Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.592
Μμμμ..αμερικάνικο φούτμπολ..αγριο ε;;!!όμαδικο σε ομάδα μπάσκετ ποδοσφαίρου ή αμερικάνικου φουτμπολ;
Μμμμ..αμερικάνικο φούτμπολ..αγριο ε;;!!όμαδικο σε ομάδα μπάσκετ ποδοσφαίρου ή αμερικάνικου φουτμπολ;
Καλημερουδια!
Που εισαι λατρεμένε μου..Αααχχχ λατρείααα αγάλματα να γινόμασταν αγάλματα..Αφροδίτη θα σε λέω....
Εδώ καρδιά μου σε θαυμάζω!!!!Που εισαι λατρεμένε μου..
Εγω τώρα θα κάτσω να φάω γιατί ήμουν όλη μέρα σχεδόν με δουλειά !Εδώ καρδιά μου σε θαυμάζω!!!!
Καλή όρεξη γλυκούλα!!!Εγω τώρα θα κάτσω να φάω γιατί ήμουν όλη μέρα σχεδόν με δουλειά !
Τα θέλω όλα!!!
Και εγώ προτείνω ένα ομαδικό με πανω από 10 άτομα και οποίος αντέξει!!!!Εχω κάνει τετοια δώρα, οσον αφορά τιμές,εγω ψήνομαι για ομαδικό..όπως είχα πει αρχικά.. και ίσως στους πελάτες που μ έχουν δει ηδη (σταθερούς)κάτι ιδιαίτερο.. Τεσπα θα το σκεφτώ,όταν μαζευτούν προτάσεις κι άλλες!
Ωραία μωρο, το θέμα είναι η επιλογή.. γιατι μετα θα έχω γκρίνια οτι αφησα απ εξω άτομα..Και εγώ προτείνω ένα ομαδικό με πανω από 10 άτομα και οποίος αντέξει!!!!
ΚαυλοJo μας, κάνε ένα free fuck μιας ώρας σε όσους από εδώ δεν σε έχουμε πάρει ακόμαΩραία μωρο, το θέμα είναι η επιλογή.. γιατι μετα θα έχω γκρίνια οτι αφησα απ εξω άτομα..
Μας μπερδεψεςΛοιπόν. Υπάρχουν μερικές επιλογές. Είτε κάτι ομαδικό σε gangbang/bukkake αλλά θα είναι δύσκολη και άδικη η διαλογή εκτός αν συμμετάσχουν 10άδες άτομα.
Αλλιώς freefuck αλλά πάλι όχι μόνο για έναν, ίσως εκπτωτικά κουπόνια με διαφορετικές υπηρεσίες για αρκετούς. Αν θέλουμε κάτι που να καλύπτει όλο το κοινό, ίσως προσωρινά η ώρα 70, επαναφορά μισαώρου στα 40 ήηη για ένα σύντομο διάστημα επαναφορά του προγράμματος quick πίπα με 25-30 (ιδανικά incall) που μεγάλωσε γενιές και γενιές και είναι και καλή εισαγωγή για νέους πελάτες!
Αυτη η εβδομάδα είναι φουλ πιεστικη για μένα ,αρα λογικά απο την επόμενη θα επιλέξω το δωρο ,ολες τις απόψεις τις κρατώΚαυλοJo μας, κάνε ένα free fuck μιας ώρας σε όσους από εδώ δεν σε έχουμε πάρει ακόμα
Ξανθός κι εσυ;!Μας μπερδεψες
Αυτη η εβδομάδα είναι φουλ πιεστικη για μένα ,αρα λογικά απο την επόμενη θα επιλέξω το δωρο ,ολες τις απόψεις τις κρατώ
.....υπέροχη ιδέα....!!!Εχω ηδη στο μυαλό έναν/δυο οργανισμούς..!!Εγώ λέω να ανοίξεις ένα λογαριασμό, να μας δώσεις ΙΒΑΝ, να βάλει όποιος παίχτης θέλει από 2 - 10- 20 ευρώ ή όσα μπορεί ο καθένας ή κατάθεση σε εσένα απ'ευθείας σε μετρητά. Μόλις μαζευτεί το ποσό των 2000 ευρώ, όσα και οι σελίδες δηλαδή, να κάνεις μια δωρεά σε έναν οργανισμό που νομίζεις εσύ. Όποιος έχει βάλει χρήμα στον κουμπαρά, σου στέλνει απόδειξη. Από τις αποδείξεις κλήρωση για ένα μεγάλο πλούσιο πρόγραμμα δικό σου.
Θα δούμε αγορι,οκ!!Κάνε το αργότερα οποια μέρα θέλεις, πρότεινα αυτό για να γνωρίσεις και άλλους από εδώ (μαζι και εγώ) που θέλουν ή σκεφτοντουσταν να σε πάρουν! Δίνεις έτσι και σε άλλους συναγωνιστές την ευκαιρία να σε γνωρίσουν
Θελω να σου στειλω πμ αλλα βαριεμαιΑυτη η εβδομάδα είναι φουλ πιεστικη για μένα ,αρα λογικά απο την επόμενη θα επιλέξω το δωρο ,ολες τις απόψεις τις κρατώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξανθός κι εσυ;!
Και να τα δωσει στη Κιβωτο του κοσμουΕγώ λέω να ανοίξεις ένα λογαριασμό, να μας δώσεις ΙΒΑΝ, να βάλει όποιος παίχτης θέλει από 2 - 10- 20 ευρώ ή όσα μπορεί ο καθένας ή κατάθεση σε εσένα απ'ευθείας σε μετρητά. Μόλις μαζευτεί το ποσό των 2000 ευρώ, όσα και οι σελίδες δηλαδή, να κάνεις μια δωρεά σε έναν οργανισμό που νομίζεις εσύ. Όποιος έχει βάλει χρήμα στον κουμπαρά, σου στέλνει απόδειξη. Από τις αποδείξεις κλήρωση για ένα μεγάλο πλούσιο πρόγραμμα δικό σου.