nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Παντού είσαι και εσύ ή με υποθαλάσσια σήματα συνεννοειστε με το κοπάδι σου?Εγραψε οτι του υποσχεθηκες να του το ριξεις εσυ!
Παντού είσαι και εσύ ή με υποθαλάσσια σήματα συνεννοειστε με το κοπάδι σου?Εγραψε οτι του υποσχεθηκες να του το ριξεις εσυ!
Αααα ρε βασίλισσαΑφου εχω επίσημα το τίτλο να βαλω μια πιπουλα μου...να ξανά θυμηθούμε...το βάθος..χαχαχαχα!!
Πρέπει να κάνουμε ραντεβού εμείς οι δυο,πρέπει να ζήσω αυτή την εμπειρία...Κάθε μέρα παίρνω όμορφες στιγμές απο τους πελάτες μου..ειμαι τυχερή με τοσα υπέροχα ραντεβού..
Ανταποδίδω τις όμορφες ευχές σου αγορι..
Άστα αυτά,ποτε θα έρθεις να παίξουμε ;!Δεν θα σε δείρω πολύ έχεις τον λόγο μουΠαντού είσαι και εσύ ή με υποθαλάσσια σήματα συνεννοειστε με το κοπάδι σου?
Παντού είσαι και εσύ ή με υποθαλάσσια σήματα συνεννοειστε με το κοπάδι σου?
Οποτε θελήσεις εδω είμαι...και θα σε δεχθω με χαρά!!Αααα ρε βασίλισσα
Περιμένω να δω ποτέ θα τα πούμε επιτέλους!!!
Είσαι κουκλαρα...την Πεμπτη σου ερχομαιΚάθε μέρα παίρνω όμορφες στιγμές απο τους πελάτες μου..ειμαι τυχερή με τοσα υπέροχα ραντεβού..
Ανταποδίδω τις όμορφες ευχές σου αγορι..
...εύχομαι κι ελπίζω να είναι όμορφη η εμπειρία τοτε μαζι μου ..!Πρέπει να κάνουμε ραντεβού εμείς οι δυο,πρέπει να ζήσω αυτή την εμπειρία...
Σε περιμένω ,σε περιμένω αγορι!!!Είσαι κουκλαρα...την Πεμπτη σου ερχομαι
Ποιο mood ρε συ ? Τζοαννα party animal ειναι ο ανθρωπος, χειροτερος απο κορονοιο ειναι, βαλτον καραντιναΕίμαι παντού και πουθενά...αναλόγως το mood... χαζεύω με τις φωτός σου για την ώρα... (μην το πεις πουθενα)
Χαχαχαχαχαχαχαχα οταν μπαίνει στο νημα θα του κλείνω τα μάτια τότε να μη βλέπει φωτο μου ,τιμωρία!!Ποιο mood ρε συ ? Τζοαννα party animal ειναι ο ανθρωπος, χειροτερος απο κορονοιο ειναι, βαλτον καραντινα
Ποσα νταν έχεις για να σου πω...??Άστα αυτά,ποτε θα έρθεις να παίξουμε ;!Δεν θα σε δείρω πολύ έχεις τον λόγο μου
Θέτω υποψηφιότητα τώρα κιόλας ανεξαρτήτως δώρου... Και ας είναι μια εκτόνωση με το χέρι (μαλακια)Α ,κατέχω επίσημα τον τίτλο βασίλισσα της πίπας!
Λέτε να βάλω όλες τις κριτικές μου μια μια και τις 649 η650, εχασα το μετρημα γμτ,που το λενε οι περισσότερες για πιπα μου, και να πάμε με την μια 2000 σελίδες να δώσω 2πλο δωρο;!
Γιατί τα χορταίνω εγω;;άραξε ρε συ και ρουφα νιάτα χαχαχαχαχα!!Ποσα νταν έχεις για να σου πω...??
Δεν χόρτασα τα πιπίνια ακόμα, είμαι πιστός στο πρόγραμμα μου , τα είπαμε αυτά..
Εσυ με έχεις παρεξηγήσει σίγουρα... το τελευταίο 3ημερο σίγουρα έχεις γράψει περισσότερα χιλιόμετρα από εμένα στο site...Ποιο mood ρε συ ? Τζοαννα party animal ειναι ο ανθρωπος, χειροτερος απο κορονοιο ειναι, βαλτον καραντινα
Με καταλαβαίνεις και χαίρομαι γιαυτο!!Γιατί τα χορταίνω εγω;;άραξε ρε συ και ρουφα νιάτα χαχαχαχαχα!!
Όταν βρεις τον χρόνο/διάθεση, εδω ειμαι ..Πρέπει ρε Αγάπη....όλο το λέω κ τίποτα δεν κάνω στο τελος...
Ε ναι τι να σε κάνω εισαι μεγάλος για μένα άνδρα πανω από 28 τον θεωρώ σιτεμενο αχ η κρουελα,πηρα το αίμα μου πίσω χαχαχαχαχαΕσυ με έχεις παρεξηγήσει σίγουρα... το τελευταίο 3ημερο σίγουρα έχεις γράψει περισσότερα χιλιόμετρα από εμένα στο site...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με καταλαβαίνεις και χαίρομαι γιαυτο!!
Ήμουν ένας απ’αυτουςΡε γμτ στεναχωρηθηκα λιγο που δεν μπόρεσα 2 παιδιά που ήθελαν αμεσα να τα εξυπηρετησω, αλλα χρειάζομαι χρόνο για να είμαι έτοιμη ρε αγόρια μου...ωρα το λιγότερο...
Γιατί τα χορταίνω εγω;;άραξε ρε συ και ρουφα νιάτα χαχαχαχαχα!!