Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.629
- Πόντοι
- 29.667
Βυζάρες μου!!!Λοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
Βυζάρες μου!!!Λοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
Σε περιμένουν παλι....Βυζάρες μου!!!
Και σε μενα μου λειψαν!!!Σε περιμένουν παλι....
Ε τοτε πρεπει να παω στο νημα που λεγονται οι μεγαλες και σοβαρες κουβεντες χαχαχαχαχαχαΜεγάλη και σωστή κουβέντα!!!!
Χαχαχαχαχαχαχα τρέχα αγόρι!!!!Ε τοτε πρεπει να παω στο νημα που λεγονται οι μεγαλες και σοβαρες κουβεντες χαχαχαχαχαχα
Κι εσύ τέκνον... Ρεγγα?Για ποιον χτυπαει η καμπανα;
Χαχαχα!
Κι εσύ τέκνον... Ρεγγα?
....παρτο απόφαση κι ελα στην Τζο..εγγύηση δινω οτι θα περάσουμε σούπερ...μούτρο ε μούτροΚι εσύ τέκνον... Ρεγγα?
Αυτό το εγγυώμαι και εγώ φίλε @erethis72 σούπερ θα περάσεις με την Τζο!!!....παρτο απόφαση κι ελα στην Τζο..εγγύηση δινω οτι θα περάσουμε σούπερ...μούτρο ε μούτρο
Από έναν Αρειανό που μεγάλωσε, φαντάζομαι με Γκάλη και Γιαννάκη δεν περίμενα τέτοιο ατόπημα. Δεν έχει Euroleague αυτήν την Πέμπτη γιατί Παρασκευή παίζουμε μεταξύ μας για το κύπελλο!! Να μου πεις ότι παίζει η ομαδάρα μας η United να σου πω δίκιο έχεις.Την Πέμπτη έχει Euroleague, που θα πας;;;
Για αυτό θα πάρω εγώ την θέση σου!!!
Από έναν Αρειανός που μεγάλωσε, φαντάζομαι με Γκάλη και Γιαννάκη δεν περίμενα τέτοιο ατόπημα. Δεν έχει Euroleague αυτήν την Πέμπτη γιατί Παρασκευή παίζουμε μεταξύ μας για το κύπελλο!! Να μου πεις ότι παίζει η ομαδάρα μας η United να σου πω δίκιο έχεις.
Αλλά εσύ που?? Σου άφησαν μυαλό οι βυζάρες της Jo?
Έχεις δίκιο, είμαι ασυγχώρητος.Από έναν Αρειανός που μεγάλωσε, φαντάζομαι με Γκάλη και Γιαννάκη δεν περίμενα τέτοιο ατόπημα. Δεν έχει Euroleague αυτήν την Πέμπτη γιατί Παρασκευή παίζουμε μεταξύ μας για το κύπελλο!! Να μου πεις ότι παίζει η ομαδάρα μας η United να σου πω δίκιο έχεις.
Ρε σεις, εδω που τα λέμε ,δεν ντρέπεστε να λέτε για πιπες και γαμησια στο νημα;Που νομίζετε ότι είστε ε ;Σε κάνα μπουρδελο;!Κι αυτη η νηματοθετρια (εγω ) βρακύ δεν έχει να βάλει, ολο ξεβρακωτη γύρνα αλλα τσιμπουκια ξέρει να παίρνει από δω κι από κει
Απο αύριο 8 ωρα το πρωι, θα ξεκινήσει εξομολόγηση, και μετά θα κάτσουμε σαν καλα παιδιά να λέμε για κέντημα..ζωγραφική..μαγειρική κλπ σεμνά ...
Όντως μεγάλωσα με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά!!!Από έναν Αρειανό που μεγάλωσε, φαντάζομαι με Γκάλη και Γιαννάκη δεν περίμενα τέτοιο ατόπημα. Δεν έχει Euroleague αυτήν την Πέμπτη γιατί Παρασκευή παίζουμε μεταξύ μας για το κύπελλο!! Να μου πεις ότι παίζει η ομαδάρα μας η United να σου πω δίκιο έχεις.
Ακόμα δεν άρχισε!!!Ποτε θα τελειωσει ολη αυτη η φαση της μετανοιας για να μπω μετα;
Άρρωστος Αρειανός στο μπάσκετ! Δεν έχανα ματς!! ΟΛΑ τα θυμάμαι !Όντως μεγάλωσα με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά!!!
Παρεμπιπτόντως την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν έξω,στο ξενοδοχείο για να μου περάσει η ώρα έβλεπα στο YouTube αγώνα του Άρη με την Σκαβολινη, αν την θυμάσαι την ομάδα!!!
Ακόμα δεν άρχισε!!!
Εγω τοτε πρεπει να παω θέση VIP στην κόλαση χαχαχαχαχαχαχαχαΑυριο 8 το πρωι ειδα. Μεχρι;
Μη με πιασει μεσα κι εχω πολλες αμαρτιες!
Οχι μονο εσυ.Ολοι οσοι ειμαστε εδω εχουμε βγαλει διαρκειαςΕγω τοτε πρεπει να παω θέση VIP στην κόλαση χαχαχαχαχαχαχαχα