Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.413
- Πόντοι
- 456
Καλή ξεκούραση φως της ανατολής μου!!!St George Lycabettus![]()

(Μην πάρω το αεροπλάνο και σου έρθω εκεί!)
Καλή ξεκούραση φως της ανατολής μου!!!St George Lycabettus![]()
Καλώς τ αγοράκι μου!!Όνειρο το γυμνό κορμί σας να κολυμπάει στην πισίνα, καλησπέρα σας κυρία σέξι Τζο.
...σε περιμένω μωρο μου!!Καλή ξεκούραση φως της ανατολής μου!!!
(Μην πάρω το αεροπλάνο και σου έρθω εκεί!)
Παρτους στη πισινα στο λυκαβηττοΑγάπες..κι ενημέρωσα ότι έχω ρεπό κι έβαλα φωτο ντοκουμέντο χαχαχα, τ οτι μου τηλ./αφήνετε μηνύματα καποιοι, για ραντεβού κι άμεσα κιόλας, με ξεπερνά..1 μερα βρε σεις εχω να ξεκουραστώ, απ αύριο δική σας παλ απαπαπα αχόρταγα αγορια!!
Παρτουζα, ε;;;δεν είναι κακή Ιδέα χαχαχαχαχαχαχαχα!!Παρτους στη πισινα στο λυκαβηττο
Ε οχι ολους μαζι.επειδη εισαι σε ξενοδοχειο-πισινα κανε εκει τα ραντεβου για σημεραΠαρτουζα, ε;;;δεν είναι κακή Ιδέα χαχαχαχαχαχαχαχα!!
....πρεπει να ξεκουραστώ, αποχή από τους λουτσους σήμερα!!Χθες μέχρι 2 το βράδυ είχα ραντεβού...!Ε οχι ολους μαζι.επειδη εισαι σε ξενοδοχειο-πισινα κανε εκει τα ραντεβου για σημερα
Κανονισε να ξεροψηθεις παλι και να σε τρεχουμε παλι με τα γιαουρτια στην πλατη..St George Lycabettus![]()
Αγαπη μου εσυ...φέτος εβαλα μισο κιλό αντιηλιακό Χαχαχαχα!!Κανονισε να ξεροψηθεις παλι και να σε τρεχουμε παλι με τα γιαουρτια στην πλατη..
Αλλα αυτη τη φορα εχω συνεννοηθει με την Στελλα να μην απανταμε στα μηνυματα..
Μωρο μου ομορφο, σαν παιδακι εισαι..
Στη πισινα δε παει ο λουτσος.....πρεπει να ξεκουραστώ, αποχή από τους λουτσους σήμερα!!Χθες μέχρι 2 το βράδυ είχα ραντεβού...!
Αντε μακια και θα τα πουμε μετα παλι
Αντι για γιαουρτι βσλε σπερμαΚανονισε να ξεροψηθεις παλι και να σε τρεχουμε παλι με τα γιαουρτια στην πλατη..
Αλλα αυτη τη φορα εχω συνεννοηθει με την Στελλα να μην απανταμε στα μηνυματα..
Μωρο μου ομορφο, σαν παιδακι εισαι..
Κράτα ξαπλώστρα και έρχομαι για βουτιέςSt George Lycabettus![]()
Ελα μπέμπη!!Κράτα ξαπλώστρα και έρχομαι για βουτιές
..παει η πισίνα, θα θέλει καθάρισμα χαχαχαχαχα!!Τζο φήμες λένε πως πάνω στο ξενοδοχείο που είσαι όλοι έχουν εξπερματωσει μέσα στην πισίνα βλέποντας εσένα
Εχω δυο ληγμέναΚανονισε να ξεροψηθεις παλι και να σε τρεχουμε παλι με τα γιαουρτια στην πλατη..
Ευχαριστώ πολυ αγορι,ναι έχω πάθος με τα όμορφα άκρα..!ωραια ποδια και ωραιο πεντικιουρ
Ολο με πειράζεις..αυτο ξέρεις τι σημαίνει, καψούραΕχω δυο ληγμένα