Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.778
- Πόντοι
- 2.836
Θέλω κι εγωωωωωωωωΤα κατάφερε και με είδε σήμερα τ αγόρι!!
Αντε, περιμένω κι εσένα ν απολαύσεις την πίπα(και όχι μόνο)και να πεις εντυπώσεις!
Θέλω κι εγωωωωωωωωΤα κατάφερε και με είδε σήμερα τ αγόρι!!
Αντε, περιμένω κι εσένα ν απολαύσεις την πίπα(και όχι μόνο)και να πεις εντυπώσεις!
Ελα κι εσύ!!Χαρα μου να σας συναντησω ολα τ αγόρια ,ειδικά όσα γράφετε κι εδω!!Θέλω κι εγωωωωωωωω
Εθνικός!!!Γιατί ρε φιλαράκι? Βέρος Πασαλιμανιώτης τι θα έβγαινα?
Τι είναι τούτο πάλι? Που το θυμήθηκες?? Σα να λέμε Καλαμαριά σε σας. ΧαχαχαχαΕθνικός!!!
Συγνώμη για τις εκφράσεις αλλά θα πω αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.Σεμνές φωτο απο δω και πέρα...
![]()
Το πάμε φίλε, θα πάω εγώ για σένα!!!Αυτό πολύ πόνεσε.
Όχι απλά στο λέω να το ξέρεις και να μάθεις να ζεις με τις τύψεις σου!
Τίποτα. Κάτι έσπασε μέσα μου. Δε θέλω ούτε τις πίπες σου, ούτε τις βυζάρες σου να γλείψω , ούτε το κωλαράκι σου να βατέψω, ούτε .... άστο, δεν περιγράφω αλλο, πάω για κρύο ντουζ
Ανετα σύζυγε εκφράσου εδω δεν πατεξηγουμαστε με καυλιαρικες εκφράσεις..λοιπον, τ αγορι σήμερα που με ειδε εγραψε οτι είμαι ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗΣ της πιπας χεχεχεχεχε ανέβηκα λεβελ!!!!Συγνώμη για τις εκφράσεις αλλά θα πω αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.
Με αυτή τη φωτογραφία, για ψωλοσκαμπιλα είσαι και μετά για ψωλοχυσιμο!!!
Πως να μην την θυμάμαι την ομάδα, είχα κατέβει Αθήνα από Θεσσαλονίκη για ένα ωραίο μουνάκι και μου χάλασε το Σαββατόβραδο μου καθώς φέραμε 3-3 με γκολ του Λιολιδη στην τελευταία τους χρόνια στην Α' Εθνικη. Πρέπει να ήταν η χρονιά 99-00 ή 98-99.Τι είναι τούτο πάλι? Που το θυμήθηκες?? Σα να λέμε Καλαμαριά σε σας. Χαχαχαχα
Το ντουζακι σου το έκανες...;Σκεπτόμενος τι χάνεις..(ειπε η κρουελα, εγω δλδ)Αυτό πολύ πόνεσε.
Όχι απλά στο λέω να το ξέρεις και να μάθεις να ζεις με τις τύψεις σου!
Τίποτα. Κάτι έσπασε μέσα μου. Δε θέλω ούτε τις πίπες σου, ούτε τις βυζάρες σου να γλείψω , ούτε το κωλαράκι σου να βατέψω, ούτε .... άστο, δεν περιγράφω αλλο, πάω για κρύο ντουζ
Διαστημικό τσιμπουκι η ΒασίλισσαΤ όμορφό αγορι ..που την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε να με δει, αλλά σήμερα στάθηκε τυχερός..οπως κι εγώ εξάλλου ,που έζησα αλλο ένα πετυχημένο ραντεβού μ έναν καυλιαρη αλλα κι αξιόλογο άνδρα..
Σ ευχαριστώ πολύ...! Να βάλω και την φωτο μας!!
![]()
Τι να σε κάνω ρε συ. Ούτε τηλεφωνικά δεν είναι εύκολο να βρεθούμε. Πόσο μάλλον από κοντά!! Άσε με τώρα πάω για ύπνο. Θα ονειρευτώ μια ξανθιά μιλφάρσ με κάτι δικτυωτά άλλο πράγμα.Το ντουζακι σου το έκανες...;Σκεπτόμενος τι χάνεις..(ειπε η κρουελα, εγω δλδ)
....ρε μωρο μου το ξέρω, κι άλλα παιδιά δυσκολεύονται να με βρουν διαθέσιμη γενικά..τι να κάνω,η θα ειμαι σε ραντεβού η προπόνηση ,το δε τηλ ολη μερα απασχολημένο απο πελάτες που παίρνουν ..Τι να σε κάνω ρε συ. Ούτε τηλεφωνικά δεν είναι εύκολο να βρεθούμε. Πόσο μάλλον από κοντά!! Άσε με τώρα πάω για ύπνο. Θα ονειρευτώ μια ξανθιά μιλφάρσ με κάτι δικτυωτά άλλο πράγμα.
Άλλο να στα λέω και άλλο να τα βλέπεις!!
Α ,έγινα πλανητάρχης πια !!!Διαστημικό τσιμπουκι η Βασίλισσα
Λέω να κλείσεις συμβόλαιο με εταιρεία που φτιάχνει πλαστικές κούκλες. Να φτιάξει ένα ομοίωμα σου ώστε μέχρι να μπορέσουμε να κλείσουμε ραντεβού μαζί σου να γαμαμε το ομοίωμα και να μην μας τρώει η μαλακια... χαχαχαχαχα....ρε μωρο μου το ξέρω, κι άλλα παιδιά δυσκολεύονται να με βρουν διαθέσιμη γενικά..τι να κάνω,η θα ειμαι σε ραντεβού η προπόνηση ,το δε τηλ ολη μερα απασχολημένο απο πελάτες που παίρνουν ..
Παρε με αυριο νωρίς, γύρω στις 11 το πρωι αν μπορείς
Η πλανητάρχης του sexΑ ,έγινα πλανητάρχης πια !!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!Δάκρυσα από τα γέλια!!!Λέω να κλείσεις συμβόλαιο με εταιρεία που φτιάχνει πλαστικές κούκλες. Να φτιάξει ένα ομοίωμα σου ώστε μέχρι να μπορέσουμε να κλείσουμε ραντεβού μαζί σου να γαμαμε το ομοίωμα και να μην μας τρώει η μαλακια... χαχαχαχαχα
Λαιμός για δάγκωμα !!!Σεμνές φωτο απο δω και πέρα...
![]()
Ωωωω..δάγκωσε τον τοτε....!Λαιμός για δάγκωμα !!!
Το θέμα είναι να δακρύσεις όταν τον βάλεις όλο μέσα στο στόμα σουΧαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!Δάκρυσα από τα γέλια!!!