Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.255
Άτακτο αγόρι μου εσυ!!Ούτε χορταινω να σε βλέπω με τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα με τίποτα δε χορταινω
Άτακτο αγόρι μου εσυ!!Ούτε χορταινω να σε βλέπω με τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα με τίποτα δε χορταινω
Εσύ με κάνεις να γίνομαι άτακτος αλλά μαρεσει γιατί είναι για σένα και ότι ωραίο κάνειςΆτακτο αγόρι μου εσυ!!
τέτοια καύλα!!!Αχ καυλες ...τι στο καλό εχω πάθει, δεν χορταίνω τον λουτσο με τπτ!
.....τέτοια καύλα!!!
Το δαχτυλιασμα πάει σύννεφο......Αχ καυλες ...τι στο καλό εχω πάθει, δεν χορταίνω τον λουτσο με τπτ!
...τρελαίνομαι να μου βάζω δάχτυλο..οχι τόσο οι άλλοι όσο εγώ..Το δαχτυλιασμα πάει σύννεφο......
Λογικό,γιατι έτσι έχεις τον έλεγχο........τρελαίνομαι να μου βάζω δάχτυλο..οχι τόσο οι άλλοι όσο εγώ..
...ειμαι απο τις γυναίκες που μ αρέσει να έχω τον έλεγχο.. αλλα που κ που αφήνω τ αγόρια να έχουν κι αυτά τον έλεγχο...μες στο παιχνίδι είναι όλα!Λογικό,γιατι έτσι έχεις τον έλεγχο.....
Μονο τηλεφωνικά, δεν εχω κάν viber και φυσικα οχι sms.τελικα η επικοινωνια μονο τηλεφωνικα η και με viber?
Αγορακι μου τώρα είδα τι έγραψες,χαίρομαι που πέρασες καλά, αν και παει καιρός κσι σίγουρα δεν θυμάμαι ποιος εισαι, επίσης λογικο φεύγοντας από Κουκάκι ερχόμενη Κατεχάκη, κάποιους να μην τους βολεψε η περιοχή.Καλησπέρα σε όλους ! Με την τζο έχουμε βρεθεί μια φορά πριν 3 χρόνια σχεδόν ! Ότι και να πεις είναι λίγο . Γυναίκα πραγματική καο με τρομερή προσωπικότητα . Δυστυχώς δεν είμαι κοντά πλέον σε αυτές τις περιοχές !
αγνοηση εδω οταν λες, που εννοεις; εδψ στο φορουμ που μιλαμε;Να ενημερώσω ότι για ραντεβού θα μου τηλεφωνείτε 1 μαξ 2 ωρες νωρίτερα,ουτε την προηγούμενη ουτε μέρες πριν , ειπα να ειμαι χαλαρή με το θέμα χρονικού ορίου να κλείνουν κάποιοι αρκετά νωρίτερα, αλλά δυστυχώς υπάρχει μια μειονότητα ασχετων που ακυρώνουν στο παρα 5 (ευτυχώς δεν είναι σταθεροι πελάτες μου που είναι κύριοι στα παντα),με αποτέλεσμα να μου χαλάνε ολο το πρόγραμμα ,εφόσον εχω πει ότι έχω κι άλλο αντικείμενο εργασίας..
*θα κάνω αγνόηση μηνυμάτων εδω ,για να μην μ ενοχλούν άσχετοι,οι μόνοι που θα μπορούν να στείλουν είναι σταθεροι & φίλοι.
Καλημερα
Στα μηνύματα εδω, κ στο τηλ μου μπλοκ οσοι μ ενοχλούν ασκοπα κι όχι για ραντεβού .αγνοηση εδω οταν λες, που εννοεις; εδψ στο φορουμ που μιλαμε;
Κοίτα γλυκειά μου να είσαι εσύ καλά και κάνε πέρα τούς δήθεν αξίζεις πολλά για να ασχοληθείςΣτα μηνύματα εδω, κ στο τηλ μου μπλοκ οσοι μ ενοχλούν ασκοπα κι όχι για ραντεβού .
Σήμερα τα πήρα άσχημα μ έναν δήθεν κύριο απο εδω,με είχε πρήξει στα πμ ,στο τηλ ,στα sms μέρες πριν να κλείσει ραντεβού, ευγενέστατη εγω εξυπηρετική,και στο παρα 5 ακυρώσε..κάνοντας ολο το πρόγραμμα μου άνω κάτω, συν ότι κάποιοι κύριοι που μου είχαν ζητήσει ραντεβού δεν τους εξυπηρετησα δεσμεύοντας τον χρόνο μου σ αυτόν..
Τεσπα, γενικά μιλω τωρα, παραειμαι ανεκτικη και βολική, σορυ αλλα μου άλλαξαν τα μυαλά από σημερα το πρωι,τελος τα πολλά πολλά μονο επαγγελματικά πλέον.
* εσυ εισαι κύριος κ διακριτικός πάντα, αρα δεν σ αφορά οτι γράφω, όπως και κάποια άτομα που γνωρίζω καλά και με σέβονται απόλυτα(οσον αφορά δουλειά μου)
Εξάλλου, και στην άλλη δουλειά μου,εττσι είμαι ,σκληρή και πειθαρχημενη και μια χαρα με σέβονται χρόνια και χρόνια.