Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.760
Αντε, έφαγα, σας είδα, παω γιατί έχω συνέχεια ακόμη ομορφιες μου!!
...κατσε που πας, αραξε! Τωρα βγηκε το τσιρκο!!!Αντε, έφαγα, σας είδα, παω γιατί έχω συνέχεια ακόμη ομορφιες μου!!
Αντε, έφαγα, σας είδα, παω γιατί έχω συνέχεια ακόμη ομορφιες μου!!
...το ξέρω χεχεχε...κατσε που πας, αραξε! Τωρα βγηκε το τσιρκο!!!
Μακάρι να μπορούσα να κάτσω ολη μερα, αλλά δουλεύω τι να κάνω...!!...κατσε που πας, αραξε! Τωρα βγηκε το τσιρκο!!!
Γιατι εισαι απο τον Καμπο , γι' αυτο...εμενα παλι μου φερνει κατουρημα
Καλησπέρα ΤζοΑντε, έφαγα, σας είδα, παω γιατί έχω συνέχεια ακόμη ομορφιες μου!!
Οχι δεν βάζω ορια αγορι, εξάλλου δεν ειμαι μπέμπα κι εγώ,αυτο που θέλω στους πελάτες, θετική /καυλιαρικη διάθεση και όχι μιζέρια/αγένεια.Καλησπέρα Τζο
Δε μου λες, μέχρι ποια ηλικία δέχεσαι; ή δεν βάζεις όριο;
Οχι δεν βάζω ορια αγορι, εξάλλου δεν ειμαι μπέμπα κι εγώ,αυτο που θέλω στους πελάτες, θετική /καυλιαρικη διάθεση και όχι μιζέρια/αγένεια.
Μπορεί ένας κύριος αρκετά μεγάλος σε ηλικία, ίσως να θέλει παραπάνω προσπάθεια από εμένα, αλλά αν είναι ωραίο άτομο γενικά, δεν με κουράζει καθόλου..Αρα ρόλο παίζει η συμπεριφορά.
Τ αγόρι μου...που μου κάνει λαικ απο τοτε που μπήκα εδώ ,αλλα σήμερα καταφέραμε να βρεθούμε!!.Μεσημεριανή συνάντηση με την Τζο.Αποφασισα λοιπόν μετά από όλα αυτά που έχω διαβάσει να συναντηθώ μαζί της.Ευκολη επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού στο Madison.Δεν θα γραψω πολλα ισχυουν ολα αυτα που εχουν γραφτει απο αλλους συναγωνιστες.Η Τζο ειναι μια κυρια με Κ κεφαλαιο σε ολα της ,στην συμπεριφορα,στην ανεση που εχει να σε κανει απο την αρχη να την κερδισεις .Στα του σεξ τι να πρωτοπω πραγματι της αξιζει ο τιτλος βασιλισσα της πιπας!!!!Τον εξαφανιζει κυριολεκτικα στο στοματακι της οσο για το θεσπεσιο κωλαρακι της τι να πω ΤΕΛΕΙΟ!!Το τελος ηρθε στο στοματακι της οπου μου τον στραγγιξε μεχρι σταγονας!!!Αγαπητη Τζο να εισαι καλα με υγεια και θα τα ξαναπουμε συντομα!!!
Γεια σου Τζοανα μας!!!Ώρες ώρες ,κάθομαι και διαβάζω τις εκατοντάδες απο ανθρώπους που γράφουν για τις στιγμές τους μαζί μου εδω μεσα, και πραγματικά συγκινούμαι λιγάκι,δεν θα πω ψέματα..ναι καλό το χρήμα, αυτός είναι ο αρχικός σκοπός για όλες μας (υποθέτω),αλλα εγω οταν εισπράττω απο τους άλλους οτι τα χρήματα τους και ο χρόνος τους δεν πήγαν χαμένα, παίρνω μεγάλη χαρά & ικανοποίηση!
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας ολο αυτο το διάστημα
.....απλα ένιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω τ αγόρια και το έκανα..γενικά είμαι αυθορμητη!Γεια σου Τζοανα μας!!!
Με τα καλύτερα λόγια πάντα
Κρύωσες πουλάκι μου καυλάρικο καί ντύθηκες? Αφού σέ λίγο θά τά πετάξεις πάλι όλα.....μέρααααααααΚαλημερουδια στ αγόρια μου...
Καλημερουδια στ αγόρια μου...
Ε να βάζω και καμιά άλλη φωτο, θα νομίζουν ότι γυρνώ ξεβρακωτη μερα νύχτα χαχαχαχαχα!!Κρύωσες πουλάκι μου καυλάρικο καί ντύθηκες? Αφού σέ λίγο θά τά πετάξεις πάλι όλα.....μέραααααααα
Έτσι έτσι γιατί τά καλόπαιδα εδώ μέσα αφορμή ψάχνουν γιά νά σού κολλήσουν τήν ρετσινιά....καλόπαιδα σού λέω......Ε να βάζω και καμιά άλλη φωτο, θα νομίζουν ότι γυρνώ ξεβρακωτη μερα νύχτα χαχαχαχαχα!!
Μερα αστέρι μου!!
Μου κόλλησαν την ρετσινιά βασίλισσα& Πλανητάρχης της πίπας, μου φτάνει και περισσεύει χαχαχαχα!!Έτσι έτσι γιατί τά καλόπαιδα εδώ μέσα αφορμή ψάχνουν γιά νά σού κολλήσουν τήν ρετσινιά....καλόπαιδα σού λέω......