Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.054
Καλημέρα αγορακι μου!!Υπέροχη καλημέρα!
Καλημέρα αγορακι μου!!Υπέροχη καλημέρα!
Αχ αυτά τα δυχτυα σκέτη καύλα είναι...χαλώ χατήρι εγω..;
Κουκλί μου εσυ!!Αχ αυτά τα δυχτυα σκέτη καύλα είναι
Καυλημερα ΤζοΚουκλί μου εσυ!!
Καλημέρα!!!Καυλημερα Τζο
Τέτοια μας λες και μας σκλαβώνεις ...Καλημέρα αγορακι μου!!
Σου έσπασε τα άλατα ο τυπος......να βάλω κάτι καυλιαρικο...δεν σας αφήνω ποτέ χωρις...
(..κομπρεσέρ τ αγόρι...!)
...χαμουλης...δεν σταματώ με τπτ αν αρχίσω εγω ...πιπα και σεξ στα κόκκινα!!Ακόμη δεν σε έχουμε πάρει πολύ και μας κανείς Τούρμπο δεν φαντάζομαι από κοντά τι θα γίνει
Τζοαννα οι φωτος σου, ειλικρινά, είναι ποίημα... και το ποίημα από το πηδημα δεν απέχει και πολύ.... τα παιδιά φανταζομαι έρχονται υπερκαυλωμενοι για να σε συναντήσουν...Καλημερουδια!
.....από καυλες τ αγόρια κι εγω, αλλο τπτ..εμ γι αυτό περνάμε φίνα!!Τζοαννα οι φωτος σου, ειλικρινά, είναι ποίημα... και το ποίημα από το πηδημα δεν απέχει και πολύ.... τα παιδιά φανταζομαι έρχονται υπερκαυλωμενοι για να σε συναντήσουν...
Τζοαννα οι φωτος σου, ειλικρινά, είναι ποίημα... και το ποίημα από το πηδημα δεν απέχει και πολύ.... τα παιδιά φανταζομαι έρχονται υπερκαυλωμενοι για να σε συναντήσουν...
Τοίχο τοίχο καρχαρία!!Καλυτερα δηλαδη να μην τα πετυχουμε στο δρομο.
Χαχαχα!
Τοίχο τοίχο καρχαρία!!
Τι πουτσοψαρο είσαι εσύ που δεν βγαίνεις? Αστα αυτα, ευτυχώς που τα κοριτσια κάνουν μπανακι και δεν μυρίζουν ψαριλα! Δεν έχεις αφήσει θηλυκή γόπα!Δεν βγαινω καν απο το ενυδρειο!
Τι πουτσοψαρο είσαι εσύ που δεν βγαίνεις? Αστα αυτα, ευτυχώς που τα κοριτσια κάνουν μπανακι και δεν μυρίζουν ψαριλα! Δεν έχεις αφήσει θηλυκή γόπα!