gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 4.696
ερωτας αυτος ο κωλος !!!!
ερωτας αυτος ο κωλος !!!!
Τον ξέρεις καλά πλέον ρε καυλιαρικο αγορι ...απο την καλή κι από την ανάποδη!!ερωτας αυτος ο κωλος !!!!
Τα πάντα λούτσαSexy boy.. just read your review about our date!!!
thank you for everything.. I had a great time with you.. (2 hours!!)
till next time..kisses
I have already posted our video...
Ε τι να δείχναμε στον ξένο άνθρωπο οτι δεν το κατέχουμε το τρομπόνι?!χαχαχαχα!Τα πάντα λούτσα
Καλημέρα κουκλι μου!Καλημέρα Κορμί Θανατηφόρο
Ξεκουράστηκες babyyyy?Καλημέρα κουκλι μου!
Αμε,πήγα κ κομμωτήριο, μια χαρα,σε λιγο ξεκινώ να φάω το πρώτο αγορι για σήμερα...χαχαχα!!Ξεκουράστηκες babyyyy?
Μια χαρά,σε κάμποσες ώρες θα δοκιμάσεις να φας και εμένα babyyyy. Λοιπόν καλή δουλειά να έχεις μωρό και τα λέμε πιο μετά.Φιλακια πολλά εκεί που σου αρέσει πιο πολύΑμε,πήγα κ κομμωτήριο, μια χαρα,σε λιγο ξεκινώ να φάω το πρώτο αγορι για σήμερα...χαχαχα!!
...ηδη ετοιμάζομαι για σενα ομορφιά μου..φιλάκια παντού.. (soon..)Μια χαρά,σε μερικές ώρες θα δοκιμάσεις να φας και εμένα babyyyy. Λοιπόν καλή δουλειά να έχεις μωρό και τα λέμε πιο μετά.Φιλακια πολλά εκεί που σου αρέσει πιο πολύ
Θα το παίξω και εγώ τουρίστας και θα έρθω για ξενάγησηΕ τι να δείχναμε στον ξένο άνθρωπο οτι δεν το κατέχουμε το τρομπόνι?!χαχαχαχα!
Πολλά του έδειξα και πέρασε σούπερ
Τι κάνεις φατσα μου εσύ, καλα;;
Εισαι τρελοκομείο χαχαχααχαχα!Θα το παίξω και εγώ τουρίστας και θα έρθω για ξενάγηση
Τέλεια... Θα το παίξω και εγώ ξένος επενδυτής του Ελληνικού. Συνδυάζει και τα δύο. Κοντά στη θάλασσα για να γίνουμε λούτσα και πρώην αεροδρόμιο για να με πάει στα σύννεφα η διαστημική σου πιπαΕισαι τρελοκομείο χαχαχααχαχα!
Δεν ήταν τουρίστας,επιχειρηματιας ήταν ο κύριος και ηθελε παρέα μιλφαρας μ ολα μεσα,και μ επέλεξε μπαίνοντας εδω.
Καυλιαρης ήταν και κούκλος πάντως!!
Μ εξέπληξε οτι εγραψε κριτική, την είδα κατόπιν εορτής,προς τέλη Απρίλη είχαμε βρεθεί απ οτι θυμάμαι
Και οι μιλφαρες έχουμε καρδιά..και καύλες χαχαχαχα!Μπορεί να είσαι Μιλφαρα babyyyy αλλά η Κορμάρα σου και οι Αντοχές σου στο σεξ σε πάνε αυτόματα σε άλλη κατηγορία μωρό μου
....δεν υπάρχεις...τέλος..χαχαχαχαχαχα!!Τέλεια... Θα το παίξω και εγώ ξένος επενδυτής του Ελληνικού. Συνδυάζει και τα δύο. Κοντά στη θάλασσα για να γίνουμε λούτσα και πρώην αεροδρόμιο για να με πάει στα σύννεφα η διαστημική σου πιπα
....αλλιώς δεν θ ασχολιομουν με τ αντικείμενο ,πίστεψε με..όταν έχω καυλες κάνω ραντεβού.Πάντα έχεις καύλες μωρό μου,το γνωρίζουμε όλοι.
Θα το διαπιστώσω σύντομα αυτό καυλιάρα Γυναικάρα.Σου έχω νέο,στο στέλνω σε πμ....αλλιώς δεν θ ασχολιομουν με τ αντικείμενο ,πίστεψε με..όταν έχω κάνω ραντεβού.