Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.823
Ευχαριστώ μωράκι μου!!Χρόνια πολλά Μανούλα>!!!!!
Σε όλες τις μανούλες χρόνια Πολλά!
Ευχαριστώ μωράκι μου!!Χρόνια πολλά Μανούλα>!!!!!
...ετσι την εβγαλε ο πελάτης, τι να κάνω.. είχε καυλες ο χριστιανός που να βγάζει σωστη φωτο χαχαχαχαχα!Η πρωτη αν δεν ηταν θολη θα ηταν ονειρο!!
Μουνακι για γλύψιμο και ξεσκισμα!!!Καλη Κυριακή..με καυλες πάντα!
Ανδρα μου όμορφε εσυ...Μουνακι για γλύψιμο και ξεσκισμα!!!
Τι μας κάνεις ρε jo πρωι πρωι.!!!Καλη Κυριακή..με καυλες πάντα!
...σας καυλώνω...!Τι μας κάνεις ρε jo πρωι πρωι.!!!
Και καλά κάνεις!...σας καυλώνω...!
Καλή Κυριακή!!Και καλά κάνεις!
Καλημέρα!
βρε τι στενο μουνακι ειναι αυτο? νομιζω με χρειαζεταιΚαλη Κυριακή..με καυλες πάντα!
Πόση χαρά πήρα που σε ξαναείδα...εξάλλου το κατάλαβες!!Καλησπέρα, χθεσινή συνάντηση με τη Τζο, δεύτερη φορά που την είδα μετά από καιρό και την βρήκα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, ακόμα πιο βελτιωμένη σε όλους τους τομείς σε σχέση με τη πρώτη μας συνάντηση. Από το ραντεβού μας κρατάω τα πάθος που βγάζει, τον τρόπο που περιποιείται και προσέχει τον εαυτό της και τα επίμαχα σημεία (στήθος, ρώγες, μουνάκι, κώλος) που παραπέμπουν σε γυναίκες πολύ μικρότερης ηλικίας. Άτιμα γονίδια!
Χρόνια πολλά και για τη γιορτή της μητέρας!
....σε περιμένω καυλωμενη, παλι...βρε τι στενο μουνακι ειναι αυτο? νομιζω με χρειαζεται
πανεμορφο !!!!!Καλη Κυριακή..με καυλες πάντα!
Κουκλί μου εσυ...!πανεμορφο !!!!!
Αχ, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω ολη την Ελλάδα και ν απολαύσω τ αγόρια της!To κοριτσι αυτο πρεπει να κατεβει Πάτρα με τετοιες κριτικές,
Xaxax ενα τριήμερο στην πατρα θα γινει χαμός.... Υπαρχει μεγαλο προβλημα εδω.....Αχ, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω ολη την Ελλάδα και ν απολαύσω τ αγόρια της!
Δύσκολο όμως λογω υποχρεώσεων..όπως και να έχει σ ευχαριστώ!
...οργανώστε παρτουζα κι έρχομαι τρέχοντας Χαχααχαχαχαχαχα!!!Xaxax ενα τριήμερο στην πατρα θα γινει χαμός.... Υπαρχει μεγαλο προβλημα εδω.....
Φώναξε και τον @kwstasχat. Τρελαίνεται με κάτι τέτοια!! χαχαχαχαχα...οργανώστε παρτουζα κι έρχομαι τρέχοντας Χαχααχαχαχαχαχα!!!