gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Έλα κάπταιν!!! Ξυρίσου σενιαρίσου κι έφυγες!!! Αφού είσαι ψημένος, ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!!Κωλοτρυπίδα;;;
Έλα κάπταιν!!! Ξυρίσου σενιαρίσου κι έφυγες!!! Αφού είσαι ψημένος, ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!!Κωλοτρυπίδα;;;
Ναι βεβαιως σου πανε αλλα κυριως οταν ειναι μισοβρεγμενα την ωρα του sex ειναι το κατι αλλο !!!!Νομιζω μου πανε κι ετσι μωρό μου!!!
Τον περιμένω πως και πως να τον περιποιηθώ εκει..!,Έλα κάπταιν!!! Ξυρίσου σενιαρίσου κι έφυγες!!! Αφού είσαι ψημένος, ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!!
...εκει ειναι κι η καύλα της φάσης αγόρι,σωστά!,Ναι βεβαιως σου πανε αλλα κυριως οταν ειναι μισοβρεγμενα την ωρα του sex ειναι το κατι αλλο !!!!
Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό.Χαμηλά στ αρχιδια και ισα που ακουμπά κωλοτρυπιδα στην φωτο εδω..μετα φυσικά τον έκανα το κωλο του γυαλί με την γλώσσα μου!
Εύγε νέα μου!Θα σας καληνυχτίσω με μια φωτο που έβγαλα στο ραντεβού μου με τ αγόρι που εγραψε πριν την κριτική, κι εστίασε στο φετιχ με τα πόδια μου !
Χαίρομαι πολύ που κάποιοι γράφουν & για τα φετιχ που τους προσφέρω!
Εχω δει επιλεκτικά νέα άτομα αυτές τις μέρες, σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω 100% ποιος είσαι..αν και φαντάζομαι ,που αν εχω πεσει μεσα εισαι ενα απίστευτα αξιόλογο ατομο ,με σεβασμό αλλά και με φοβερή ένταση στο σεξ..!Συνάντηση για πρώτη φορά με την Jo πριν 2-3 μέρες. Τα έχουν πει βέβαια οι περισσότεροι, αλλά θα πω κι εγώ την γνώμη μου. Σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή με την αμεσότητά της και την «τρέλα» της αλλά και με την κορμάρα της την γυμνασμένη. Στο σεξ είναι φωτιά και λαύρα δεν λέει όχι σε κάτι. Εμένα μ’ άφησε ικανοποιημένο 100% και σίγουρα θα επαναληφθεί η «συνεδρία».
Να ‘σαι καλά Jo, keep hot and horny.
...ω ναι...να το ξανα θυμηθώ πως το κάνεις ρε μωρο!!Εγώ θέλω να σου λιώσω το μουνί από το γλείψιμο και να με χύσεις στο στόμα!!!!
Το αγόρι μου με το πανέμορφο προσωπο!!3 μας ραντεβού σε μια μέρα ιδιαίτερη για σενα..οκ ,περάσαμε απλα ΤΈΛΕΙΑ,κάθε φορά είναι και καλύτερα μ εμάς(τ οτι τελείωσα στόμα σου οκ..απιστευτο!)Καλημέρα και από μένα συναγωνιστές. Συνάντηση σημερινή πρωινή με την Τζο. Έχω γενέθλια σήμερα και ήθελα να μου κάνω ένα δώρο και τι δώρο ήταν αυτό. Καταρχάς αυτό το χαμόγελο όταν την βλέπεις και το ποσό ευδιάθετη είναι πάντα σου φτιάχνει την διάθεση ρε γαμ..
Στα του σεξ. Τι να πω όνειρο, στην αρχή με περιποιήθηκε εκείνη αλλά μετά ξεκίνησα εγώ ένα τρελό γλυφομούνι (μου αρέσει τρελά τι να κάνω). Μετά εναλλαγές σε μουνί και κώλο και τελείωμα σε απλά αλλά συνάμα ωραία ιεραποστολική στάση (το κλασικό το καλό). Είσαι απίστευτη και εις το επανιδείν.
Χαιρόμαστε που σας αρέσει το κωλαράκι μας!!
Είσαι τρέλαΘα σας καληνυχτίσω με μια φωτο που έβγαλα στο ραντεβού μου με τ αγόρι που εγραψε πριν την κριτική, κι εστίασε στο φετιχ με τα πόδια μου !
Χαίρομαι πολύ που κάποιοι γράφουν & για τα φετιχ που τους προσφέρω!
Αχ ,αλλο ενα αγαπημένο μου αγορι!!Είσαι τρέλα
Αυτός μου θυμίζει Stephen King ρε συ στα νιάτα του!!Γκαυλιαρα όπως έλεγε και ο προ προ προπάππους μου που είναι στην φωτογραφία παρακατω
Θέλουμε και ένα close up κωλοτρυπίδος σου!Καλημέρα κι από εμένα!
Κυριολεκτικά θα λιώσεις ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥΕντάξει τι να πω, με λιώνετε κυριολεκτικά τοσα άτομα που γράφετε καθε μερα για μένα ..!Μπορει να ειμαι επιτυχημένη ως επιλογή σας, αλλα το ιδιο είστε κι εσείς για μένα...απίστευτοι ανδρες!!
Ευχαριστώ για όλα!