Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.578
....εσυ πας πίσω νομίζεις;!Ω να σου γαμήσω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλιαρα
....εσυ πας πίσω νομίζεις;!Ω να σου γαμήσω!
Καυλιαρα
Μπράβο μωρο,μια χαρά το πας,λεω να μείνω στα 40 για την επόμενη 5ετια
Δηλαδή ΒουγιουκλάκηΜπράβο μωρο,μια χαρά το πας,λεω να μείνω στα 40 για την επόμενη 5ετια
Αντί να ανεβάζω χρόνια,θα κατεβάζω!
Όσο χρονών και να γίνεις, εμείς πάλι θα σε γαμαμε, εεεεε λάθος θα σε αγαπάμεΜπράβο μωρο,μια χαρά το πας,λεω να μείνω στα 40 για την επόμενη 5ετια
Αντί να ανεβάζω χρόνια,θα κατεβάζω!
Εσυ εισαι ο επίσημος αρα ναι,κορώνα στο κεφάλι σου θα μ έχειςΌσο χρονών και να γίνεις, εμείς πάλι θα σε γαμαμε, εεεεε λάθος θα σε αγαπάμε
Αλαβαστρινο κορμί, για τρελές φαντασιώσεις!!!
Καλημέρα hot αγορι...!Αλαβαστρινο κορμί, για τρελές φαντασιώσεις!!!
Και πρωινή και ατακτούλα!!!Να πω καλημέρα με" soft τσοντα" ..έτσι για να ξεκινάμε με καυλες!
Αφου με ξέρεις..με την αταξία αγκαλιά ειμαι χαχαχαχα!!Και πρωινή και ατακτούλα!!!
Καλημέρα Υ Π Ε Ρ Ο Χ ΗΚαλημέρα hot αγορι...!
Πιπα για σεμινάριο καυλοJo, πρέπει να δαγκωνοταν μην τελειώσει γρήγορα ο συναγωνιστής και δεν σκίσει το κωλαρακι σου μετάΚαι πρωινή και ατακτούλα!!!
...την πρώτη τελείωσε με πίπα, την δεύτερη...κωλαρακι στο φουλ!!Πιπα για σεμινάριο καυλοJo, πρέπει να δαγκωνοταν μην τελειώσει γρήγορα ο συναγωνιστής και δεν σκίσει το κωλαρακι σου μετά
Νυχάρες σούπερ έφτιαξες πάλι......Καλημέρα!
Σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου, αλλά θέλω να σε έχω και καβάλα και κάπου αλλού!!!Εσυ εισαι ο επίσημος αρα ναι,κορώνα στο κεφάλι σου θα μ έχεις
Το έχω ξαναπεί είσαι η βασίλισσα της πιπας.Να πω καλημέρα με" soft τσοντα" ..έτσι για να ξεκινάμε με καυλες!
Πέρασε καλά ο τύπος!!!...την πρώτη τελείωσε με πίπα, την δεύτερη...κωλαρακι στο φουλ!!
Το ξέρω ότι έχεις αδυναμία μωρο στα περιποιημένα άκρα...!Νυχάρες σούπερ έφτιαξες πάλι......
Εγω για τρομπόνι πήγαινα να μάθω, αλλα στην πορεία το έριξα στις πιπες ,οτι μαθαίνει ο καθένας, καλο ειναι χαχαχαχα!!Το έχω ξαναπεί είσαι η βασίλισσα της πιπας.
Όποιος δεν έχει γευτεί το τσιμπουκι σου δεν ξέρει τι θα πει πιπα!!!
Και μάλλον ήρθε η ώρα να συνεταιριστουμε, να βάλω εγώ τα χρηματα και εσύ να διευθυνεις και να διδάσκεις για να ανοίξουμε μια σχολή για πιπες και τα κέρδη μισά μισά!!!
Πέρασε καλά ο τύπος!!!