Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.823
Σκάει ο τζίτζικας βρε..με μαγιό θα κυκλοφορώ σήμερα χεχεχε!Ντυσου καλα σήμερα, εχει ψύχρα
Σκάει ο τζίτζικας βρε..με μαγιό θα κυκλοφορώ σήμερα χεχεχε!Ντυσου καλα σήμερα, εχει ψύχρα
Ποιος σε πηρε τηλεφωνο τοσο πρωι καλε;, ο λουμιδης;Καλημερούδια σε όλους.. βρε αγόρια μην μου τηλ 7 το πρωι..κι εγώ έχω καύλες αλλα να πιω καφέ πρώτα.. .διαθέσιμη καθε φορα 12 και μετά είμαι ,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που πάντα θα ενημερώσω εδώ..
Ακομα και ντυμενη εισαι λιγουρευτη!!!....καληνύχτα..να είστε καλά αγόρια αλλα και άτακτα παράλληλα..
Να βάλω και μια ντυμένη, όλο ξεβρακωτη ειμαι..
...ολα έχουν την χάρη τους αγορι..να είσαι καλά!Ακομα και ντυμενη εισαι λιγουρευτη!!!
Σωματαρα η γυναίκα μου!!!....καληνύχτα..να είστε καλά αγόρια αλλα και άτακτα παράλληλα..
Να βάλω και μια ντυμένη, όλο ξεβρακωτη ειμαι..
Αδυναμία μου εσυ ...Σωματαρα η γυναίκα μου!!!
Είναι αμοιβαία τα αισθήματα!!!Αδυναμία μου εσυ ...
Καυλα το λευκό νυχάκι.......Να βάλω τπτ να φύγουν οι πρωινές καυλες,και παω να πιω τον καφέ μου.
..ολα τα προσέχεις...χαχαχα!Καυλα το λευκό νυχάκι.......
..ολα τα προσέχεις...χαχαχα!
Καθαρή εξήγηση.Μηνύματα για ραντεβού θα μπλοκαρονται αυτομάτως(μονο τηλ κλείνω, τελος),τηλεφωνήματα που ζητούν ραντεβού αύριο ,μεθαύριο του χρόνου & να χαμε να λέγαμε,μπλοκ κι αυτα με συνοπτικές διαδικασίες.
Ούτε παρεξηγήσεις/γκρίνιες ετσι θα έχουμε, ουτε μου είπες ,ουτε σου είπα κλπ.
Όποιος ακυρώσει έστω και 1 φορα στο παρα 5, μετά δεν έχει άλλη ευκαιρία μαζι μου,απόλυτη είμαι το ξέρω ,αλλά ο χρόνος μου πολύτιμος!
Για να μεινει επιτέλους λίγος χρόνος παραπάνω ελεύθερος, να με συναντήσουν άτομα που θέλουν πραγματικά κι σχετικα άμεσα να με δουν!
Φιλάκια
Μηνύματα για ραντεβού θα μπλοκαρονται αυτομάτως(μονο τηλ κλείνω, τελος),τηλεφωνήματα που ζητούν ραντεβού αύριο ,μεθαύριο του χρόνου & να χαμε να λέγαμε,μπλοκ κι αυτα με συνοπτικές διαδικασίες.
Ούτε παρεξηγήσεις/γκρίνιες ετσι θα έχουμε, ουτε μου είπες ,ουτε σου είπα κλπ.
Όποιος ακυρώσει έστω και 1 φορα στο παρα 5, μετά δεν έχει άλλη ευκαιρία μαζι μου,απόλυτη είμαι το ξέρω ,αλλά ο χρόνος μου πολύτιμος!
Για να μεινει επιτέλους λίγος χρόνος παραπάνω ελεύθερος, να με συναντήσουν άτομα που θέλουν πραγματικά κι σχετικα άμεσα να με δουν!
Φιλάκια
Χαλια ποιοτητα αλλα το νοημα μας ενδιαφερει!!!!!Hρεμια και μν χαλιεσαι.
....δεν χαλιέμαι με άσχετους, ενημέρωση έκανα με τι στυλ ανδρών ΘΕΛΩ να βρίσκομαι πλέον(σε συμπεριφορά)για να μην γκρινιάζουν μετα κάποιοι..Hρεμια και μν χαλιεσαι.
Το νόημα το πιάσαμε αγαπηΧαλια ποιοτητα αλλα το νοημα μας ενδιαφερει!!!!!
Μακαρι να πιαναμε και τιποτε αλλο!!!!!!Το νόημα το πιάσαμε αγαπη