Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.692
.....όταν θέλουμε κάτι πολύ,γίνεται μωρο....Αυτά τα δίχτυα ποσο θέλω να είσαι πανω μου και να τα βλέπω.. Γιατί να είμαστε τόσο μακριά καυλα μου?????
.....όταν θέλουμε κάτι πολύ,γίνεται μωρο....Αυτά τα δίχτυα ποσο θέλω να είσαι πανω μου και να τα βλέπω.. Γιατί να είμαστε τόσο μακριά καυλα μου?????
Κάνε κάτι για τα παιδια του Βορρά κάποια στιγμή.....όταν θέλουμε κάτι πολύ,γίνεται μωρο....
....νομίζω ότι πρέπει...Κάνε κάτι για τα παιδια του Βορρά κάποια στιγμή
Αντε μαζευτείτε όλοι εδώ από Θεσσαλονίκη να μπορέσουμε να την φέρουμε αδέρφια....νομίζω ότι πρέπει...![]()
Δεν φαντάζεσαι ποσα μηνύματα ,ποσα τηλεφωνήματα έχω απο αγορια που με ζητούν συνέχεια Θεσσαλονίκη...!!Αντε μαζευτείτε όλοι εδώ από Θεσσαλονίκη να μπορέσουμε να την φέρουμε αδέρφια
Μην κρατατε το θηρίο στα δίχτυααα αφήστε το ελεύθεροο να λειτουργήσει όπως ξέρειΛοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
![]()
Ο erethis72 γυρνάει από τον Βαρδάρη μέχρι το κέντρο στήν Θεσσαλονίκη καί μοιράζει διαθήκες...Στήν ψάθα θά σέ αφήσει. Πρίν τόν ξετινάξεις μέ τήν πιπα βάλτον νά υπογράψει νά πάρεις ότι απέμεινε....Μήν πείς ότι ρουφιάνεψα εγώ!!!!!!
Λοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
![]()
Δεν φαντάζεσαι ποσα μηνύματα ,ποσα τηλεφωνήματα έχω απο αγορια που με ζητούν συνέχεια Θεσσαλονίκη...!!
Πολλά μου έχουν έρθει Αθηνα, υπαρχουν και κριτικές ,γιατι ξέρουν ότι είναι δύσκολο για μένα ν ανέβω,και το ήθελαν τόσο πολύ που ήρθαν αυτοί...!!
ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΆΠΟΙΟΙ που είναι 30λεπτά από μένα και ζορίζονται κιόλας χαχαχαχαχαχα!!!
Ξερει ξερει χτυπα το κεφάλι του στον τοίχο χαχαχαχαχα!!Για ποιον χτυπαει η καμπανα;
Χαχαχα!
Ξερει ξερει χτυπα το κεφάλι του στον τοίχο χαχαχαχαχα!!
Άστα αυτά, δεν θα μου πάρεις την θέση!!!Άσε ρε έξυπνε! Θυσιαζομαι εγώ που δεν έχω τελειώσει και ΠΟΤΕ με πίπα!
Δεν μπορεί, έχει κόλλημα...Ελα τότε ρε μωροοοοο γουστάρω πρόκληση!!!
Την Πέμπτη έχει Euroleague, που θα πας;;;Θα ερχόμουν την Πέμπτη, θα περάσω από εξω !!!, αλλά μάλλον δε μας βγάζει ο χρόνος ρε συ
Ρεγγα αγορι μου εχεις καταλαβει πλεον οτι στο μπου πρεπει να κυκλοφορεις με ενα κοντρα-πλακε στην πλατη, για τα πισωπλατα μαχαιρωματαΓια ποιον χτυπαει η καμπανα;
Χαχαχα!
Αχ κορώνα στο κεφάλι μου σ έχω ,λες θα πάω στην Τζο κι έρχεσαι τρέχοντας, οχι σαν κάποιους άλλους χαχαχαχαχαχα!!!Άστα αυτά, δεν θα μου πάρεις την θέση!!!
Το δώρο, μου ανήκει!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μπορεί, έχει κόλλημα...
Θα μείνεις μαλακας!!!Καλά εγώ δε θα σε πιέσω στο βάθος. Νομίζω το έχεις εύκολα αυτό. Την τεχνική θέλω να δω
Ρεγγα αγορι μου εχεις καταλαβει πλεον οτι στο μπου πρεπει να κυκλοφορεις με ενα κοντρα-πλακε στην πλατη, για τα πισωπλατα μαχαιρωματα
Οι άλλοι μόνο μελι μελι και από τηγανίτα τίποτα...Αχ κορώνα στο κεφάλι μου σ έχω ,λες θα πάω στην Τζο κι έρχεσαι τρέχοντας, οχι σαν κάποιους άλλους χαχαχαχαχαχα!!!
Μεγάλη και σωστή κουβέντα!!!!Ρεγγα αγορι μου εχεις καταλαβει πλεον οτι στο μπου πρεπει να κυκλοφορεις με ενα κοντρα-πλακε στην πλατη, για τα πισωπλατα μαχαιρωματα
Βυζάρες μου!!!Λοιπον ομορφιες μου,ιαω κι εγώ για δουλίτσα και θα τα πουμε αργότερα παλι...
![]()