Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.424
Φρεσκια φωτο...
...είσαι το παλικάρι με το 2 ωρο,σε καταλαβα γιατί είπες πρώτη φορά κωλο και οτι ήσουν του μασάζ!!καλησπέρα...γενικά ήμουνα τύπος του μασάζ και κάπως τα έφερε ηωραία η τύχη και μπήκα σε αυτό το νήμα, μετά από πολύ διάβασμα αποφάσισα να συναντηθώ με την Τζο!!!Συννενοηση πανεύκολη και από τηλέφωνο και μόνο καταλαβα γτ τυπαρα μιλάμε χωρια από τις άπειρες θετικές κριτικές εδώ μέσα...συναντήθηκαμε λοιπον σήμερα στο γνωστό ξενοδοχείο...ανοίγει η πόρτα και βλέπω κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που είχα δει εδώ...δεν χρειαζόταν καν να σπάσει ο πάγος , η κοπέλα στο βγάζει αμέσως και αισθάνεσαι ανετα...γδυνομαστε και μου κάνει την καλύτερη πιπα που έχω νιώσει...η κοπέλα είναι πεντακάθαρη, και το μουνακι της έχει γεύση καλύτερη και απο20χρονης...πρώτος γύρος φιλιά ,γλυψιματα ,69 και έπειτα καβαλημα μέχρι να τελειώσω...χαλάρωση και δευτερος γυρος...πρώτη φορά εγω πήρα κωλο και ητανε απο αλλο συμπαν..μιλάμε η κωλαρα της είναι υπέροχη...χυσιμο λοιπόν για δεύτερη φορά στο στοματάκι της...ητανε ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτο μου,γεμάτο καυλα και πολυ γελιο ριξαμε επισης...έχανα πολλά τόσο καιρό...αυτά λοιπόν και σορρυ για το σεντόνι...αλλά τα καλά πρπει να λέγονται..
θα το ξανακάνουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!μείνε όπως είσαι και μην αλλάξεις τιποτα...ευχαριστω για όλα!!...είσαι το παλικάρι με το 2 ωρο,σε καταλαβα γιατί είπες πρώτη φορά κωλο και οτι ήσουν του μασάζ!!
Γαμω τα παιδιά είσαι, πραγματικά,πέραν φοβερό σεξ κ γλυψιματακια, ρίξαμε και τρελό γέλιο μεταξύ μας!!!Να είσαι πάντα καλά κι εύχομαι να τα ξαναπούμε (και να τα ξανακάνουμε χαχαχα!)
Δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου,ευτυχώς, η ίδια Τζο που ήμουν ειμαι και θα παραμεινω..όποιος με σέβεται μια φορά θα τον σεβαστώ 10..όποιος όμως δεν με σέβεται θα παίρνει το ίδιο από μένα ..δεν ανέχομαι τπτ που δεν μ αρέσει κ με χαλα!!θα το ξανακάνουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!μείνε όπως είσαι και μην αλλάξεις τιποτα...ευχαριστω για όλα!!
Που θα πας για μπανιο αυριο;Δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου,ευτυχώς, η ίδια Τζο που ήμουν ειμαι και θα παραμεινω..όποιος με σέβεται μια φορά θα τον σεβαστώ 10..όποιος όμως δεν με σέβεται θα παίρνει το ίδιο από μένα ..δεν ανέχομαι τπτ που δεν μ αρέσει κ με χαλα!!
Εν αναμονή λοιπόν για το 2μας ραντεβού!!Φιλάκια!
Σε καμία πισίνα, αραχτη..Που θα πας για μπανιο αυριο;
Ποιος θα σε φορτισει αυριο;, ο γυναικολόγος;Σε καμία πισίνα, αραχτη..
Πρώτο μπάνιο μου αύριο, ελπίζω να μην καω ,ως συνήθως ..
Ρεπο αύριο.. να γεμίσω μπαταρίες έγινε πολύ σεξ αυτή την εβδομάδα![]()
Η φωτογραφια μπορει να ειναι φρεσκια κοπελα μου ,αλλα εσυ εισαι πιο φρεσκια και απο την δροσοσταλια επανω σε ενα ακοπο τριανταφυλλο !!!! Μπραβο εισαι η εννοια της ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΣ !!!!! Καλο Σ Κ με καλες βουτιες .Φρεσκια φωτο...
![]()
Καλο ΣΚ ευγενικό μου αγόρι!!Η φωτογραφια μπορει να ειναι φρεσκια κοπελα μου ,αλλα εσυ εισαι πιο φρεσκια και απο την δροσοσταλια επανω σε ενα ακοπο τριανταφυλλο !!!! Μπραβο εισαι η εννοια της ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΣ !!!!! Καλο Σ Κ με καλες βουτιες .
....κοίτα που αράζω. Σε πισίνα στον Λυκαβηττό...μεγαλεία..στη Λουτσα να πας εσύ βρε χαχαχαχαχα!Ξυπνα, θα χασεις το κτελ για τη λουτσα
Εγω θα παω για δουλειά καλή μου....κοίτα που αράζω. Σε πισίνα στον Λυκαβηττό...μεγαλεία..στη Λουτσα να πας εσύ βρε χαχαχαχαχα!
![]()
τα ωραια στις ωραιες παιδι μουυ να περασεις τελεια....κοίτα που αράζω. Σε πισίνα στον Λυκαβηττό...μεγαλεία..στη Λουτσα να πας εσύ βρε χαχαχαχαχα!
![]()
Ευχαριστώ μωρό μου...χαλάρωση επιτέλους!τα ωραια στις ωραιες παιδι μουυ να περασεις τελεια![]()
επιβαλλεται κουκλα μου ειδικα με τετοιο προγραμμα που εχεις ..Καλή δουλίτσα φστ
Ευχαριστώ μωρό μου...χαλάρωση επιτέλους!
Σε ποια πισινα εισαι?....κοίτα που αράζω. Σε πισίνα στον Λυκαβηττό...μεγαλεία..στη Λουτσα να πας εσύ βρε χαχαχαχαχα!
![]()
St George LycabettusΣε ποια πισινα εισαι?
Κατι αλλαξε, μη φυγεις, δε θ αργησουμε....κοίτα που αράζω. Σε πισίνα στον Λυκαβηττό...μεγαλεία..στη Λουτσα να πας εσύ βρε χαχαχαχαχα!
![]()
Όνειρο το γυμνό κορμί σας να κολυμπάει στην πισίνα, καλησπέρα σας κυρία σέξι Τζο.....κοίτα που αράζω. Σε πισίνα στον Λυκαβηττό...μεγαλεία..στη Λουτσα να πας εσύ βρε χαχαχαχαχα!
![]()