Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.650
Σε 10/15 λ εχω ραντεβού αγοράκι μου, αρα παρε με 6:30 και μετάΚυρία Τζο αυτός ο κωλος δεν υπάρχει . Θέλω να σε ρωτήσω κάτι,να σε πάρω τηλέφωνο?
Σε 10/15 λ εχω ραντεβού αγοράκι μου, αρα παρε με 6:30 και μετάΚυρία Τζο αυτός ο κωλος δεν υπάρχει . Θέλω να σε ρωτήσω κάτι,να σε πάρω τηλέφωνο?
κωλαρα, να ξέρεις ντυμένη με φτιάχνεις πιο πολύ.
Της τα λεω αλλα δε μ ακουεικωλαρα, να ξέρεις ντυμένη με φτιάχνεις πιο πολύ.
Αυτές είναι φωτογραφίες.
Χαίρομαι να σας φτιάχνω!κωλαρα, να ξέρεις ντυμένη με φτιάχνεις πιο πολύ.
...να βάζω συχνότερα τότε!!Αυτές είναι φωτογραφίες.
..έβαλα γκρινιάρη,ορίστε!Της τα λεω αλλα δε μ ακουει
Ετοιμάσου να φάω εσένα ολόκληρο..Και να φάτε Ωραία μου Κυρία,να πάρετε δυνάμεις για την συνέχεια
Θα κανω αρνισιο μπουτακι την κυριακη, θα ρθεις;Ετοιμάσου να φάω εσένα ολόκληρο..
...να δούμε και τ αποτελέσματαΘα κανω αρνισιο μπουτακι την κυριακη, θα ρθεις;
Ποια αποτελεσματα, κούλης μονόδρομος ειναι...να δούμε και τ αποτελέσματα
Θα έρθω αμε!
Sexy boy.. just read your review about our date!!!just want to thank you for our meeting yesterday
...so hot, sexy, firm body, nice ass... great anal and DT, everything I was looking for; and we both enjoyed it.
I will always remember our jacuzzi session
xx
Μας έχεις τρελάνει !!!
Ετοιμάσου να φάω εσένα ολόκληρο..
Αχόρταγη ΓυναικάραΑγόρια μου καλα ,εχω 1 ακόμη ραντεβού και μετα σταματώ, αύριο πάλι ,αλλα λογω κομμωτηρίου λίγο αργότερα, υπολογίστε με 1 περίπου και μετα.
Να πω ένα ευχαριστώ,γιατι προχθές έγραψα κάτι σε αυστηρό ύφος, και όσοι με πήρατε και βρεθήκαμε ,σεβαστηκατε απόλυτα τον τρόπο που θέλω να δουλεύω..
Με αμοιβαίο σεβασμό πάντα θα περνάμε όμορφα...μην ξεχνάτε ότι είμαι λυσσάρα για λουτσους
Μήπως πρέπει να το κοιτάξω . .όσο παει χειροτερεύει χαχαχαχα!Αχόρταγη Γυναικάρα
Αγορακι μου εσυ...Μας έχεις τρελάνει !!!
Μια χαρά είσαι συνέχισε έτσι, εμείς έτσι σε γουστάρουμε babyyyyΜήπως πρέπει να το κοιτάξω . .όσο παει χειροτερεύει χαχαχαχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....εννοείται...τα περιμένω πως και πως μωρο μου.. φιλάκια πολλά,καληνύχτα!!Καλή ξεκούραση babyyyy και το πιο σημαντικό να μην δεις πονηρά όνειρα . Φιλάκια πολλάααα το που δεν στο λέω,θα στο δείξω από κοντά καλύτερα