Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.446
Πωπω καυλωσαμε παλι!!!!Τι ωραία στάση!!Δεν την ήξερα!
Πωπω καυλωσαμε παλι!!!!Τι ωραία στάση!!Δεν την ήξερα!
...ναι προτεινεται για ξεγοφιασμαΠωπω καυλωσαμε παλι!!!!Τι ωραία στάση!!Δεν την ήξερα!
Τυπάρα @Odin_ έχω γνωρίσει γυναίκα που της άρεσαν κάτι τέτοια και τα ζήταγε!!! Της άρεσε να τη διπλώνω και να τη στριμώχνω γενικά στο σεξ!!!
Ρε μανάρι, εσυ εισαι δικό μας παιδί,γράψτε οτι γουσταρετε ,η Τζο θέλει όλα τ αγοράκια εδω να βλέπει!!Τυπάρα @Odin_ έχω γνωρίσει γυναίκα που της άρεσαν κάτι τέτοια και τα ζήταγε!!! Της άρεσε να τη διπλώνω και να τη στριμώχνω γενικά στο σεξ!!!
Την καλημέρα μου σε όλους και σόρρυ για το σπαμ.
....'νταξ' περι ορεξεως κ καβλας, αλλα ρε μαγκα αμα ηθελα επικινδυνες αποστολες θα πηγαινα στην λεγεωνα των ξενων!!!Τυπάρα @Odin_ έχω γνωρίσει γυναίκα που της άρεσαν κάτι τέτοια και τα ζήταγε!!! Της άρεσε να τη διπλώνω και να τη στριμώχνω γενικά στο σεξ!!!
Την καλημέρα μου σε όλους και σόρρυ για το σπαμ.
Αν τον έχεις μικρό, δεν περισσεύει να πάθει κάταγμα....'νταξ' περι ορεξεως κ καβλας, αλλα ρε μαγκα αμα ηθελα επικινδυνες αποστολες θα πηγαινα στην λεγεωνα των ξενων!!!
btw. κατι παρομοιο γουσταρε κ ενας φιλος και τελικα την επαθε με κακωσεις στο πεος, μπλε-μωβ του εγινε ο πουτσος κ ετρεχε σε ουρολογους πανικοβλητος
Ραντεβού με Jo !!! Τρομερή εμπειρία !! Πρόσχαρη γυναίκα πεντακάθαρη και με κορμί λαμπάδα !! Πίπα απίστευτη !!! Την επόμενη θα έχει και κωλαρακι !
...βασικα νομιζω δν εχει να κανει με το μεγεθος (ισως να το παθαινεις πιο ευκολα σε μεγαλα μεγεθη) αλλα με την στυση! Προσωπικα μου ετυχε σε anal reverse cow να ανεβοκατεβαινει η αλλη λυσσασμενα, βγηκε και στην επαναφορα δν ξαναμπηκε! Εκλαιγα απο τον πονο ενα απογευμα (και δν επαθα καταγμα, απλα "στραβοπιασε")!!!!Αν τον έχεις μικρό, δεν περισσεύει να πάθει κάταγμα
Τώρα εσύ με το μπουρί... χρειάζεσαι προσοχή στο μέσα έξω
Έχεις δίκιο σε αυτό για τη στύση αλλά για σκέψου να παλινδρομεί η γυναίκα επάνω σε 10 ελεύθερα cm την ώρα που βγαίνει από τον κόλπο της ή σε 18;;;; Το εκτεθειμένο μέγεθος είναι πιο εύκολο να λυγίσει όταν είναι έξω και δεν ξαναμπεί. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις έτσι όπως το λέω... Είναι πιο εύκολο να λυγίσουμε μια σιδερένια βέργα 50cm από ότι μια ίδια 25cm. Επίσης όπως ακριβώς το λες, το reverse cow girl είναι και πιο επικίνδυνο ειδικά όταν η κοπέλα έχει καβλώσει κι έχει ανέβασει ταχύτητα!!! Θέλει κράτημα το πέος με δυο δάχτυλα ώστε να κοιτάει πάντα το στόχο!! Αν βρει λίγο μουνόχειλο δεξιά - αριστερά ή πάει προς κλειτορίδα... Τον ήπιαμε!!!!...βασικα νομιζω δν εχει να κανει με το μεγεθος (ισως να το παθαινεις πιο ευκολα σε μεγαλα μεγεθη) αλλα με την στυση! Προσωπικα μου ετυχε σε anal reverse cow να ανεβοκατεβαινει η αλλη λυσσασμενα, βγηκε και στην επαναφορα δν ξαναμπηκε! Εκλαιγα απο τον πονο ενα απογευμα (και δν επαθα καταγμα, απλα "στραβοπιασε")!!!!
