.....για χταπόδι τον κόβω αντί ρεγγα να σου πω ...πλοκάμια παντού αμολάει...
Μη λες τετοια και πλησιαζει Σαρακοστη!
.....για χταπόδι τον κόβω αντί ρεγγα να σου πω ...πλοκάμια παντού αμολάει...
Ετσι.
Οσους κι αν πιασει, το κοπαδι θα ειναι ελευθερο!
Και μπρος και πίσω φαντάζομαι....κι αντέχει ,το έχω εκπαιδεύσει σωστά...
Καλα, εννοείται...το κωλαράκι το δινω χωρίς έξτρα και χωρίς γκρίνια...χαχαχαχαχα!Και μπρος και πίσω φαντάζομαι
Αχ τι ωραία…!Σπανιζουν αυτάΚαλα, εννοείται...το κωλαράκι το δινω χωρίς έξτρα και χωρίς γκρίνια...χαχαχαχαχα!
Ρε συ ποσο μ ηρεμεί η εικόνα του νερού..πωπω...!!!
Ρε συ ποσο μ ηρεμεί η εικόνα του νερού..πωπω...!!!
Το ξέρω αγορι..είμαι βολική εγω δεν έχω τέτοια κολλήματα χαχαχαχαΑχ τι ωραία…!Σπανιζουν αυτά
...εμενα παλι μου φερνει κατουρημαΡε συ ποσο μ ηρεμεί η εικόνα του νερού..πωπω...!!!
Αφού είσαι καυλιάρα γυναίκα ρε Τζοαννα!!Καλα, εννοείται...το κωλαράκι το δινω χωρίς έξτρα και χωρίς γκρίνια...χαχαχαχαχα!
..πόσο ρομαντικός εισαι μωρο μου.......εμενα παλι μου φερνει κατουρημα
Απο καυλες, καθε μερα όλη μέρα αγορι..Αφού είσαι καυλιάρα γυναίκα ρε Τζοαννα!!
...ωωωω με συγχωρεις, μπερδεψα τα νηματα! Να απαγγείλω κατι στα γρηγορα να εξιλεωθω?!?!?!?..πόσο ρομαντικός εισαι μωρο μου....
... το φεγγαρακι μου λαμπρο, και μια μετάνοια να μην πάρεις κωλαράκι δύο 24ωρα χεχεχεχεχε!!!...ωωωω με συγχωρεις, μπερδεψα τα νηματα! Να απαγγείλω κατι στα γρηγορα να εξιλεωθω?!?!?!?
να μην πάρεις κωλαράκι δύο 24ωρα χεχεχεχεχε!!!
Χμ,δεν ξέρω, ίσως τον ισοπέδωσα που ζήτησα να πει το φεγγαρακι...Τον τσακισες τωρα!
...αυτο εχω προχειρο αγαπη! Εγω ειμαι απο Σεφερη και πανω....... το φεγγαρακι μου λαμπρο, και μια μετάνοια να μην πάρεις κωλαράκι δύο 24ωρα χεχεχεχεχε!!!
Θα το δώσω σε φιλο μ εκδοτικό οικο να σε προωθήσει μωράκι!...αυτο εχω προχειρο αγαπη! Εγω ειμαι απο Σεφερη και πανω....
"Το μουνί το μουναρέλι
έπεσε μες το βαρέλι.
Πήγε ο πούστος να το βγάλει
κι έπεσε με το κεφάλι.
Πήγε κι ο κώλος να βοηθήσει...
κι έπεσε τρελό γαμήσι!"
...αγαπη, οτι μπορεις να προωθησεις κανε το, γτ με το πηδημα δν με βλεπω να κανω προκοπη!!!Θα το δώσω σε φιλο μ εκδοτικό οικο να σε προωθήσει μωράκι!
Τωρα δωσε κι ένα λουλουδάκι να ολοκληρωθεί το έγκλημα χαχαχαχαχα!!!
...δεν σε φοβάμαι εσένα,με τέτοια προσόντα (ανακοντα)δεν πας χαμένος ......αγαπη, οτι μπορεις να προωθησεις κανε το, γτ με το πηδημα δν με βλεπω να κανω προκοπη!!!