Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
τι μας κανεις ρε μωρο,σουπερ εισαι,τι κωλαρα ειναι αυτη.Καλημερουδια στ αγόρια μου!
τι μας κανεις ρε μωρο,σουπερ εισαι,τι κωλαρα ειναι αυτη.Καλημερουδια στ αγόρια μου!
....ευχαριστώ νεαρε!!τι μας κανεις ρε μωρο,σουπερ εισαι,τι κωλαρα ειναι αυτη.
Με είπε σιτεμενο σνιφ σνιφ !!!Ε ναι τι να σε κάνω εισαι μεγάλος για μένα άνδρα πανω από 28 τον θεωρώ σιτεμενο αχ η κρουελα,πηρα το αίμα μου πίσω χαχαχαχαχα
Μαξ 8 με 10 λεπτά??? Χαχαχαχα....ε ναι εκεί γύρω παει,μαξ 8,10λ ..αλλα θα σας δώσω 30λ είμαι large,τι δωρο με το σταγονόμετρο;!
.....τεκνο εισαι βρε μωρό μου ακόμη μην αγχώνεσαι χαχαχα!Με είπε σιτεμενο σνιφ σνιφ !!!
....παραπάνω η παρακάτω δλδ...;!Μαξ 8 με 10 λεπτά??? Χαχαχαχα
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και με στοίχημα!
Καλάααα την επόμενη φορά θα είσαι στα 4 για 2 ώρες θα κάνεις μετάνοια αχαχαχαχαχχαχααχχααχαχ.....τεκνο εισαι βρε μωρό μου ακόμη μην αγχώνεσαι χαχαχα!
Τέτοια θελω καλε,τιμωρία γρήγορα βσλε με χαχαχαχαΚαλάααα την επόμενη φορά θα είσαι στα 4 για 2 ώρες θα κάνεις μετάνοια αχαχαχαχαχχαχααχχααχαχ
Καλημέρα πριγκίπισσα της καυλας κάτι για δώρα ακούω τη φάση ?Τέτοια θελω καλε,τιμωρία γρήγορα βσλε με χαχαχαχα
Έλα μη σας πάρει χαμπάρι ο παππούσ(της) και έχουμε μαδομούνι πάλι ........τεκνο εισαι βρε μωρό μου ακόμη μην αγχώνεσαι χαχαχα!
.....εξαφανίστηκε καλε, κι είχα κι άλλα να του σφυριξω χαχαχαχαΈλα μη σας πάρει χαμπάρι ο παππούσ(της) και έχουμε μαδομούνι πάλι ...
Καλημέρα αγορακι μου,ναι αφού εχω τον τίτλο βασίλισσα της πιπας ειπα να κάνω δωράκι πιπα καλε!!Καλημέρα πριγκίπισσα της καυλας κάτι για δώρα ακούω τη φάση ?
Πωωωωωω γαμάτο ακούγεται, πότε θα παλέψουμε μέχρι θανάτου για να βρούμε νικητή?Καλημέρα αγορακι μου,ναι αφού εχω τον τίτλο βασίλισσα της πιπας ειπα να κάνω δωράκι πιπα καλε!!
Με εμένα? Είπαμε, αν μου πάρεις την παρθενιά με την πίπα και χύσω , ε σιγουρα παραπάνω!....παραπάνω η παρακάτω δλδ...;!
Σςςςςςς.....εξαφανίστηκε καλε, κι είχα κι άλλα να του σφυριξω χαχαχαχα
Δέχομαι την πρόκληση!!!Τι σοι πρωταθλήτρια υπηρξα...!!!Με εμένα? Είπαμε, αν μου πάρεις την παρθενιά με την πίπα και χύσω , ε σιγουρα παραπάνω!
Μην μου τον θυμίζεις τον πορνογερο,που και πίπα που του πήρα πολύ του ήταν..ονειρευόταν γαμησια ελεύθερα...παναθεμα τον..με τι ήθελα να ξέρα;!!Σςςςςςς
Θα του τρίζει η μασέλα
ΑχΝα πω κι επίσημα την καλημερα μου σ ολα τ αγόρια...
Έπρεπε να του στείλεις του Αγίου Βαλεντίνου ένα στρινγκο σου ...Μην μου τον θυμίζεις τον πορνογερο,που και πίπα που του πήρα πολύ του ήταν..ονειρευόταν γαμησια ελεύθερα...παναθεμα τον..με τι ήθελα να ξέρα;!!