....ποια μουνοχειλα κ κλειτοριδα, εδω το παθαμε σε anal!!!!Έχεις δίκιο σε αυτό για τη στύση αλλά για σκέψου να παλινδρομεί η γυναίκα επάνω σε 10 ελεύθερα cm την ώρα που βγαίνει από τον κόλπο της ή σε 18;;;; Το εκτεθειμένο μέγεθος είναι πιο εύκολο να λυγίσει όταν είναι έξω και δεν ξαναμπεί. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις έτσι όπως το λέω... Είναι πιο εύκολο να λυγίσουμε μια σιδερένια βέργα 50cm από ότι μια ίδια 25cm. Επίσης όπως ακριβώς το λες, το reverse cow girl είναι και πιο επικίνδυνο ειδικά όταν η κοπέλα έχει καβλώσει κι έχει ανέβασει ταχύτητα!!! Θέλει κράτημα το πέος με δυο δάχτυλα ώστε να κοιτάει πάντα το στόχο!! Αν βρει λίγο μουνόχειλο δεξιά - αριστερά ή πάει προς κλειτορίδα... Τον ήπιαμε!!!!
Εμεις δε τον πινουμε.Έχεις δίκιο σε αυτό για τη στύση αλλά για σκέψου να παλινδρομεί η γυναίκα επάνω σε 10 ελεύθερα cm την ώρα που βγαίνει από τον κόλπο της ή σε 18;;;; Το εκτεθειμένο μέγεθος είναι πιο εύκολο να λυγίσει όταν είναι έξω και δεν ξαναμπεί. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις έτσι όπως το λέω... Είναι πιο εύκολο να λυγίσουμε μια σιδερένια βέργα 50cm από ότι μια ίδια 25cm. Επίσης όπως ακριβώς το λες, το reverse cow girl είναι και πιο επικίνδυνο ειδικά όταν η κοπέλα έχει καβλώσει κι έχει ανέβασει ταχύτητα!!! Θέλει κράτημα το πέος με δυο δάχτυλα ώστε να κοιτάει πάντα το στόχο!! Αν βρει λίγο μουνόχειλο δεξιά - αριστερά ή πάει προς κλειτορίδα... Τον ήπιαμε!!!!
Με αυτή τη στάση παίρνεις χρυσό στην ολυμπιάδαΠωπω καυλωσαμε παλι!!!!Τι ωραία στάση!!Δεν την ήξερα!
Η Jo μπορει και να το εχει παρειΜε αυτή τη στάση παίρνεις χρυσό στην ολυμπιάδα
Χαχαχαχαχα οκ,να βάλω υποψηφιότητα!!Με αυτή τη στάση παίρνεις χρυσό στην ολυμπιάδα
Η καλυτερη σταση για πισοκωλητο
Ναι!!!!Η καλυτερη σταση για πισοκωλητο
Ναι!!!!
Και οι πατουσες να χαιδευουν αρχιδια!!!Ναι!!!!
την θελω αυτη την κωλαρα σας λεω !!!!!