Καλησπέρα στους νότιους! Τα έχουν πει όλοι, ας πω και εγώ την εμπειρία μου, με την Ιωάννα. Μετά από εξόρμηση από την Σαλονικα, ειπα να την δοκιμάσω. Μεσημέρι το ραντεβού μας!Καταρχην, μιλαμε για μια κυρια καθώς με την συμπεριφορά της, τιμά τα παντελόνια που φορα, περισσότερο από πολλούς άντρες. Τελευταία, κοιτάω να πηγαίνω με μεγαλυτερες γυναικεσ σε ηλικία και έχω αυτήν την φαντασίωση σαν νεοσ να πηγαίνω με μεγαλύτερες. Εύκολη συννενόηση και πολύ θερμή στο τηλεφωνο για το ραντεβού. Προθυμοποιήθηκε να έρθει μέχρι και στο χώρο μου, επειδή ειμαι άσχετος στην πόλη. Γυμνασμένο κορμί και κρατιέται εξαιρετικά για τα χρόνια που κουβαλά. Μακάρι πολλές γυναίκες να πρόσεχαν και να μη ξέφευγαν, ειδικά στα κιλά, μετά τις γέννες. Πίπα πολύ δυνατή, όπου και τελείωσα. Η πίσω πόρτα είναι πολύ δουλεμένη, που πιστεύω καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς σε μέγεθος. Το κλειδί για την επιτυχία της, είναι ότι της αρέσει όλο αυτό. Μπράβο Ιωάννα, να είσαι έτσι εύχομαι, για όσο ακόμη αποφασίσεις και μπορείς να το κανεις! Θεσσαλονικη πιστεύω δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία αν έρθεις!!!!