Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.247
Καλημερα αγορακι μουΚαλημέραα πειρασμεε
Καλημερα αγορακι μουΚαλημέραα πειρασμεε
Καλημερα αγορακι μου !!
Καλημέρα γυναικάρα μας!!!!Καλημερούδια!
Καλημέρα κουκλι μου !!!Καλημέρα γυναικάρα μας!
Γιαυτό και λεμε ότι αγαπάμε τα πάθη σου!!!! Είσαι τρέλα.....Μου αρέσει πολύ η τοποθέτηση σου αγαπη..δεν περίμενα κάτι άλλο από έναν άνδρα σεβασμιο μεν ,άκρως ερωτικό δε..!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...είναι το ΠΑΘΟΣ μου!
Μες στην μερα θα μπει αγαπη,εχω δουλίτσα ακόμη αρκετή αλλά κάτι θα βάλω!!Περιμένουμε βιντεάκι με τα πάθη σου , να μας αποτελειώσεις ................
Μες στην μερα θα μπει αγαπη,εχω δουλίτσα ακόμη αρκετή αλλά κάτι θα βάλω!!
Αφού και η ίδια καβλώνει να δείχνει το κορμί της και της γουστάρει που μας ανεβάζει αδερφέ!!!!Μιλάμε θησαυρός , δεν χαλάς χατίρι σε κανέναν !!!!!!!!!!
H KΩΛΑΡΑ της Jo απ 'άλλο πλανήτητον λατρευω το κωλο σου,εχει υπεροχο δερμα το πολυ 30αρας ενω οπως εχεις πει εισαι 45,μπουμπουκι εισαι μωρο.
Με ξέρεις τόσο καλά ρε αγαπη. .!!!!Αφού και η ίδια καβλώνει να δείχνει το κορμί της και της γουστάρει που μας ανεβάζει αδερφέ!!!!
Γι'αυτό είναι εκεί που είναι!!! Επειδή γουστάρει!!!
H KΩΛΑΡΑ της Jo απ 'άλλο πλανήτη
Εξαιρετικηηη η 1η φωτοοοΜόλις βγήκα από το ντουζ και την τράβηξα, έτσι της στιγμής, που μ αρέσουν οι αυθόρμητες!
Και μια δόση από γλυφοκωλι για τον φίλο μου που ζήτησε πριν @koproskulo21
Μόλις την τράβηξα!!Εξαιρετικηηη η 1η φωτοοο
Τρομερή και σου πάει αυτό το μισό βρεγμένοΜόλις την τράβηξα!!
Εγώ παλι θα συμπλήρωνα !!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η 2η!!!!!Εξαιρετικηηη η 1η φωτοοο
Φοβερή η 1η φωτό και το μαλλί τέλειο. Καλά όλο το πακέτο είναι τέλειο!!!!!Μόλις βγήκα από το ντουζ και την τράβηξα, έτσι της στιγμής, που μ αρέσουν οι αυθόρμητες!
Και μια δόση από γλυφοκωλι για τον φίλο μου που ζήτησε πριν @koproskulo21
Νομιζω μου πανε κι ετσι μωρό μου!!!Φοβερή η 1η φωτό και το μαλλί τέλειο. Καλά όλο το πακέτο είναι τέλειο!!!!!