Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.497
Καλημέρα μωρό μου ομορφο!!Καλημέρα ομορφιά μας. Ααααχχχχχχ!!!!
Καλημέρα μωρό μου ομορφο!!Καλημέρα ομορφιά μας. Ααααχχχχχχ!!!!
Της τα έκανε μαζεμέναΓια την ωρα κανεις δε σου κανει τιποτα
Οσονούπω χχαχαχαχα!!!!Της τα έκανε μαζεμένα
Aυτή την φορά όμως μην βγάλετε φωτογραφίες! Τις προηγούμενες ακόμη προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε!Οσονούπω χχαχαχαχα!!!!
Να'σαι καλά!Ματάκια μου τι ομορφο κείμενο που έγραψες.. μόλις το είδα.. σ ευχαριστώ πολυ ,με τιμά , η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό, κάνω ραντεβού για να ικανοποιω τις ερωτικές ορέξεις μου ως επι το πλειστον που είναι στα κόκκινα και όχι τόσο βιοποριστικα..
Σεβομαι απόλυτα τους πελάτες όπως κι αυτοί εμένα, εξου και κάνουμε επιτυχημένα ραντεβού (διαβάζοντας 100αδες κριτικές στο προφίλ μου, θα καταλάβεις..)
Να εισαι καλα ,να περνάς όμορφα και θα χαρώ να σε δω κι από κοντά.
(Ειμαι μεγάλο κορίτσι κι εγω,αρα οτι κάνω το κάνω συνειδητά,βασικο οτι εχω μπει εδω και εχω δείξει ΜΟΝΟ την αλήθεια μου στα πάντα...)
Κάτι λείπει από κάτω σου για να συμπληρωθεί η εικόνα...αυριο πρωινα ραντεβού δεν θα κάνω,να ξεκουραστώ λιγο,16:00 και μετα διαθέσιμη boys..
Σε περιμένω...πάρε την όμορφη πουτσ@ σου κι ελα...!!Κάτι λείπει από κάτω σου για να συμπληρωθεί η εικόνα
Μην τα βγάλεις έρχομαιΣε περιμένω...πάρε την όμορφη πουτσ@ σου κι ελα...!!
....εγινε...Μην τα βγάλεις έρχομαι
Καλημέρα ομορφιά μας. Σωματάρα τρελή!!!!!Καλημερούδια!
Καλημέρα προσωπαρα μου όμορφη!Καλημέρα ομορφιά μας. Σωματάρα τρελή!!!!!
Jo αναλ εδω;
Και με ήχο...!
Ακριβώς, αναλ!!Ε τόσα χρόνια γυμναστική, τα καθίσματα τα έχουμε για πρωινό χαχαχαχα!Jo αναλ εδω;
Ωραια καθισματα.
Καυλημερα
Για μεσημεριανο τι υπαρχει;Ακριβώς, αναλ!!Ε τόσα χρόνια γυμναστική, τα καθίσματα τα έχουμε για πρωινό χαχαχαχα!
Ένα τουρλού τουρλού απο πιπες πισοκωλητο κλπ όμορφα χαχαχαχα!!Για μεσημεριανο τι υπαρχει;
Για μεσημεριανο τι υπαρχει;
Και το βραδυ παρτουζα να αναστεναξει ο τοποςΈνα τουρλού τουρλού απο πιπες πισοκωλητο κλπ όμορφα χαχαχαχα!!