Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.926
Καυλα εικόνα ...πωωω ...!!Ετσι οπως εισαι.δυνατο καρφωμα και να γλειφω τις πατουσες σου καυλα..
Καυλα εικόνα ...πωωω ...!!Ετσι οπως εισαι.δυνατο καρφωμα και να γλειφω τις πατουσες σου καυλα..
ειναι 2 σε 1 η φωτο δηχνει και κωλαρα !!!! χαχαχΝα βάλω και κάτι για τ αγόρια που τους αρέσουν τα ποδαρακια ..
...χαλώ χατήρι εγω..;Άνοιξε τα παρακαλώ... το μουνακι σου νοιώθει εγκλωβισμένο
....αχ εσυ,ολα τα παρατηρείς....!!!ειναι 2 σε 1 η φωτο δηχνει και κωλαρα !!!! χαχαχ
Τελειωσα.....χαλώ χατήρι εγω..;
Το ιδανικό θα ήταν πάνω μου..αλλα..με φτιάχνει η ιδέα του να χυνετε με υλικο μου...Τελειωσα..
Ωωωωω να σου γαμησω... θέλω να κάνω μακροβούτι σε αυτό το μουνι...χαλώ χατήρι εγω..;
Γειά σου ρε μούτρο χαχαχαχαχα!!!
Μολις τελειωσα. Χαχαχα!
Γειά σου ρε μούτρο χαχαχαχαχα!!!
American RibeyeΤι θα κάνετε σήμερα ομορφιες, βολτα και φαγητό με οικογένεια & όμορφη παρέα;;
Εγω απο το πρωι ξεκίνησα ραντεβού για να προλάβω κάποια καυλωμενα αγόρια..και περνάμε σούπερ, αν κ σχετικά νωρίς θα σταματήσω σήμερα, να πάω κι εγώ την βόλτα μου!
Α,εχω κλείσει καποια ήδη από σήμερα και γι αύριο, αρα οτιδήποτε θελήσετε να μου τηλ γιατί τα μηνύματα τα βλέπω κατόπιν εορτής ...
Αν και δεν ειμαι τόσο φαν του κρέατος, φαίνεται μούρλια ψημένο..!!!American Ribeye
Ουτε εγω ειμαι φαν, αλλα αυτο το ribeye , εχει νερα σαν το μαρμαρο μεσα απο λιπος ( marbling το λενε οι Αγγλοσαξωνες ) , και οταν ψηνεται λιωνουν αυτες οι λεπτες γραμμες λιπους και far out. Υπαρχει ενα μαγαζι στα νοτια που ειδικευεται. Βεβαια απο τιμες , μονο στις γιορτες!!!Αν και δεν ειμαι τόσο φαν του κρέατος, φαίνεται μούρλια ..!!!
Προτιμας αλλα κρεατα.κρεας με κρεαςΑν και δεν ειμαι τόσο φαν του κρέατος, φαίνεται μούρλια ψημένο..!!!
Άλλα κόλπα!!Να βάλω και κάτι για τ αγόρια που τους αρέσουν τα ποδαρακια ..
....πως με ξέρεις χαχαχαχα!!!Προτιμας αλλα κρεατα.κρεας με κρεας
Δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο!Άλλα κόλπα!!
Προτιμας αλλα κρεατα.κρεας με κρεας
Τυχερός ο τύποςΑντε να πάω να ετοιμαστώ για το επόμενο ραντεβού μου, και θα τα πούμε πάλι ομορφιες μου!