Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.823
Παω να δω ποιος φούρνος γκρεμίστηκε είπες καλό λόγο για μένα χαχαχαχαχαχα!Καλος ειναι,
Μ αγαπάς ρε συ κ δεν το ξέρεις...
Παω να δω ποιος φούρνος γκρεμίστηκε είπες καλό λόγο για μένα χαχαχαχαχαχα!Καλος ειναι,
Για αυτο σε γουσταρω και εισαι και καλο παιδι....δεν πειράζει, κρεβάτι εχεις;!χαχαχχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
.....εκεί που έχει φτάσει το σουβλάκι καλύτερα μια σαμπάνια να πάρω
..... όποιος με σέβεται τον σέβομαι κι εγω,απόλυτα, κατι αργόσχολους ενοχλητικούς τζαμπατζήδες, λυπάμαι κανένας σεβασμός από μένα...Για αυτο σε γουσταρω και εισαι και καλο παιδι.
Απαντας σε ολους και παντα με χιουμορ και ευγενια.
Εισαι τοπ!!!!!
Καλά είμαι Χρυσαφένια μου. Τρεχάματα και δουλειές..ξέρεις....ηδη εχω κράξει τέτοιες συμπεριφορές,μου είναι αδιάφοροι τύποι που αντί να κάνουν ραντεβού και να πληρώσουν, θέλουν καυλαντα στο τηλ..εχει απ αυτούς ουυυ ένα σωρό χαχαχα!!
Εσυ μωρακι μου τι κάνεις, όλα καλά;;αχ έλειψες εδω να ξέρεις...
Ε, ειπαμε , καλόςΠαω να δω ποιος φούρνος γκρεμίστηκε είπες καλό λόγο για μένα χαχαχαχαχαχα!
Μ αγαπάς ρε συ κ δεν το ξέρεις...
Μια από τα ιδια αγάπη .. έχω τα ραντεβού μου τα όμορφα, την σχολή μου..αλλα αντέχω,δεν κολλάω πουθενά ..Καλά είμαι Χρυσαφένια μου. Τρεχάματα και δουλειές..ξέρεις.
Ξέρεις πως ακόμη εδω να μην είμαι you have my support μωράκι
Ωχ, πας με φόρα ε;Παω τωρα γιατι εχω να κανω ενα ακομη καλό γ@μησι..
Αν μπει κάνας γκρινιάρης, κεραστε τον κανα φονταν, να πάνε κάτω τα φαρμάκια που δεν τον δέχτηκα
μεταμεσονυκτιες καυλες....καληνύχτα..να είστε καλά αγόρια αλλα και άτακτα παράλληλα..
Να βάλω και μια ντυμένη, όλο ξεβρακωτη ειμαι..
...με ξέρεις..24ωρες οι καυλες μου ομορφιά μου..οπως κι οι δικές σου..μεταμεσονυκτιες καυλες
και εγω οταν σε σκεφτομαι και σε βλεπω...με ξέρεις..24ωρες οι καυλες μου ομορφιά μου..
ΤούμπανοOne more...
Ευχαριστω αγορι..!Τούμπανο
Φινέτσα η κυρία....καληνύχτα..να είστε καλά αγόρια αλλα και άτακτα παράλληλα..
Να βάλω και μια ντυμένη, όλο ξεβρακωτη ειμαι..
...Φινέτσα η κυρία
Οι τρυπούλες της ευτυχίας......One more...
Μωρο μου εσυ....Οι τρυπούλες της ευτυχίας......