Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
Γι αυτό εγω αντί να γίνω μπαλαρίνα ,έκανα πρωταθλητισμο στο κικ&πυγμαχία...οσοι έχουν κορίτσια, επιβάλλεται να τα πηγαίνουν έστω σε μαθήματα αυτοάμυνας..
Γι αυτό εγω αντί να γίνω μπαλαρίνα ,έκανα πρωταθλητισμο στο κικ&πυγμαχία...οσοι έχουν κορίτσια, επιβάλλεται να τα πηγαίνουν έστω σε μαθήματα αυτοάμυνας..
Οταν πας να τα πλύνεις σαν κοκορέτσι γίνονται ρε συ χαχαχχα!!!πρεπει να εχω ακομα τα δικα μου καπου προτιμας κοκκινο χρωμα ή μαυρο?
Ετσι ακριβώς...μαζι σου boy!Η πιάτσα πιο άγρια απο ποτέ!!! Οι απανταχού μύστες που σουλατσάρουν στην άγρια και συνάμα ρομαντική πιάτσα του λεπροχωρίου ανά πάσα στιγμή μπορούν να δεχτούν μια επίθεση από κάποιον λεπρό!!! Γι αυτό και εμείς μπαίνουμε νταήδες με το πρώτο επεισόδιο και ξετυλίγουμε το κουβάρι της αυτοάμυνας! Σε αυτό το επεισόδιο θα εξετάσουμε αποκλειστικά και μόνο και θα σταθούμε στις ΑΜΥΝΕΣ εναντίον δυνατών γροθιών...είτε από λεπρό στην πιάτσα είτε από οποιονδήποτε επικίνδυνο άνθρωπο! Θα καταστρέψουμε τις γροθιές του επιτιθέμενου με κάποιες άμυνες που παρουσιάζονται σε διάφορες πολεμικές τέχνες που ουσιαστικά εγώ προσωπικά δε βάζω ταμπέλες και δεν δίνω σημασία στα ονόματα! Άλλωστε αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα!!! Αναζητήστε την δική σας εμπειρία! Κρατήστε ότι σας ταιριάζει! Κρατήστε ότι δουλεύει για εσάς! Μην είστε κλισέ!
γεια σου jo γυναικαρα ελπιζω μετα τις 20 που θα ειμαι αθηνα να βρεθουμε
Άμα είμαι εδω βρε αγόρι ,αμε θα βρεθούμε!γεια σου jo γυναικαρα ελπιζω μετα τις 20 που θα ειμαι αθηνα να βρεθουμε
προφανως και θα στα φερω πεντακαθαραΟταν πας να τα πλύνεις σαν κοκορέτσι γίνονται ρε συ χαχαχχα!!!
Κορμάρα τρελή!!!! Για πολλά γαμ.....!!!!
Κουκλι μου εσυ...!!Κορμάρα τρελή!!!! Για πολλά γαμ.....!!!!
Εγώ τι ώρα να σε πάρω ;;;;;με την καλή έννοια πάντα χαχαχΚαληνύχτα boys...
*ένα τελευταίο ραντεβού σε λίγο και τέλος μετά, αύριο πάλι.
Please,να μου τηλ αρκετά νωριτερα αγόρια, στο παρα 5 ραντεβού να βρείτε ,δύσκολο πολύ...αυτές τις μέρες γίνεται χαμός..
Εντάξει respect με αυτή την στάση..... ζωγράφισες
Ας είναι καλά ο συναγωνιστης σας που την έβγαλε μωρό!Εντάξει respect με αυτή την στάση..... ζωγράφισες
Να με πάρεις οπως θες εσύ έχεις το ελευθέρας χεχεχε!Εγώ τι ώρα να σε πάρω ;;;;;με την καλή έννοια πάντα χαχαχ
το λατρευω αυτο το κοριτσι χααχΑς είναι καλά ο συναγωνιστης σας που την έβγαλε μωρό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να με πάρεις οπως θες εσύ έχεις το ελευθέρας χεχεχε!
Πάμε για χρυσό σου λέωΧαχαχαχαχα οκ,να βάλω υποψηφιότητα!!
Αχ εσυ...αχ!Πάμε για χρυσό σου λέω
Ακόμη ξύπνια είσαι?Αχ εσυ...αχ!
Το τελευταίο ραντεβού πήγε αργά ,τωρα χαλαρώνω..Ακόμη ξύπνια είσαι?
Για πολύ γλύψιμο......