Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.578
Για τι πράγμα αγορι;;Ελπίζουμε.
Για τι πράγμα αγορι;;Ελπίζουμε.
Ωωω καλή φάση, ευχαριστώ ρε μωρο!!!
Εγώ λέω να κλείσουμε τραπέζι σε κανά μαγαζί να πάμε να φάμε του σκασμούΟλες οι προτάσεις στο τραπέζι έχουν πέσει μωρο,θα δούμε!
....μπααααα υπαρχει η λυση, δοκιμασμενα! Παρτο εσυ αποφαση , οπως ζητησε ο "λαος" σου , και ολα γινονται με διαφανεια κ χωρις γκρινιαΩραία μωρο, το θέμα είναι η επιλογή.. γιατι μετα θα έχω γκρίνια οτι αφησα απ εξω άτομα..
..."Ο γκομενος την εφαγε"Θελω να σου στειλω πμ αλλα βαριεμαι
Στον Αργυρό!!Εγώ λέω να κλείσουμε τραπέζι σε κανά μαγαζί να πάμε να φάμε του σκασμού
Ελα ντε ,εδω δεν προλαβαίνω τον νόμιμο να δω, θ αποκτήσω και παράνομο χαχαχαχαχα!!!..."Ο γκομενος την εφαγε"
Σωματάρα τρελη που θέλω να γευτώ ξανά σύντομα...
Στη μεγαλη βρεττάνια, λεφτα υπαρχουνΕγώ λέω να κλείσουμε τραπέζι σε κανά μαγαζί να πάμε να φάμε του σκασμού
Μετα τις εκλογες να παρεις την αποφαση, να δουμε πρωτα τις εδρες των κομμάτωνΜωρο μιλάμε για 1000 παρα κατι κριτικές, δύσκολο να βρούμε άκρη..θα δω τέλος της εβδομάδας τι απόφαση θα παρω ..το πολύ πολύ έκπτωση σ άτομα που μ έχουν δει,αυτοί που δεν μ έχουν δει έχουν πάρει παλια δώρο αν και κανονικά μονο στους σταθερούς πρέπει να δίνω..
Υπέροχη ιδέα και η δωρεα που αναφέρθηκε αλλα εδω δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε για τ απλά φαντάσου για τα σοβαρά μωρο..
Δεν το πιασα αυτο..."Ο γκομενος την εφαγε"
Κερνάει η @SexyjoannaΣτη μεγαλη βρεττάνια, λεφτα υπαρχουν
...με μεγάλη μου χαρά μωρο να σε ξαναδώ..το ξέρεις αυτό..Σωματάρα τρελη που θέλω να γευτώ ξανά σύντομα...
Πολύ καύλα αυτό το ντύσιμο
Τελευταια φορα που ειχα φαει στη μεγαλη βρεττανια ηταν προσφατα,Κερνάει η @Sexyjoanna
Ε ναί.Πολύ καύλα αυτό το ντύσιμο
...copy-paste απο διπλα, τωρα διαβαζα τις σελιδεςΜετα τις εκλογες να παρεις την αποφαση, να δουμε πρωτα τις εδρες των κομμάτων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν το πιασα αυτο
Πάτερ ημωνΑγόρια μου όμορφα,σκεφτείτε το δωράκι που θέλετε να σας κάνω και πείτε μου,απλα επειδή ολη την εβδομάδα αυτή είμαι πιεσμένη, απο Σαββατοκύριακο και μετα θα ισχύει!!
Ευχαριστώ αγόρι..!Πολύ καύλα αυτό το ντύσιμο
...οτι γουσταρετε!Κερνάει η @Sexyjoanna
Πρόσφατα δλδ χαχαχαχα!!Τελευταια φορα που ειχα φαει στη μεγαλη βρεττανια ηταν προσφατα,
Στο απεναντι τραπεζι ετρωγε ο Χατζηδακης με το Γκάτσο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναί.