gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.799
- Πόντοι
- 3.506
Αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει!!!Πρεπει να εισαι απο 60 και πανω
Αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει!!!Πρεπει να εισαι απο 60 και πανω
Της κάνω παιχνιδάκια χαχαχαχα!!Αλλοι κρυβονται πισω απ το δαχτυλο τους.εδυ κρυβεσαι πισω απ οτη πουτσα
Μωρο μου ομορφο..με γούστο και στυλ γεννιέσαι, δεν το αγοράζεις όσα και να έχεις λεφτά.....αλλες εχουν κατι το αρχοντικο πανω τους, εγγεγραμμενο στο dna τους και αλλες προσπαθουν επιτηδευμενα να το παιξουν με γελοια αποτελεσμα που ομοιαζουν με την θειαμ' την Γιωργενα, το καρακατσουλιο απ'την Ανω Ραχουλα!!!!
Αυτα τα εχουνε πουλησει τωρα. Να χρεωνεις εξτρα !!!Να βάλω άλλη μια ντυμένη και χωρις σουτιέν& βρακάκι.. (φεύγοντας από madison, δεν φορούσα τα εσώρουχα μου,κάπου εκεί θα είναι ακόμη χαχαχαχα!)
Τρελοκομείο!!!Αυτα τα εχουνε πουλησει τωρα. Να χρεωνεις εξτρα !!!
Λογιστης !!Τρελοκομείο!!!
....τι εννοεις?!?!? Γενικα μιλαω για μια κατηγορια που εχουμε συναντησει ολοι μας αρκετες φορες!!Αυτο ηταν μαχαιρια , και σε ειχα για ευγενικο παιδι
...να στο δωσω ρε μαγκα μου, αλλα με δικη σου ευθυνη! Με την καμμια δν την αφηνεις να ανεβει cow, κωλο δεν δινει κ βαζει κ δοντι στην πιπα (αυτο το ενα που εχει). Αλλα εχει αλλη αισθηση στην πιπα το μουστακι της, οπως επισης μπορεις να τσιμπας μεζεδακι καμμια απο τις ελιες τηςΑδερφέ, έχουμε φώτο από θεία Γιώργαινα;;; τηλεφωνάκι σε πμ;;;
Eτσι όπως την περιγράφεις φαντάζει καλύτερη από κάτι ναυάγια που ζητάνε 100άρικα...να στο δωσω ρε μαγκα μου, αλλα με δικη σου ευθυνη! Με την καμμια δν την αφηνεις να ανεβει cow, κωλο δεν δινει κ βαζει κ δοντι στην πιπα (αυτο το ενα που εχει). Αλλα εχει αλλη αισθηση στην πιπα το μουστακι της, οπως επισης μπορεις να τσιμπας μεζεδακι καμμια απο τις ελιες της
Kαλησπερα !! Εγω εαν ημουν ο τυχερος θα κραταγα και καποια στιγμη θα τα πηγαινα στο Cadh or Trash !!! χαχαχα !!!! φιλια .Να βάλω άλλη μια ντυμένη και χωρις σουτιέν& βρακάκι.. (φεύγοντας από madison, δεν φορούσα τα εσώρουχα μου,κάπου εκεί θα είναι ακόμη χαχαχαχα!)
Ass is the best way !!!!!!Love anal...
...απολαυστικό για μένα αρκεί να μην είναι κάφρος ο άλλος..Ass is the best way !!!!!!
Αυτο εξυπακουεται !! Καλο ξημερωμα ονειρα γλυκα και ασκανδαλιστα , που δεν νομιζω επειτα απο τοσο καλο υποθετω ass fuck !!!!!!...απολαυστικό για μένα αρκεί να μην είναι κάφρος ο άλλος..
Καλό βράδυ ευγενικό αγόρι!!!
Να βάλω άλλη μια ντυμένη και χωρις σουτιέν& βρακάκι.. (φεύγοντας από madison, δεν φορούσα τα εσώρουχα μου,κάπου εκεί θα είναι ακόμη χαχαχαχα!)
Την επόμενη φορά ...χωρις!!Αυτά είναι!! Με ΚΑΥΛΩΣΕΣ μόνο με την ιδέα!! ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
Καλημέραα πειρασμεεΚαλημερούδια!