Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.487
- Πόντοι
- 4.496
Θα τη πατησει σα το τοτι στη ρομα και το μπατιγκολ στη φιορεντινα.ψηστον να ρθει στο παο.....σίγουρα πρέπει να την κάνει γι αλλου κάποια στιγμή ..
Θα τη πατησει σα το τοτι στη ρομα και το μπατιγκολ στη φιορεντινα.ψηστον να ρθει στο παο.....σίγουρα πρέπει να την κάνει γι αλλου κάποια στιγμή ..
Δεν εκανε τεστ παπ.εγχειρηση ανοιχτης καρδιας εκανε
Odin αγορι μου , αυτο το νημα συγχωρει και καμμια μαλακια Σε αλλο νημα οπως εχουμε και οι δυο εμπειρια, σου την πεφτουν με το παραμικρο οι τρεις σωματοφυλακες του Καρδιναλιου Ρισελιε...αστο ρε μαγκα καλυτερα, μην πω καμμια μαλακια και με φαει το σκοταδι μετα! Γυναικα που εχει δοντια στον μπουτσο μου ή γυναικα που εχει τροχο στα δοντια μου δεν ειναι να εμπιστευεσαι!!!!
Η καυτή ανάσα της Τζοαννας... ωραίος τίτλος για τσόντα!Θα τα ζεστάνω στο στοματάκι μου και θα μεγαλώσουν τα χρυσά μου...πλατάνια θα γίνουν
Η καυτή ανάσα της Τζοαννας... ωραίος τίτλος για τσόντα!
Ναι , αμα εισαι ηφαιστιολαγνος χαχαχαΗ καυτή ανάσα της Τζοαννας... ωραίος τίτλος για τσόντα!
Πουτσες έχουμε επίσης.... μην παραλείπεις τους συμπρωταγωνιστες σε παρακαλώ!Τιτλο βρηκαμε, πρωταγωνιστρια εχουμε.
Γυρισματα ποτε αρχιζουμε;
Πουτσες έχουμε επίσης.... μην παραλείπεις τους συμπρωταγωνιστες σε παρακαλώ!
Προτεινω να μας περασει απο casting.Απο αυτες εχουμε τοσες που θα χρειαστει casting!
Προτεινω να μας περασει απο casting.
Λοιπόν γδυθειτε και περάστε να σας τσεκάρω για τους ρόλους αγόρια μου!!
Ερχομαστε.βαλε μηχανημα με νουμερακια προτεραιοτητας μη τσακωνομαστεΛοιπόν γδυθειτε και περάστε να σας τσεκάρω για τους ρόλους αγόρια μου!!
Κανει κρυο. Με την εμπειρια σου , οτι βλεπεις με τα ρουχαΛοιπόν γδυθειτε και περάστε να σας τσεκάρω για τους ρόλους αγόρια μου!!
Ερχομαστε.βαλε μηχανημα με νουμερακια προτεραιοτητας μη τσακωνομαστε
....ελα όπως εισσι τωρα να προλάβουμε να σε κάνω καλά χαχαχαχα!
Κουκλί μου εσυ...τι κάνεις;μου κρυώνεις;;
Πουτσες? Όρθιες! Ούτε στον στρατό να ειμασταν...Λοιπόν γδυθειτε και περάστε να σας τσεκάρω για τους ρόλους αγόρια μου!!
Πουτσες? Όρθιες! Ούτε στον στρατό να ειμασταν...
Κουκλί μου εσυ...τι κάνεις;μου κρυώνεις;;