Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.924
Σκοπός μου και χαρά μου!!!Θα μας τρελάνεις τελείως εσύ!!
Σκοπός μου και χαρά μου!!!Θα μας τρελάνεις τελείως εσύ!!
Ε κάτι ξέρουν παραπάνω αφου μ έχουν δει ,αντε σε περιποιηθώ κι εσένα, σύντομα!!Μας εχεις τρελάνει όλους με τα τσαμπουκια σου.!!! Γιαυτό το λένε όλοι στις κριτικές τους... Βασίλισσα
Θα τα πούμε σίγουρα να μου ρουφήξεις και το μεδούλιΕ κάτι ξέρουν παραπάνω αφου μ έχουν δει ,αντε σε περιποιηθώ κι εσένα, σύντομα!!
Γειά σου ρε καυλιαρη...κι εσένα σε θέλω δέσμιο στο στοματάκι μου..Delonghi 7000W να ουμε.
Πήρες κ την ψυχή του μαζί σου
Γειά σου ρε καυλιαρη...κι εσένα σε θέλω δέσμιο στο στοματάκι μου..
Γειά σου ρε καυλιαρη...κι εσένα σε θέλω δέσμιο στο στοματάκι μου..
Και εμείς σε θέλουμεΓειά σου ρε καυλιαρη...κι εσένα σε θέλω δέσμιο στο στοματάκι μου..
Τπτ δεν είναι τυχαίο αγαπη!!Δεν ειναι τυχαιο το διχτυ στο αβαταρ!
Και εμείς σε θέλουμε
Τι μας κάνεις τώρα..Να βάλω και κάτι για τ αγόρια που τους αρέσουν τα ποδαρακια ..
...ε ναι,επιβάλλεται η 2η αγορι για να κάνουμε και τα υπόλοιπα κόλπα!!Χμμμ..με αυτά που βλέπω πρέπει να κανονίσουμε άλλη μια συνάντηση!
Σας καυλώνω και μ αρέσει !!Τι μας κάνεις τώρα..
Ποσα παραπάνω κολπα κανεις??? Η συνέχεια θελω σε π.μ....ε ναι,επιβάλλεται η 2η αγορι για να κάνουμε και τα υπόλοιπα κόλπα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας καυλώνω και μ αρέσει !!
....μόλις βρω χρόνο εννοείται ,αναλυτικά θα στα πω!!!Ποσα παραπάνω κολπα κανεις??? Η συνέχεια θελω σε π.μ.
Ετσι οπως εισαι.δυνατο καρφωμα και να γλειφω τις πατουσες σου καυλα..Να βάλω και κάτι για τ αγόρια που τους αρέσουν τα ποδαρακια ..
Άνοιξε τα παρακαλώ... το μουνακι σου νοιώθει εγκλωβισμένοΝα βάλω και κάτι για τ αγόρια που τους αρέσουν τα ποδαρακια ..
Αυτό το ρούφηγμα είναι επικίνδυνο για τον άντρα...μπορεί να του μπει το σεντόνι στον κώλο...!!!Καλημέρα, με καυλες!
...να και κάτι που δεν έχω ξανακούσει..οτι η πιπα μου στέλνει στον άλλο κόσμο, μου το έχουν πει, το σεντόνι στο κωλαράκι..οχι ρε μωρο χαχαχα!!Αυτό το ρούφηγμα είναι επικίνδυνο για τον άντρα...μπορεί να του μπει το σεντόνι στον κώλο...!!!