Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.430
Ορίστε.. μόλις. .γκρινιάρη...Όχι δεν μου χαλάς χατίρι, παράπονο δεν έχω, αλλά ένα βυζακι δεν έβαλες σήμερα![]()
(Τωρα το έβγαλα όντος,ήμουν για το ντουζ χαχαχα!! )
Ορίστε.. μόλις. .γκρινιάρη...Όχι δεν μου χαλάς χατίρι, παράπονο δεν έχω, αλλά ένα βυζακι δεν έβαλες σήμερα![]()
Γυναικάρα μου εσύ!!!Ορίστε.. μόλις. .γκρινιάρη...
![]()
ποσο θα ηθελα να τα χυσω...αν και ξερω οτι προτιμας αλλου....Ορίστε.. μόλις. .γκρινιάρη...
![]()
Χυσε όπου θες καυλιαρικο αγορι μου..ποσο θα ηθελα να τα χυσω...αν και ξερω οτι προτιμας αλλου....
λαμπεις αγαπ μου λααμπειςς καλο σκ να εχειςΠαρακαλώ, τα νέα άτομα που μου τηλ και ρωτουν/ζητούν πράγματα που δεν γράφω,ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν υπογραφή μου εδω,εινσι ολα αναλυτικά επίσης και στο προφίλ μου!Είμαι αρκετά πιεσμένη απο θέμα χρόνου για να εξηγώ ξεχωριστά αυτά που ήδη γράφω.Επισης ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ, τηλεφωνικά μιλω μόνο!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Την καλημέρα μου σε όλους!
![]()
Αχ εσύ ..επίσης μωρο μου,καλό σκ!!,λαμπεις αγαπ μου λααμπειςς καλο σκ να εχεις![]()
Επίσης αγοράκι μου!Καλό σκ τζο
Καλημέρα. Πωωωω για τρελό γλυψιμο!!!!Παρακαλώ, τα νέα άτομα που μου τηλ και ρωτουν/ζητούν πράγματα που δεν γράφω,ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν υπογραφή μου εδω,εινσι ολα αναλυτικά επίσης και στο προφίλ μου!Είμαι αρκετά πιεσμένη απο θέμα χρόνου για να εξηγώ ξεχωριστά αυτά που ήδη γράφω.Επισης ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ, τηλεφωνικά μιλω μόνο!!
Ευχαριστώ πολύ!!
![]()
Καλημερα !! παντα ηταν αψογες και απο κοντα και απο φωτο οσο ξερω και θημαμαι ,Φλια !!Νυχάρες σούπερ έφτιαξες πάλι......
Και θυμάμαι πως γλύφεις...αχ..αχ...!!Καλημέρα. Πωωωω για τρελό γλυψιμο!!!!
Παντα ευγενικός...καλημέρα αγόρι!Καλημερα !! παντα ηταν αψογες και απο κοντα και απο φωτο οσο ξερω και θημαμαι ,Φλια !!
ειναι αυτο που λενε μαθε τεχνη και αστηνε και αν πεινασεις πιαστηνεΕγω για τρομπόνι πήγαινα να μάθω, αλλα στην πορεία το έριξα στις πιπες ,οτι μαθαίνει ο καθένας, καλο ειναι χαχαχαχα!!
Οτι θέλεις άνδρα μου.. σχολή,σχολή..σου χάνω χατήρι;!
Αυτή τη φωτογραφία την έχω κάνει πόστερ και την έχω στην κρεβατοκάμαρά μου επάνω από την tv! Την κοιτάμε με τη γριά μου και καβλώνουμε και οι δύο και γαμιόμαστε δίχως αύριο!!!!Παρακαλώ, τα νέα άτομα που μου τηλ και ρωτουν/ζητούν πράγματα που δεν γράφω,ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν υπογραφή μου εδω,εινσι ολα αναλυτικά επίσης και στο προφίλ μου!Είμαι αρκετά πιεσμένη απο θέμα χρόνου για να εξηγώ ξεχωριστά αυτά που ήδη γράφω.Επισης ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ, τηλεφωνικά μιλω μόνο!!
Ευχαριστώ πολύ!!
![]()
Τέλειο. Κοντεύουν όι μέρες.Παρακαλώ, τα νέα άτομα που μου τηλ και ρωτουν/ζητούν πράγματα που δεν γράφω,ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν υπογραφή μου εδω,εινσι ολα αναλυτικά επίσης και στο προφίλ μου!Είμαι αρκετά πιεσμένη απο θέμα χρόνου για να εξηγώ ξεχωριστά αυτά που ήδη γράφω.Επισης ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ, τηλεφωνικά μιλω μόνο!!
Ευχαριστώ πολύ!!
![]()
Ετσι ακριβώς αγαπη!ειναι αυτο που λενε μαθε τεχνη και αστηνε και αν πεινασεις πιαστηνε
Αν το έχεις κάνει εισαι θεούλης χαχαχαχα!Αυτή τη φωτογραφία την έχω κάνει πόστερ και την έχω στην κρεβατοκάμαρά μου επάνω από την tv! Την κοιτάμε με τη γριά μου και καβλώνουμε και οι δύο και γαμιόμαστε δίχως αύριο!!!!
Ναι μωρακι μου...!Τέλειο. Κοντεύουν όι μέρες.
Μωρο μου εσυ όμορφο....ήταν υπέροχη κι η 2η φορα μας..δεν είχα εξάλλου αμφιβολία, όταν υπάρχει χημεία 100% ,μονο απίστευτο το σεξ θα είναι!!Καλησπέρα σε όλους, δεύτερη συνάντηση σήμερα με την Τζο. Νταξει τι να πω, το καλό ακόμα καλύτερο (και όμως με την Τζο γίνεται). Καταρχάς με έφτιαξε αυτή η πρωινή φωτό της. Και έτσι την ξαπλώνω και ξεκινάω με ένα γλειφομούνι που δεν δεν ήθελα να σταματήσω τόσο ωραίο που ήταν το μουνακι της, μετά με ξαπλώνει εκείνη και μου τον εξαφανίζει, μετά σεξακι με εναλλαγές μουνι κωλο (τον πήρα πρώτη φορά και απλα απίστευτη) Και τέλος πίπα μέχρι να τελειώσω. Τζο είσαι απλά απίστευτη στο κρεβάτι και ειλικρινά μια από τις λίγες που ιδρώνουν την φανέλα. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα. Καλή συνέχεια συναγωνιστές!!!!