Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.592
Καλησπέρα!!Καλησπέρα
Καλησπέρα!!Καλησπέρα
Κούκλα είσαι.!!!!Καλησπέρα!
35-40λεπτα???????????Και μετα στο 401 απέναντι,με αυχενικό σύνδρομο
Το ρεκόρ μου σερι σε πιπα χωρίς να σταματήσω ήταν 35με40λ περίπου!!
τυχερακια !!!!!!!Σημερινή συνάντηση με την Ιωάννα το μεσημέρι, στο Madison. Επειδή δεν είμαι καλός στο γράψιμο, θα πω μόνο ότι έχει κορμί, όπως το βλέπετε, είναι ωραίο τυπάκι, πεντακάθαρη και μοσχομυριστή, το μουνάκι της έχει τέλεια γεύση και το κυριότερο... Σε μια ώρα κατάφερε να με κάνει να χύσω 2 φορές, κάτι που δεν το έχω πολύ εύκολο, ειδικά με επαγγελματία. Ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σε επόμενο ταξίδι μου να τα ξαναπούμε!
Σ ευχαριστώ πολυ μωρακι!!Κούκλα είσαι.!!!!
Α ρε ματάκια..τι ομορφος κι ευγενικός άνδρας εισαι..είχαμε οντος φοβερή χημεία..!!Πραγματικά όταν έφυγα από χοτελ,ειχα χαμόγελο στα χείλη για ώρα !Σημερινή συνάντηση με την Ιωάννα το μεσημέρι, στο Madison. Επειδή δεν είμαι καλός στο γράψιμο, θα πω μόνο ότι έχει κορμί, όπως το βλέπετε, είναι ωραίο τυπάκι, πεντακάθαρη και μοσχομυριστή, το μουνάκι της έχει τέλεια γεύση και το κυριότερο... Σε μια ώρα κατάφερε να με κάνει να χύσω 2 φορές, κάτι που δεν το έχω πολύ εύκολο, ειδικά με επαγγελματία. Ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σε επόμενο ταξίδι μου να τα ξαναπούμε!
και καλα εσυ ..ο άλλος ποιος ήρωας ηταν που αντεξε τοση 'ωρα ...θα υπάρχει τεχνικη δεν μπορειΚαι μετα στο 401 απέναντι,με αυχενικό σύνδρομο
Ακούραστη στο καθήκον η Τζο μας!Και μετα στο 401 απέναντι,με αυχενικό σύνδρομο
Μερικοί τον παίζουν πριν πάνε με τα κορίτσια για να κρατάνε περισσότερο!!!και καλα εσυ ..ο άλλος ποιος ήρωας ηταν που αντεξε τοση 'ωρα ...θα υπάρχει τεχνικη δεν μπορει
Ακριβώς....αν κ δεν έχει αξία ετσι ...κατ εμέ..Μερικοί τον παίζουν πριν πάνε με τα κορίτσια για να κρατάνε περισσότερο!!!
Αυτή η γραμμή μας κάνει και σπαρταράμε!Καλησπέρα!
Στο πόδι το τατουάζ λες μωρο;;Αυτή η γραμμή μας κάνει και σπαρταράμε!
Αχόρταγη κι ασταμάτητη!!Ακούραστη στο καθήκον η Τζο μας!
ΥΓ. το παλικαρι πρέπει να είναι ακόμα μουδιασμένο από την καυλα
Όχι, αλλά μιας και το πες τώρα, αυτό που μοιάζει με αλυσιδάκι τατουάζ είναι??Στο πόδι το τατουάζ λες μωρο;;
Στο ένα εχω τατουάζ στο άλλο αλυσιδάκι!Όχι, αλλά μιας και το πες τώρα, αυτό που μοιάζει με αλυσιδάκι τατουάζ είναι??
Κι εγω τυχερή που συναντώ υπέροχους κυρίους!τυχερακια !!!!!!!
Λοιπόν. Υπάρχουν μερικές επιλογές. Είτε κάτι ομαδικό σε gangbang/bukkake αλλά θα είναι δύσκολη και άδικη η διαλογή εκτός αν συμμετάσχουν 10άδες άτομα.Λοιπον αγόρια, τ αφήνω πάνω σας τι δώρο γουσταρετε για τις 2000 σελιδες που πλησιάζουμε (εννοείται ότι γουσταρω φουλ κι εγω να σας κάνω δωράκια συχνά),και τέλος της επόμενης εβδομάδας οποια πρόταση εχει τις περισσότερες "ψήφους" αυτή θα ισχύει..
Εγω προτείνω η free fuck με κλήρωση, η παρτουζα εγω με αρκετούς άνδρες..η έκπτωση στην ώρα για λίγες μέρες.. πείτε κι εσείς τις δικές σας.
Τα λέμε αύριο,καληνύχτα boys
Εχω κάνει τετοια δώρα, οσον αφορά τιμές,εγω ψήνομαι για ομαδικό..όπως είχα πει αρχικά.. και ίσως στους πελάτες που μ έχουν δει ηδη (σταθερούς)κάτι ιδιαίτερο.. Τεσπα θα το σκεφτώ,όταν μαζευτούν προτάσεις κι άλλες!Λοιπόν. Υπάρχουν μερικές επιλογές. Είτε κάτι ομαδικό σε gangbang/bukkake αλλά θα είναι δύσκολη και άδικη η διαλογή εκτός αν συμμετάσχουν 10άδες άτομα.
Αλλιώς freefuck αλλά πάλι όχι μόνο για έναν, ίσως εκπτωτικά κουπόνια με διαφορετικές υπηρεσίες για αρκετούς. Αν θέλουμε κάτι που να καλύπτει όλο το κοινό, ίσως προσωρινά η ώρα 70, επαναφορά μισαώρου στα 40 ήηη για ένα σύντομο διάστημα επαναφορά του προγράμματος quick πίπα με 25-30 (ιδανικά incall) που μεγάλωσε γενιές και γενιές και είναι και καλή εισαγωγή για νέους πελάτες!
όμαδικο σε ομάδα μπάσκετ ποδοσφαίρου ή αμερικάνικου φουτμπολ;Εχω κάνει τετοια δώρα, οσον αφορά τιμές,εγω ψήνομαι για ομαδικό..όπως είχα πει αρχικά.. και ίσως στους πελάτες που μ έχουν δει ηδη (σταθερούς)κάτι ιδιαίτερο.. Τεσπα θα το σκεφτώ,όταν μαζευτούν προτάσεις κι άλλες!
Thanks αγορι!