leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Me tooκαυλώνω άσχημα όταν η γυναίκα κάνει γλυφοκωλι. σ
Τελευταία τροποποίηση:
Me tooκαυλώνω άσχημα όταν η γυναίκα κάνει γλυφοκωλι. σ
Έχει βραβευτεί Έλληνας γιατι βρήκε μέθοδο πιο ταχείας ψύξης του πυρήνα!σωστος !! πρεπει οι ραβδοι βοριου να ειναι εντος για να περιοριζουν την αντιδραση
Καλως τ αγόρι μου!!Me too
ΚΥΡΙΑΓια να ντυθώ λίγο. Ολο ξεβρακωτη γυρνω..
![]()
το φαγες τρελε,τη καλυτερη ψυχη παιρνεις,η τζο ειναι συμπαθητικη ως ανθρωπος πολυ,δε ειναι μονο σεξυ και ερωτικη ειναι και καλοψυχη.Σκέτο μωρό μου, το αντρουλη μου που πήγε;;;
Μου άρεσε πολύ αυτό το απλό,λιτο σχόλιο...οτι ιδιότητα κι εάν έχει μια γυναίκα ,δεν αναιρεί τ οτι μπορεί να είναι κυρία και σοβαρή εκεί που πρέπει!
Σ ευχαριστώ πολυ ψυχή μου για τα όμορφα λόγια σου!!το φαγες τρελε,τη καλυτερη ψυχη παιρνεις,η τζο ειναι συμπαθητικη ως ανθρωπος πολυ,δε ειναι μονο σεξυ και ερωτικη ειναι και καλοψυχη.
τα πιστευω δε τα λεω καθολου ετσι.Σ ευχαριστώ πολυ ψυχή μου για τα όμορφα λόγια σου!!
Αγάπη μου εσυ!!!O ορισμος της Κυριας και της Γυναικαρας
Μετα απο αυτη την τοποθετηση , να κατεβεις για προεδρος του ΣΥΡΙΖΑΌσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι μπήκα εξ αρχής με την αλήθεια μου εδω, κι ετσι παραμένω, αληθινή στα πάντα...τον τελευταίο χρόνο δεν προσδοκώ διαφήμιση εαυτού,εχω υπερβολικα πολλους σταθερούς(γνώρισα & γνωρίζω όμως κι υπέροχα νέα άτομα)κι επίσης εχω και μια όμορφη ζωή περαν ραντεβού,μπαίνω γιατί μ αρέσει παραααα πολύ το παιχνίδι μεταξύ μας εδω,της καυλαντας και σας έχω στην καρδιά μου,όλους σχεδόν!!
Είδατε, εξαργύρωσα και το δωρο,ο λόγος μου συμβόλαιο!
Φιλάκια στ αγοράκια μου!!
(Ειμαι φουλ σήμερα, κλεισμένα ολα,απ αύριο παλι!)
...αλλες εχουν κατι το αρχοντικο πανω τους, εγγεγραμμενο στο dna τους και αλλες προσπαθουν επιτηδευμενα να το παιξουν με γελοια αποτελεσμα που ομοιαζουν με την θειαμ' την Γιωργενα, το καρακατσουλιο απ'την Ανω Ραχουλα!!!!Για να ντυθώ λίγο. Ολο ξεβρακωτη γυρνω..
![]()
Anyone in mind ??...αλλες εχουν κατι το αρχοντικο πανω τους, εγγεγραμμενο στο dna τους και αλλες προσπαθουν επιτηδευμενα να το παιξουν με γελοια αποτελεσμα που ομοιαζουν με την θειαμ' την Γιωργενα, το καρακατσουλιο απ'την Ανω Ραχουλα!!!!![]()
Αυτο ηταν μαχαιρια , και σε ειχα για ευγενικο παιδι...αλλες εχουν κατι το αρχοντικο πανω τους, εγγεγραμμενο στο dna τους και αλλες προσπαθουν επιτηδευμενα να το παιξουν με γελοια αποτελεσμα που ομοιαζουν με την θειαμ' την Γιωργενα, το καρακατσουλιο απ'την Ανω Ραχουλα!!!!![]()
Αδερφέ, έχουμε φώτο από θεία Γιώργαινα;;; τηλεφωνάκι σε πμ;;;...αλλες εχουν κατι το αρχοντικο πανω τους, εγγεγραμμενο στο dna τους και αλλες προσπαθουν επιτηδευμενα να το παιξουν με γελοια αποτελεσμα που ομοιαζουν με την θειαμ' την Γιωργενα, το καρακατσουλιο απ'την Ανω Ραχουλα!!!!![]()
Δεξιά ειμαιΜετα απο αυτη την τοποθετηση , να κατεβεις για προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Πρεπει να εισαι απο 60 και πανωΑδερφέ, έχουμε φώτο από θεία Γιώργαινα;;; τηλεφωνάκι σε πμ;;;![]()
Αλλοι κρυβονται πισω απ το δαχτυλο τους.εδυ κρυβεσαι πισω απ οτη πουτσαΚουίζ..τι γλύφω εδω ε;!
![]()
Αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει!!!Πρεπει να εισαι απο 60 και πανω![]()