Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.560
Ολο με πειράζεις..αυτο ξέρεις τι σημαίνει, καψούραΕχω δυο ληγμένα
Ολο με πειράζεις..αυτο ξέρεις τι σημαίνει, καψούραΕχω δυο ληγμένα
Θυμάμαι ότι από 12 ετών ξεκίνησα με την μητέρα μου να πηγαίνω να μου φτιάχνουν και μενα τα νύχια ,ολα αυτα τα χρόνια πάντα περιποιημένα..φυσικα απεχθάνομαι τις υπερβολές στα πάντα.. μακιγιάζ μαλλιά, πλαστικές κλπ..ολα με μέτρο,το πραγματικά σικατο είναι τοσο οσο...παρομοιως
Ναι το διόρθωσα κε Μπαμπινιώτη, βιασύνης λαθοςΤόσο όσο
Μοντελάκι απο τα λίγα η λατρεία!!!!Θυμάμαι ότι από 12 ετών ξεκίνησα με την μητέρα μου να πηγαίνω να μου φτιάχνουν και μενα τα νύχια ,ολα αυτα τα χρόνια πάντα περιποιημένα..φυσικα απεχθάνομαι τις υπερβολές στα πάντα.. μακιγιάζ μαλλιά, πλαστικές κλπ..ολα με μέτρο,το πραγματικά σικατο είναι το τοσο οσο...
ΠΑΤΟΣΑγόρια μου όμορφα,σκεφτείτε το δωράκι που θέλετε να σας κάνω και πείτε μου,απλα επειδή ολη την εβδομάδα αυτή είμαι πιεσμένη, απο Σαββατοκύριακο και μετα θα ισχύει!!
Εδώ αναπτύσσεται ένας ΕΡΩΤΑΣΜμμμ κι εγω θα θελα να σε ξαναδώ!
...εγώ έπρεπε να "περπατάω "σε πασαρέλες για μεγάλους οίκους,αδικούμαι νινι μου χαχαχχαχχαχχαχα!!!Μοντελάκι απο τα λίγα η λατρεία!!!!
Βρε βρε καλώς το παιδι!!ΠΑΤΟΣ
ΑΠΑΤΟΣ
Βρήκα τι θα κάνουμε όταν συναντηθούμε!για 1 ωρα μονο deep mouthfuck
Φαίνεται το πόδι του ΠΕΛΑΤΟΥΚαλησπέρα
....να πάρω και το κολάρο για τ αυχενικό δλδΒρήκα τι θα κάνουμε όταν συναντηθούμε!
Ε όχι και παιδί ο μεσήλικας!Βρε βρε καλώς το παιδι!!
Μάουθ φακ δίχως αύριο....να πάρω και το κολάρο για τ αυχενικό δλδ
Σουτ..εισαι μπέμπης κι εγώ μπέμπα!!Έλα να με πάρεις να πάμε παιδική χαρά!Ε όχι και παιδί ο μεσήλικας!
Δεν μπορώ, δε με αφήνει η μαμά μουΣουτ..εισαι μπέμπης κι εγώ μπέμπα!!Έλα να με πάρεις να πάμε παιδική χαρά!
Αφου το ξέρεις ρε καυλιαρη μου..Σ αρέσουν τα παιχνίδια!
Ολα τ αγόρια μ αρέσουν, μικρά μεγάλα!!Και τα τεκνά σ αρέσουν!
Αύριο ενα από τα ραντεβού μου είναι μ αγόρι που έχουμε παίξει & παρτουζα μαζι..αν είναι οκ θα του πω να τραβήξουμε μεγάλο βίντεο..Ρε συ τζο. Γαμησε το το gangbang. Βγάλε τουλάχιστον ένα βίντεο εορταστικό για τις 2000 σελίδες. Βάλε Dirty talkin κλπ
Την τρόμαξεςΒρήκα τι θα κάνουμε όταν συναντηθούμε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...σταμάτα βρε χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα !Την τρόμαξες
Και δόσεις βάλεΌσο για δώρο, θα κάνω κάποια έκπτωση.
Η δημοκρατια...σταμάτα βρε χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα !
Δε μου λες,ποιος νίκησε τελικα;!
Βερεσε,θυμάσαι τον τυπο;!χαχαχαχαχα!!!Και δόσεις βάλε