Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.800
....καμια μολότοφ...Έπρεπε να του στείλεις του Αγίου Βαλεντίνου ένα στρινγκο σου ...
....καμια μολότοφ...Έπρεπε να του στείλεις του Αγίου Βαλεντίνου ένα στρινγκο σου ...
Πρώτα αρχίζεις τίς πίπες καί τά γαμήσια εσύ καί μετά πίνεις καφέ καί λές καλημέρα?... ντροπή και αίσχος....μέρααααααααααΝα πω κι επίσημα την καλημερα μου σ ολα τ αγόρια...
Καλημέρα καυλο πιπινι μου χεχεχεχε!!Πρώτα αρχίζεις τίς πίπες καί τά γαμήσια εσύ καί μετά πίνεις καφέ καί λές καλημέρα?... ντροπή και αίσχος....μέραααααααααα
Να γίνω καί λίγο ρούφ?Καλημέρα καυλο πιπινι μου χεχεχεχε!!
Γίνε γινε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Να γίνω καί λίγο ρούφ?
Ο erethis72 γυρνάει από τον Βαρδάρη μέχρι το κέντρο στήν Θεσσαλονίκη καί μοιράζει διαθήκες...Στήν ψάθα θά σέ αφήσει. Πρίν τόν ξετινάξεις μέ τήν πιπα βάλτον νά υπογράψει νά πάρεις ότι απέμεινε....Μήν πείς ότι ρουφιάνεψα εγώ!!!!!!Γίνε γινε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Α το ξέρω, είναι άτακτος ,οπου δει όμορφα κορίτσια τάζει γάμους κι αρραβώνες χαχαχαχαχα !!Ο erethis72 γυρνάει από τον Βαρδάρη μέχρι το κέντρο στήν Θεσσαλονίκη καί μοιράζει διαθήκες...Στήν ψάθα θά σέ αφήσει. Πρίν τόν ξετινάξεις μέ τήν πιπα βάλτον νά υπογράψει νά πάρεις ότι απέμεινε....Μήν πείς ότι ρουφιάνεψα εγώ!!!!!!
Βρέ σού λέω διαθήκες μοιάζει!!! Παραχάλασε σού λέω!!! Εγώ δεν είπα τίποτα όμως έτσι???Α το ξέρω, είναι άτακτος ,οπου δει όμορφα κορίτσια τάζει γάμους κι αρραβώνες χαχαχαχαχα !!
'Αρρωστη φωτοΝα πω κι επίσημα την καλημερα μου σ ολα τ αγόρια...
...εχει και πατουσάκια...'Αρρωστη φωτο
Είσαι μεγάλη αλεπού τελικά......εχει και πατουσάκια...
Καλημέρα ΤζοαναΝα πω κι επίσημα την καλημερα μου σ ολα τ αγόρια...
Καλημέρα αγορακι!!Καλημέρα Τζοανα
Να ρουφα βυζορογα μαζι με το διχτακι.Λοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
Προστυχε ...Να ρουφα βυζορογα μαζι με το διχτακι.
Τρέλα οι φωτογραφίες σουΛοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
Χαίρομαι που σας αρέσουν!Τρέλα οι φωτογραφίες σου
Κρεμάς σακάκι επάνω...μη σου πω και παλτό...!!!Λοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
μ
Αχ εσυ...Κρεμάς σακάκι επάνω...μη σου πω και παλτό...!!!