Οχι μονο εσυ.Ολοι οσοι ειμαστε εδω εχουμε βγαλει διαρκειας
Θα παμε ολοι μαζι κερκιδα!
Οχι μονο εσυ.Ολοι οσοι ειμαστε εδω εχουμε βγαλει διαρκειας
Ρωμανιδη και το " βλακα Λυπιριδη οοοοο "Όντως μεγάλωσα με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά!!!
Παρεμπιπτόντως την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν έξω,στο ξενοδοχείο για να μου περάσει η ώρα έβλεπα στο YouTube αγώνα του Άρη με την Σκαβολινη, αν την θυμάσαι την ομάδα!!!
...ρε αγορακι, να πάμε όλοι παρέα,και να πούμε ότι έχουμε περάσει όμορφα στην ζωή μας με πολλές αταξίες!!Οχι μονο εσυ.Ολοι οσοι ειμαστε εδω εχουμε βγαλει διαρκειας
Εγώ διαρκείας μόνο στο γαυρο πάντως!Οχι μονο εσυ.Ολοι οσοι ειμαστε εδω εχουμε βγαλει διαρκειας
Πολύ φίλος του Γκάλη ο ΜακΑντου!!!Ρωμανιδη και το " βλακα Λυπιριδη οοοοο "
Σκαβολινι ηταν ο Χειγουντ νομιζω ? Που εβαζε μεγαλη καμπυλη ο Γκαλης και τον ειχε τρελλανει ?
Οι παιχνιδαρες ηταν με Τρεισερ Μιλανο . ΜακΑντου
...ρε αγορακι, να πάμε όλοι παρέα,και να πούμε ότι έχουμε περάσει όμορφα στην ζωή μας με πολλές αταξίες!!
Τώρα μου τα χαλάς!!!Εγώ διαρκείας μόνο στο γαυρο πάντως!
Πείτε τα εσείς ομορφιες μου, παω να δω έναν κύριο...να του κάνω τα κόλπα μου χεχεχεχε!!!
Θα καλοπερασει ο τυχερός.Πείτε τα εσείς ομορφιες μου, παω να δω έναν κύριο...να του κάνω τα κόλπα μου χεχεχεχε!!!
Γιατί ρε φιλαράκι? Βέρος Πασαλιμανιώτης τι θα έβγαινα?Τώρα μου τα χαλάς!!!
Γιατί ρε φιλαράκι? Βέρος Πασαλιμανιώτης τι θα έβγαινα?
Έμ τί νά σού κάνω χρυσές μου? Δέν γίνεται καί Πειραιάς καί Θερμαϊκός.... Μαζέψου καί λίγο!!! Άφησε καί γιά μάς κανένα κοκαλάκι!!ΚΟΥΦΑΑΑΑΑΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ.
Ξέρεις κάτι??
Το ΛΙΜΑΝΙ είναι ΒΑΘΥ !!
για μαγειρικη εχω πολλα να δωσω ,για κεντημα αστο δεν το χω με τιποτα ,ουτε ζωγραφικη,Ρε σεις, εδω που τα λέμε ,δεν ντρέπεστε να λέτε για πιπες και γαμησια στο νημα;Που νομίζετε ότι είστε ε ;Σε κάνα μπουρδελο;!Κι αυτη η νηματοθετρια (εγω ) βρακύ δεν έχει να βάλει, ολο ξεβρακωτη γύρνα αλλα τσιμπουκια ξέρει να παίρνει από δω κι από κει
Απο αύριο 8 ωρα το πρωι, θα ξεκινήσει εξομολόγηση, και μετά θα κάτσουμε σαν καλα παιδιά να λέμε για κέντημα..ζωγραφική..μαγειρική κλπ σεμνά ...
Στο Θερμαϊκό είναι το αίσθημα, είναι η επίσημη! Εδώ είναι η αλανιάρα που προσπαθώ να τη βγάλω γκόμενά και δεν μου ..κάθεται.Έμ τί νά σού κάνω χρυσές μου? Δέν γίνεται καί Πειραιάς καί Θερμαϊκός.... Μαζέψου καί λίγο!!! Άφησε καί γιά μάς κανένα κοκαλάκι!!
μου θύμισες μια παλιά αμαρτία μουΤο στρινγκ μου χαχαχαχα! Πλακα πλακα προχθές το έχασα ξεβρακωτη έφυγα σπο το χοτελ, κάπου παράπεσε
Το στρινγκ μου χαχαχαχα! Πλακα πλακα προχθές το έχασα ξεβρακωτη έφυγα σπο το χοτελ, κάπου παράπεσε
Γιαυτό πήγες πάνω καί ρίχνεις δίχτυ καί στήν άλλη?Στο Θερμαϊκό είναι το αίσθημα, είναι η επίσημη! Εδώ είναι η αλανιάρα που προσπαθώ να τη βγάλω γκόμενά και δεν μου ..κάθεται.
Για να μην παρεξηγηθώ όμως.
Η φάση δεν μου κάθεται, όχι η γκόμενά!!
Πιάστηκε η ζαργάνα στα δίχτυα.. Σκέτη καυλαΛοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
Σιχαμενηηηη.....Προστυχε ...