Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.280
Ψοφάει το αγορι μου χαχαχαχαχα!!Φώναξε και τον @kwstasχat. Τρελαίνεται με κάτι τέτοια!! χαχαχαχαχα
Ψοφάει το αγορι μου χαχαχαχαχα!!Φώναξε και τον @kwstasχat. Τρελαίνεται με κάτι τέτοια!! χαχαχαχαχα
Καλησπέρα με καύλες....σήμερα φουλ, τα έκλεισα ολα απο το πρωί αγορια,μαλλον η νέα εβδομάδα, σας βρήκε με καυλες ..αχ...
![]()
![]()
...πάντα με καυλες αγορι!!Καλησπέρα με καύλες
Κάνει καλό......πάντα με καυλες αγορι!!
Χρειάζεται και μια γλωσσίτσα κάπου εκεί ανάμεσα. Να έρθω;Καλη Κυριακή..με καυλες πάντα!
Ευτυχως που λειπω στα εξωτερικα.....σήμερα φουλ, τα έκλεισα ολα απο το πρωί αγορια,μαλλον η νέα εβδομάδα, σας βρήκε με καυλες ..αχ...
![]()
![]()
Θέλω την δική σου...ελα...Χρειάζεται και μια γλωσσίτσα κάπου εκεί ανάμεσα. Να έρθω;
Οταν έρθεις όμως...αχ αχ...!Ευτυχως που λειπω στα εξωτερικα.
![]()
Στα σκελια σου αναμεσα η γλωσσα μου βολταρει.Θέλω την δική σου...ελα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οταν έρθεις όμως...αχ αχ...!
Ααααχχ λουλουδάκι της ερήμου και της ανατολής....σήμερα φουλ, τα έκλεισα ολα απο το πρωί αγορια,μαλλον η νέα εβδομάδα, σας βρήκε με καυλες ..αχ...
![]()
![]()
Εγώ θέλω να είσαι και εσύ, αλλά ξέχασα, κάτι φοβάσαι...Φώναξε και τον @kwstasχat. Τρελαίνεται με κάτι τέτοια!! χαχαχαχαχα
Μα τι ωραίο ποίημα..καυλιαρικο σαν εσένα!!!Στα σκελια σου αναμεσα η γλωσσα μου βολταρει.
Τη μουνα και το κωλο σου αχορταγα γουσταρει.
Σου το γαμαει το μουνι το μυτερο γλωσσιδι.
Και συ φωναζεις αγρια"γλειψε ρε αρχιδι"
Πλημμυρα σταζουν τα υγρα απ το καυτο μουνι σου.
"Χυνω"φωναζεις δυνατα και τρεμει το κορμι σου
Κουκλι μου εσυ..Ααααχχ λουλουδάκι της ερήμου και της ανατολής![]()
Δεν θέλει πολυκοσμία τ αγόριΕγώ θέλω να είσαι και εσύ, αλλά ξέχασα, κάτι φοβάσαι...
Καλημερουδιααα συναγρίδα μου, ποιος τυχερός σε έπιασε στα δίχτυα του...Καλημέρα με καυλες...!
12 και μετά διαθέσιμη!
![]()
Αυτός θα χάσει!!!Δεν θέλει πολυκοσμία τ αγόρι![]()
Καλημέρα αγοράκι μουΚαλημερουδιααα συναγρίδα μου, ποιος τυχερός σε έπιασε στα δίχτυα του...![]()
Ολο τον πειράζεις, πειραχτήρι χαχαχαχαχα!!Αυτός θα χάσει!!!
Γενικώς είμαι μεγάλο πειραχτήρι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν τον πειράζω καθόλου, αυτός θα χάσει μια γε(α)μάτη ώρα καυλας, με την βασίλισσα της καυλας!!!Ολο τον πειράζεις, πειραχτήρι χαχαχαχαχα!!
Αχ ,ξέρεις πόσο αδυναμία σου έχω..κάθε φορά..Γενικώς είμαι μεγάλο πειραχτήρι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν τον πειράζω καθόλου, αυτός θα χάσει μια γε(α)μάτη ώρα καυλας, με την βασίλισσα της καυλας!!!
να κανεις καμια αποδραση τωρα καλοκαιριΑχ, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω ολη την Ελλάδα και ν απολαύσω τ αγόρια της!
Δύσκολο όμως λογω υποχρεώσεων..όπως και να έχει σ ευχαριστώ!
Σε σένα θα ερθω καυλιαρη μου όμορφε!!!να κανεις καμια αποδραση τωρα καλοκαιρι