Αν θέλει ή αν καυλώνει εσένα ! Αν σε καυλώνει θα το φάει θέλει δεν θέλει?Θα γίνει λοιπόν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...αναλόγως τον παρτενέρ ...
Χαχαχα
Αν θέλει ή αν καυλώνει εσένα ! Αν σε καυλώνει θα το φάει θέλει δεν θέλει?Θα γίνει λοιπόν!
...αναλόγως τον παρτενέρ ...
...δεν βιαζω άνδρες χχαχαχαχα!Αν θέλει ή αν καυλώνει εσένα ! Αν σε καυλώνει θα το φάει θέλει δεν θέλει?
Αυτο περιμένω ρε μωρο!!Κυριολεκτικά θα λιώσεις ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ
...δεν βιαζω άνδρες χχαχαχαχα!
Υπο προϋποθέσεις και εαν γουστάρουμε
Αυτο περιμένω ρε μωρο!!
Νσι ρε συ κι εγώ!!Αλλά οτι ειμαι λυσσάρα και τους τρωω ολόκληρους, ισχύει!!!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εντάξει πλάκα κανωωω!
Αααχχχ αυτή η τρυπούλα κάνει θαύματαΦωτο κωλαρακι που ζητήσατε !
![]()
....αμα γουστάρει αγορια σαν εσένα,αμε...!Αααχχχ αυτή η τρυπούλα κάνει θαύματα
Τέτοια λες και μας έχεις όλους στα πόδια σου....αμα γουστάρει αγορια σαν εσένα,αμε...!
Στο μουνακι και στο κωλαράκι μου σας θελω!!!Τέτοια λες και μας έχεις όλους στα πόδια σου
Το στοματακι δε το πες.Στο μουνακι και στο κωλαράκι μου σας θελω!!!
Παω να φάω τώρα,γιατί απο το συνεχόμενο σεξ έχασα 2000 θερμίδες για πλακα![]()
Απαράδεκτη!!Θέλω τιμωρία με μαραθώνια πιπα χεχεχε !!Το στοματακι δε το πες.
Και γεμισμα με κρεμαΑπαράδεκτη!!Θέλω τιμωρία με μαραθώνια πιπα χεχεχε !!
Κυριακή είναι ιερή χαχα πάρε τις ανάσες σου μωρό αν και σίγουρα θα σε καλέσουν κ τότεΑγόρια μου, αύριο διαθέσιμη 14:00 και μετά, Κυριακή ρεπο.
Πολλές Κυριακές εχω δουλέψει, αλλα οκ είναι τόσο φουλ οι καθημερινές μου πλέον ματάκια, που επιβάλλεται ξεκούραση έστω Κυριακή!!Κυριακή είναι ιερή χαχα πάρε τις ανάσες σου μωρό αν και σίγουρα θα σε καλέσουν κ τότε
ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΜΑΣ ΤΖΟΝσι ρε συ κι εγώ!!Αλλά οτι ειμαι λυσσάρα και τους τρωω ολόκληρους, ισχύει!!!!
Θα εξα'υ'λωθεις βρε....Στο μουνακι και στο κωλαράκι μου σας θελω!!!
Παω να φάω τώρα,γιατί απο το συνεχόμενο σεξ έχασα 2000 θερμίδες για πλακα![]()
Ηδη εχω χάσει 4 κιλά ρε αγαπη..Θα εξα'υ'λωθεις βρε....
Μετά θα αποσυρθεί από την κυκλοφορία εκείνο το άσμα που λέει "Από έρωτα δεν πέθανε κανειςςςςςςς"...
...ετσι,ολόκληρους θα σας φάω!!ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΜΑΣ ΤΖΟ
Κυριακή η Τζο πάει εκκλησία, μετά για καφέ με τις κυρίες της ενορίας και το βράδυ στη λέσχη ανάγνωσης της γειτονιάς της.Αγόρια μου, αύριο διαθέσιμη 14:00 και μετά, Κυριακή ρεπο.
Ε δεν σε χορταίνουν κ λογικο βέβαιαα αλλά είσαι τρομερή γενικά ειδικά κ πιο ειδικάΠολλές Κυριακές εχω δουλέψει, αλλα οκ είναι τόσο φουλ οι καθημερινές μου πλέον ματάκια, που επιβάλλεται ξεκούραση έστω Κυριακή!!
(Ω ναι κι όμως ζητούν ραντεβού..αχόρταγη αγόρια χαχαχα!!)