Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Αααχχχ νυχτολούλουδο μου εσυ!! Όαση!!..Saturday night και οι καύλες στα ύψη..
Αααχχχ νυχτολούλουδο μου εσυ!! Όαση!!..Saturday night και οι καύλες στα ύψη..
Αγορακι μου εσυ..ολα καλα;;Αααχχχ νυχτολούλουδο μου εσυ!! Όαση!!
Γκομενίζεις;;;Ειμαι μια παλιό ξανθιά, ψεύτρα !!
Αχ θα δει ο Κώστας μου οτι γκομενιζω μαζί σου και θα έχω δράματα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Απλα θα έχεις αρσενικα στην θηλυκη σου αρένα να μάχονταιΕιμαι μια παλιό ξανθιά, ψεύτρα !!
Αχ θα δει ο Κώστας μου οτι γκομενιζω μαζί σου και θα έχω δράματα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
....ελα να με τιμωρήσεις με αχαλίνωτο σεξ ρε ομορφε καυλιαρη μου!!!Γκομενίζεις;;;
Δεν τιμάς το στεφάνι σου, έρχομαι από εκεί να γίνει χαμός...
Όλα καλά δεν τα λες αλλά υπο έλεγχο.Αγορακι μου εσυ..ολα καλα;;
Αχ να ειμαι εγω στην μέση γυμνη;!Απλα θα έχεις αρσενικα στην θηλυκη σου αρένα να μάχονται
...γιατι ρε baby μου..;ελπίζω να είναι κάτι περαστικό..οτι κι εάν είναι..Όλα καλά δεν τα λες αλλά υπο έλεγχο.
Εσυ τι κανεις πως περνάς; xx
Θα περάσει που θα πάει.....γιατι ρε baby μου..;ελπίζω να είναι κάτι περαστικό.
Εγω δουλειά φουλ οπως τα ξέρεις !
ΠιΑχ να ειμαι εγω στην μέση γυμνη
Αχ να ειμαι εγω στην μέση γυμνη;!
Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πιο θρυλικό έπαθλο για μια μάχη στην αρένα σουΑχ να ειμαι εγω στην μέση γυμνη;!
Μόνο άμα μου υποσχεθείς ότι εγώ είμαι ο επίσημος σύζυγος και ότι μόνο με εμένα θα πας διακοπές!!!....ελα να με τιμωρήσεις με αχαλίνωτο σεξ ρε ομορφε καυλιαρη μου!!!
Εννοείται, επίσημος και κορώνα στο κεφάλι μου,οι άλλοι είναι ανεπίσημοι εραστές όταν λείπεις εσυ,δλδ γεμίζουν τα ρεπο σου!!Μόνο άμα μου υποσχεθείς ότι εγώ είμαι ο επίσημος σύζυγος και ότι μόνο με εμένα θα πας διακοπές!!!
Έτσι μπράβο. Με έχεις κάνει να νιώθω βασιλιάς. Τύφλα να έχει ο Κάρολος!!!Εννοείται, επίσημος και κορώνα στο κεφάλι μου,οι άλλοι είναι επίσημοι εραστές όταν λείπεις εσυ,δλδ γεμίζουν τα ρεπο σου!!
Στην Νάξο θα πάμε ειπες,ετοιμάζω βαλίτσες!!
...εγω δλδ ειμαι η Καμήλα;!Έτσι μπράβο. Με έχεις κάνει να νιώθω βασιλιάς. Τύφλα να έχει ο Κάρολος!!!
Εσύ πάντα θα είσαι η γλυκιά μου Τζο!!!...εγω δλδ ειμαι η Καμήλα;!
Ηρέμησα τώρα που δεν μοιάζω στην Καμήλα Κωστάκη μου!!Εσύ πάντα θα είσαι η γλυκιά μου Τζο!!!
Αυτό δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ!!!
Βέβαια ούτε και εγώ μοιάζω στον Κάρολο.Ηρέμησα τώρα που δεν μοιάζω στην Καμήλα Κωστάκη μου!!
Εννοείται..είμαστε κουκλιά ρε μωρο εμείς μπροστά τους!!Βέβαια ούτε και εγώ μοιάζω στον Κάρολο.
ΕΥΤΥΧΩΣ!!!