Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.926
Καλημέρα, με καυλες!
Ω νσγμσ πρωινιάτικα καυλιάρα.... Μού έφυγε ο καφές από τά χέρια λυσσάρα .... μέρααααα...Καλημέρα, με καυλες!
Χαχαχαχαχα τουλάχιστον το κουλουράκι το εφαγες μην μου πνιγείς!!!Ω νσγμσ πρωινιάτικα καυλιάρα.... Μού έφυγε ο καφές από τά χέρια λυσσάρα .... μέρααααα...
Κουλούρια δέν τρώω εκτός άν λές γιά τό δικό σου πού ελπίζω νά τό φάω σύντομα. ...χαχαχαΧαχαχαχαχα τουλάχιστον το κουλουράκι το εφαγες μην μου πνιγείς!!!
Καλημέρα μούτρο!
Βρε σ αλλο νημα που έγραψες κουλουράκι με καφέ, και ελιωσες στο γέλιο με τύπο που ζητά λεφτά πίσω εννοώ χαχαχαχαχαχαχα!Κουλούρια δέν τρώω εκτός άν λές γιά τό δικό σου πού ελπίζω νά τό φάω σύντομα. ...χαχαχα
...τπτ δν σου ξεφευγει βλεπωΒρε σ αλλο νημα που έγραψες κουλουράκι με καφέ, και ελιωσες στο γέλιο με τύπο που ζητά λεφτά πίσω εννοώ χαχαχαχαχαχαχα!
Τι φάση κι αυτη,ε;;οτι ναναι χαχαχα!
Ε τί νά τόν πώ τόν κακομοίρη πού φοβάται νά ανταμώσει τήν κοπέλα γιά νά μήν τόν κάνει ντα καί θέλει και τά λεφτά του πίσω....Κατάντια μιλάμε....Βρε σ αλλο νημα που έγραψες κουλουράκι με καφέ, και ελιωσες στο γέλιο με τύπο που ζητά λεφτά πίσω εννοώ χαχαχαχαχαχαχα!
Εεεε με παραδέχεσαι;!!...τπτ δν σου ξεφευγει βλεπω
....μουλτιτασκινγκ λεμεΕεεε με παραδέχεσαι;!!
Μάς έχει φακελωμένους όλους η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα. ΕΑΤ ΕΣΑ ένα πράγμα....Ούτε γιά κατουρημα δέν μπορούμε νά πάμε καί νά μήν τό μάθει....τπτ δν σου ξεφευγει βλεπω
Ήταν πάνω πάνω το νημα ρε συ και έριξα μια ματιά κ έπεσα κάτω με φαση..!!τεσπα, να δώσω εγώ ραντεβού να του παω τα λεφτά που εχω κι ελαφρύ χεράκι λογω ιδιότητας μου χαχαχαχαχαχαχαχα!!Μάς έχει φακελωμένους όλους η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα. ΕΑΤ ΕΣΑ ένα πράγμα....Ούτε γιά κατουρημα δέν μπορούμε νά πάμε καί νά μήν τό μάθει.
Βρε σ αλλο νημα που έγραψες κουλουράκι με καφέ, και ελιωσες στο γέλιο με τύπο που ζητά λεφτά πίσω εννοώ χαχαχαχαχαχαχα!
Τόν κλαίω από τώρα τον καημένο....χαχαχαΉταν πάνω πάνω το νημα ρε συ και έριξα μια ματιά κ έπεσα κάτω με φαση..!!τεσπα, να δώσω εγώ ραντεβού να του παω τα λεφτά που εχω κι ελαφρύ χεράκι λογω ιδιότητας μου χαχαχαχαχαχαχαχα!!
...απλόχερα!!!χεχεχε!!!Κερναω καφε.
Κερνας κουλουρακι;
Αγόρια είμαι φουλ σήμερα μέχρι 8 που θα δουλέψω γιατί μετά σταματώ λόγω της ημέρας,αρα απ αύριο πάλι διαθέσιμη!!
Χαχαχαχα!!Δεν τρωω πολυ κρέας, αλλα έχουμε κλείσει με παρέα, εχρειάζονται ολα..Αντε γιατι θα κρυωσουν τα μπριζολακια.
Χαχαχα!
Χαχαχαχα!!Δεν τρωω πολυ κρέας, αλλα έχουμε κλείσει με παρέα, εχρειάζονται ολα..
Θα μας τρελάνεις τελείως εσύ!!Καλημέρα, με καυλες!