Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.030
Ασε,δεν έχω φάει κάν ..παω τώρα να τσιμπήσω λίγο, πιάσε ένα παστίτσιο κολυμπώντας όπως έρχεσαι χαχαχαχα!!Πνιγεσαι; Ειδικοτης μου.
Που εισαι να κολυμπησω σφαιρα!
Ασε,δεν έχω φάει κάν ..παω τώρα να τσιμπήσω λίγο, πιάσε ένα παστίτσιο κολυμπώντας όπως έρχεσαι χαχαχαχα!!Πνιγεσαι; Ειδικοτης μου.
Που εισαι να κολυμπησω σφαιρα!
Ασε,δεν έχω φάει κάν ..παω τώρα να τσιμπήσω λίγο, πιάσε ένα παστίτσιο κολυμπώντας όπως έρχεσαι χαχαχαχα!!
Ολο κρεας σε ταιζεΕίχα έναν πελάτη σουβλατζή πριν χρόνια, @REGGAS ,όλο και κάτι εφερνε, σουβλάκια, κοκορέτσι ,έφυγε μετανάστης και τον έχασα...γμτ χαχαχαχα!!
Αμε, και ωμο και ψημένο...μια χαρά!!Ολο κρεας σε ταιζε
Είχα έναν πελάτη σουβλατζή πριν χρόνια, @REGGAS ,όλο και κάτι εφερνε, σουβλάκια, κοκορέτσι ,έφυγε μετανάστης και τον έχασα...γμτ χαχαχαχα!!
Εγω που δουλευω σε μαναβικο τι να φερω?Αμε, και ωμο και ψημένο...μια χαρά!!
Το γαμήσι...χεχεχεΟ ερωτας περναει απο το στομαχι!
Αγγουράκια..αχ ρωτάς κιόλας χαχαχαχαΕγω που δουλευω σε μαναβικο τι να φερω?
Το γαμήσι...χεχεχε
...καλα ρε μωρο, τι φαση κ κολλημα τελευταιως με τα διχτυα ειναι αυτο?!?!Αν και πνίγομαι σήμερα, να βαλω το κατιτίς ...![]()
![]()
...καλα ρε μωρο, τι φαση κ κολλημα τελευταιως με τα διχτυα ειναι αυτο?!?!
Σα να εφτιαξε νημα ο "ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ & ΒΟΣΤΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ξερω 'γω![]()
Α ,εχω αρχείο με φωτο ετσι ,δλδ συγκεκριμένες μερες που τις τράβηξα και τις βάζω!!...καλα ρε μωρο, τι φαση κ κολλημα τελευταιως με τα διχτυα ειναι αυτο?!?!
Σα να εφτιαξε νημα ο "ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ & ΒΟΣΤΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ξερω 'γω![]()
....θα σε τσακωσω και θα σε τιμωρήσω ...Προσπαθει να με ψαρεψει μερες τωρα.
Αλλα δεν τα καταφερνει.
Ξεγλιστρω σαν χελι. Χαχαχα!
....θα σε τσακωσω και θα σε τιμωρήσω ...διαρκείας πιπα..
...δν προκειται να τον πιασεις, μην "ψαρωνεις" ! Δεν ειναι ενας αλλα κοπαδι ολοκληρο, δν βλεπεις πως ειναι συγχρονως σε 500 νηματα?!?!!?....θα σε τσακωσω και θα σε τιμωρήσω ...διαρκείας πιπα..
Για πολλές πιστολιες......χαλώ χατήρι εγω..;
![]()
.....για χταπόδι τον κόβω αντί ρεγγα να σου πω ...πλοκάμια παντού αμολάει......δν προκειται να τον πιασεις, μην "ψαρωνεις" ! Δεν ειναι ενας αλλα κοπαδι ολοκληρο, δν βλεπεις πως ειναι συγχρονως σε 500 νηματα?!?!!?![]()
...δν προκειται να τον πιασεις, μην "ψαρωνεις" ! Δεν ειναι ενας αλλα κοπαδι ολοκληρο, δν βλεπεις πως ειναι συγχρονως σε 500 νηματα?!?!!?![]()
....κι αντέχει ,το έχω εκπαιδεύσει σωστά...Για πολλές πιστολιες...
.....για χταπόδι τον κόβω αντί ρεγγα να σου πω ...πλοκάμια παντού αμολάει...