Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Πού την έβαλες και δεν τη βλέπω ο στραβός;;;
Πού την έβαλες και δεν τη βλέπω ο στραβός;;;
ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ
Σεξοβόμβα!!!!Καλημερα κι από μένα!
Kαλημερα και καλο Σ Κ !!! , Μπαβο κοπελα μου φοβερα ανω και κατω ακρα παντα στην εν τελεια !!Καλημερα κι από μένα!
Ευχαριστώ πολύ αγόρι, να εισαι καλα, όμορφο σαββατοκύριακο να έχεις!Kαλημερα και καλο Σ Κ !!! , Μπαβο κοπελα μου φοβερα ανω και κατω ακρα παντα στην εν τελεια !!
Ξάπλωσε μη ντρέπεσαι...Καλημερα κι από μένα!
Και ξάπλωσα και τον άρπαξα χαχαχχα!!Ξάπλωσε μη ντρέπεσαι...
Καλησπέρες Τζοάννα μας!!!!Καλημερα κι από μένα!
Καλησπέρα αγάπηΚαλησπέρες Τζοάννα μας!!!!
Πως είναι δυνατόν ενα τόσο αγγελικό πλάσμα να είναι τοσο διάλος στο κρεβάτι????? Εσυ μανάρι μου κολάζεις και άγιο!!!!!!!!Και χειρότερα!!!
Με βλέπουν έτσι ήσυχη οταν παω ..αλλα μόλις αρχίσω τις πιπες & το σεξ,αγριεύω και τα χάνουν χαχαχαχαχαχαχαχα!!Πως είναι δυνατόν ενα τόσο αγγελικό πλάσμα να είναι τοσο διάλος στο κρεβάτι????? Εσυ μανάρι μου κολάζεις και άγιο!!!!!!!!
Και εμείς ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που περνάμε μαζί σου!!!Εντάξει τι να πω, με λιώνετε κυριολεκτικά τοσα άτομα που γράφετε καθε μερα για μένα ..!Μπορει να ειμαι επιτυχημένη ως επιλογή σας, αλλα το ιδιο είστε κι εσείς για μένα...απίστευτοι ανδρες!!
Ευχαριστώ για όλα!
Θέλουμε και βυζάκια!!!Φωτο κωλαρακι που ζητήσατε !
(Αρχείου)
Λατρεμένε σύζυγεΚαι εμείς ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που περνάμε μαζί σου!!!
Το ξέρεις ότι σε αγαπώ καρδούλα μου!!!Λατρεμένε σύζυγε
Κι εγω...πολυ..να με πάρεις να πάμε διακοπές!!Το ξέρεις ότι σε αγαπώ καρδούλα μου!!!
Πρώτη φορά μου κάνεις τέτοια προσφορά.Κι εγω...πολυ..να με πάρεις να πάμε διακοπές!!