Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Οταν τις δινω εγω φυσικά!!χαχαχαχα!!Jo σου αρέσουν οι σφαλιάρες;
Οταν τις δινω εγω φυσικά!!χαχαχαχα!!Jo σου αρέσουν οι σφαλιάρες;
....ναι αλλά για κάπου αλλού κολλάει μωρο, απόλυτα..Ωχ ωχ!!
Τι ταβανόπροκα ήταν αυτή!!
. ..χαχαχαχαχα!!!Εμενα μου υποσχέθηκε ότι θα με κάνει μαύρο στο ξύλο, λογικά θα της αρέσουν!!!
Φιλάκια άνδρα μου όμορφε!!Αντε να σε δω πάλι!Έρχομαι σου γλύφω τα βυζάκια και μετά...
Κατεβαίνω χαμηλά, σου βγάζω το εσώρουχο, σου γλύφω την μουναρα σου και μετά αρχίζουμε ένα όμορφο, άγριο και σκληρό γαμισακι!!!
Φιλάκια γυναικάρα μου και χρόνια πολλά!!!
Μονο η τσοντα σου μεινε;Δεν καταλαβα.
Το μονο που συγκρατησα ειναι οτι θα μπει τσοντα.
Χαχαχα!
Για να μην δυσκολεύεσαι στην διαδικασία της επιλογής, θυσιαζομαι εγώ και έρχομαι!!!Λοιπον, αφου εχω εκατοντάδες κριτικες που μ έχουν προσφωνήσει βασίλισσα της πίπας, θα κάνω δωράκι πίπα διαρκείας(μεχρι 30λ) σ έναν τυχερό, θελω λίγο χρόνο να βρω τον τρόπο επιλογής ,μέχρι Παρασκευή θα σας ενημερώσω,μπας κ γίνει μες στο Σαββατοκύριακο !
Αχ αχ εσυ...δεν χορταίνεις την πιπα μου ε;;;Για να μην δυσκολεύεσαι στην διαδικασία της επιλογής, θυσιαζομαι εγώ και έρχομαι!!!
Ούτε την πιπα σου χορταίνω ούτε και εσένα!!!Αχ αχ εσυ...δεν χορταίνεις την πιπα μου ε;;;
Kαυλιαρη μου εσυ ...ε ειχα φοβερό παρτενέρ για αυτό περασαμε σούπερ!εγω στις 2 ωρες που σε ειδα την απολαυσα την πιπαρα σου και οχι μονο και ΝΑΙ εισαι πολυ δυνατη στη πιπα γιατι απλα γουσταρεις να το κανεις !!!!
Ρε συ καπου στη μεση ειναι το δικιο. Δεν υπαρχει προβλημα με τους original αγαπουληδες, διαφορετικος τροπος εκφρασης ειναι , υπαρχει και το χεβυ μεταλ και το εντεχνο λαικο . Αλωστε οι περισσοτεροι σε μικρες ηλικιες περασαμε απο αυτο το σταδιοΝα αιτιολογήσω το προηγούμενο ποστ μου..αλλο γουστάρω την Τζο γιατί την έχω δει κι εχω περάσει φίνα, έχουμε πει 2 πραγματα , και μπαίνω κ νημα της και κάνουμε χαβαλέ, καυλαντα κλπ καυλιαρικα,(φυσικά μπαίνουν κ παιδιά που δεν έχω δει αλλά κινούνται στο μουντ μας εδω )κι άλλο από το πρωι μέχρι το βράδυ γλυκαναλατα ΑΣΧΕΤΑ που δεν εξυπηρετούν σε τπτ εδω που τα λέμε,και ουδεμία σχέση με την μορφή του σαιτ. .εχω άδικο ρε boys?!
ΛΟΙΠΟΝ,μετα θα μπει τσοντα μου να καυλωσουμε !!!
Συμφωνώ στο 90με 95% οτι έγραψες αγορι..τεσπα, ειναι μεγάλη συζήτηση, που δεν με αφορά πια, εφόσον μετα απο 2χρ παραμονής εδω μεσαζ ΞΕΧΩΡΊΖΩ ποιοι αξίζουν & ποιοι όχι να τους σεβαστώ ...Απο την αλλη εχω τόσο φουλ καθημερινότητα που δεν μπορώ να διαθέτω τον ελάχιστο χρόνο μου ν ασχολούμαι με το μικρό ποσοστό" σκουπιδιων" του σάιτ ,παρα μόνο με τ αγόρια που εχω δει ,η που δεν έχω δει, και τα λέμε ομορφα & καυλιαρικα μέσα στο νημα ,όταν έχω /έχουν χρόνο φυσικά.Ρε συ καπου στη μεση ειναι το δικιο. Δεν υπαρχει προβλημα με τους original αγαπουληδες, διαφορετικος τροπος εκφρασης ειναι , υπαρχει και το χεβυ μεταλ και το εντεχνο λαικο . Αλωστε οι περισσοτεροι σε μικρες ηλικιες περασαμε απο αυτο το σταδιο
Το προβλημα ειναι με τους προμοτορες που το παιζουν αγαπουληδες ( μαλλον αυτους εννοεις ) και γλυφουν ολη μερα χωρις ενσημα μαλιστα. Και μετα εκβιαζουν για να παρουν δωρακι ή εκπτωσουλα. Εγω απο την εμπειρια μου στα νηματα αυτο νομιζω
ΥΓ Οταν ερχονται τα παιδια στο γαμο, ο Βαλεντινος φευγει
Ρε συ καπου στη μεση ειναι το δικιο. Δεν υπαρχει προβλημα με τους original αγαπουληδες, διαφορετικος τροπος εκφρασης ειναι , υπαρχει και το χεβυ μεταλ και το εντεχνο λαικο . Αλωστε οι περισσοτεροι σε μικρες ηλικιες περασαμε απο αυτο το σταδιο
Το προβλημα ειναι με τους προμοτορες που το παιζουν αγαπουληδες ( μαλλον αυτους εννοεις ) και γλυφουν ολη μερα χωρις ενσημα μαλιστα. Και μετα εκβιαζουν για να παρουν δωρακι ή εκπτωσουλα. Εγω απο την εμπειρια μου στα νηματα αυτο νομιζω
ΥΓ Οταν ερχονται τα παιδια στο γαμο, ο Βαλεντινος φευγει
Ναι ρε συ , το αλλο 10% ειναι καποιοι ψυχακιδες , αλλα αυτο δε θελω καν να το αναφερω, γιατι ειναι ιατρικα θεματα και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοιΣυμφωνώ στο 90με 95% οτι έγραψες αγορι
Μονο η τσοντα σου μεινε;
Με ειπε γλυκανάλατο.
Άσε ρε έξυπνε! Θυσιαζομαι εγώ που δεν έχω τελειώσει και ΠΟΤΕ με πίπα!Για να μην δυσκολεύεσαι στην διαδικασία της επιλογής, θυσιαζομαι εγώ και έρχομαι!!!
Ελα τότε ρε μωροοοοο γουστάρω πρόκληση!!!Άσε ρε έξυπνε! Θυσιαζομαι εγώ που δεν έχω τελειώσει και ΠΟΤΕ με πίπα!
Αυτά βλέπει ο Κωστάκης μου και μετα στην λέει χαχαχαχα ..τα έχει καταφέρει τόσες φορές να έρθει βρε . .εσυ γιατί οχι;!Θα ερχόμουν την Πέμπτη, θα περάσω από εξω !!!, αλλά μάλλον δε μας βγάζει ο χρόνος ρε συ