Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.823
Σε σένα θα ερθω καυλιαρη μου όμορφε!!!να κανεις καμια αποδραση τωρα καλοκαιρι
Σε σένα θα ερθω καυλιαρη μου όμορφε!!!να κανεις καμια αποδραση τωρα καλοκαιρι
Ξερεις πως σε περιμενω....Σε σένα θα ερθω καυλιαρη μου όμορφε!!!
Και εμείς στη σειρά...Ξερεις πως σε περιμενω....
...το ξέρεις ότι είναι δύσκολο να φύγω από την έδρα μου,αλλά..οχι ακατόρθωτο..Ξερεις πως σε περιμενω....
...που να ερθω σε σας καλέ;!αν είστε καμια Μύκονο, ευχαριστως τώρα που καλοκαίριασεΚαι εμείς στη σειρά...
Κουκλαρα μου που είσαι;!!!Μην ξεχνιόμαστε, χρωστάω καφε75 σελίδες ακόμα
Φτου και εκλεισα το καφε!!!!Κουκλαρα μου που είσαι;!!!Μην ξεχνιόμαστε, χρωστάω καφε
Και κάνα σουβλακι δε θα μας χάλαγε.Κουκλαρα μου που είσαι;!!!Μην ξεχνιόμαστε, χρωστάω καφε
...δεν πειράζει, κρεβάτι εχεις;!χαχαχχαχα!!Φτου και εκλεισα το καφε!!!!
.....εκεί που έχει φτάσει το σουβλάκι καλύτερα μια σαμπάνια να πάρωΚαι κάνα σουβλακι δε θα μας χάλαγε.
Σε αργόσχολους τζαμπατζήδες που θέλουν καυλαντα στο τηλ οχι δεν θα είμαι ευγενικη..Δεν έχω σχολιάσει εδώ και πολύ καιρό αλλά στην Κ μαύρο για την απαράδεκτη συμπεριφορά της στο τηλέφωνο δεν την έχω συναντήσει από κοντά αλλά δεν ξέρει να μιλάει δυστυχώς
Χρυσάνθεμο της Ανατολής…
Αγαπη μου εσυ...!!Χρυσάνθεμο της Ανατολής…
Μην τρελαίνεσαι με τις μαλακίες εδώ μέσα. Σου αξίζουν τα καλύτερα no matter whatΑγαπη μου εσυ...!!
...ηδη εχω κράξει τέτοιες συμπεριφορές,μου είναι αδιάφοροι τύποι που αντί να κάνουν ραντεβού και να πληρώσουν, θέλουν καυλαντα στο τηλ..εχει απ αυτούς ουυυ ένα σωρό χαχαχα!!Μην τρελαίνεσαι με τις μαλακίες εδώ μέσα. Σου αξίζουν τα καλύτερα no matter what
Η ζωη ειναι ενας κωλος ,One more...
...ωραίος κώλος τι λες ρε αγορι;!χεχεχεχε!Η ζωη ειναι ενας κωλος ,
Καλος ειναι,...ωραίος κώλος τι λες ρε αγορι;!χεχεχεχε!