Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 130
- Like
- 23.355
- Πόντοι
- 29.667
Φιλάκια μωρό θα τα πούμε πιο μετά!!!Αμε ψήνομαι!!
Παω σ ένα ραντεβού τώρα, εμείς θα τα πούμε κούκλε!
Φιλάκια μωρό θα τα πούμε πιο μετά!!!Αμε ψήνομαι!!
Παω σ ένα ραντεβού τώρα, εμείς θα τα πούμε κούκλε!
έρχομαι να σε κλέψω, να σε έχω για πάρτη μου.Καλημερα κι από μένα!
![]()
ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΑΚαλημερα κι από μένα!
![]()
Θυμάμαι φοιτητής, Ιούνιο μήνα, πριν 30 χρόνια, που έμπαινα με τις ζεστές στα λεωφορεία και τα κορίτσια φορούσαν τα μίνι τους και μετά την πλήρωναν τα άλλα τα κορίτσια, τα εργαζόμενα, Μάρνη, Κεφαλληνίας και Λιοσίων...Και ξάπλωσα και τον άρπαξα χαχαχχα!!
Χαμουλης σήμερα..με τοση ζέστη νομίζω οι καυλες βάρεσαν κόκκινο!!
Ρε καυλιαρη μου.. με ξεθεωσες..3 φορες τελειώσες στην ώρα.. πες μου τι εκπαίδευση της εχεις κάνει της πουτσας σου κι αντεχει ετσι χαχαχαχαχαχα!!Συνάντηση επιτέλους με την ΘΡΥΛΙΚΗ JO!!!
ένα τέλειο τυπακι χαρακτήρας άψογος, όλα τέλεια.......
Στα του αγώνα..
Επιτέλους πήρα το ποθητό εισητηριο και πέρασα της πύλες της κολάσεως, ευχαριστώ ρε Τζο για όλα.
... τώρα στο επόμενο θέλω την μισή διοίκηση στη κόλαση μαζί σου![]()
Ευχαριστώ αγόρι!!Σεξοβόμβα!!!!
Μμμμ και που θα με πας;!έρχομαι να σε κλέψω, να σε έχω για πάρτη μου.
..απο κοντα θα στον παίξω εγω!ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΑ
Σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη αξία που μου χαρίζεις δίπλα σου ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙΡε καυλιαρη μου.. με ξεθεωσες..3 φορες τελειώσες στην ώρα.. πες μου τι εκπαίδευση της εχεις κάνει της πουτσας σου κι αντεχει ετσι χαχαχαχαχαχα!!
Περαν πλάκας,περάσαμε σούπερ,αν υπάρχει χημεία καλή από την αρχή, το ραντεβου θα είναι επιτυχημένο στάνταρ!
Εις το επανιδείν κολασμένο αγόρι!
*η φωτο ντοκουμέντο!!
Εισαι ατομαρα, τελος..ακομπλεξαριστος,κουλ και με φουλ σεβασμό !!Σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη αξία που μου χαρίζεις δίπλα σου ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ![]()
Ακόμα εγώ να δεις πόσο..Saturday night και οι καύλες στα ύψη..
![]()
Ρε μωρο..τι γλωσσοφιλα πεσανε μεταξύ μας,ε;;, Και πηρες μπόλικα τυχερουληΑκόμα εγώ να δεις πόσο![]()
Γιατί όχι καφέ και ποτό? Και ένα εστιατόριο... Πέρα από ένα γαματω κρεβάτι που εισαι Ασυναγώνιστη... Γιατί όχι και ποιο διαφορετικά εστιατόριο και μια νύχτα με το φεγγάρι πάνω θεμου..Εισαι ατομαρα, τελος..ακομπλεξαριστος,κουλ και με φουλ σεβασμό !!
Την άλλη φορά μας βλέπω και για καφε μετάχαχαχαχα!!
Εγώ ευχαριστώ ρε baby!!
Δεν τα επιδίωξα τα έκανα εσκεμμένα να βγουν ερωτικά εν το μεταξύ άσε που δεν ήθελες τίπακηΡε μωρο..τι γλωσσοφιλα πεσανε μεταξύ μας,ε;;, Και πηρες μπόλικα τυχερουλη![]()
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!!Δεν τα επιδίωξα τα έκανα εσκεμμένα να βγουν ερωτικά εν το μεταξύ άσε που δεν ήθελες τίπακη![]()
Λες ψέματα υπάρχω αφού με γευτικές και σε γευτικα ψεύτραΧαχαχαχαχα χαχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!!
Ειμαι μια παλιό ξανθιά, ψεύτραΛες ψέματα υπάρχω αφού με γευτικές και σε γευτικα ψεύτρα
Αααχχχ νυχτολούλουδο μου εσυ!! Όαση!!..Saturday night και οι καύλες στα ύψη..
![]()