Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.622
Εγω θα πάρω πτυχίο στην πιπολογια/πουτσολογια...σίγουρα θ αριστευσω....!
Εγω θα πάρω πτυχίο στην πιπολογια/πουτσολογια...σίγουρα θ αριστευσω....!
Ισως χρειαστεις καποια ιδιαίτερα ως τις τελικες εξετάσεις.Εγω θα πάρω πτυχίο στην πιπολογια/πουτσολογια...σίγουρα θ αριστευσω....!
Εννοείται!Πτυχιο;
Διδακτορικο πες καλυτερα!
Κανε το μοντέλο...Ισως χρειαστεις καποια ιδιαίτερα ως τις τελικες εξετάσεις.
...αστο ρε μαγκα καλυτερα, μην πω καμμια μαλακια και με φαει το σκοταδι μετα! Γυναικα που εχει δοντια στον μπουτσο μου ή γυναικα που εχει τροχο στα δοντια μου δεν ειναι να εμπιστευεσαι!!!!Μια χαρα ειναι, να σου κάνει σφράγισμα αυτη να γλύφεις τα δαχτύλια σου,
Ακριβώς..εινσι κ λίγο νευρικό κορίτσι χαχαχαχα !!...αστο ρε μαγκα καλυτερα, μην πω καμμια μαλακια και με φαει το σκοταδι μετα! Γυναικα που εχει δοντια στον μπουτσο μου ή γυναικα που εχει τροχο στα δοντια μου δεν ειναι να εμπιστευεσαι!!!!
Σε κανα τριμηνο τελειωνω απ το τριγωνο της μοδας Παρίσι Μιλάνο Νέα Υόρκη και τα λέμεΕννοείται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανε το μοντέλο...
Ακριβώς..εινσι κ λίγο νευρικό κορίτσι χαχαχαχα !!
Το έχεις πάρει ήδη εσύ το διδακτορικό!!Εγω θα πάρω πτυχίο στην πιπολογια/πουτσολογια...σίγουρα θ αριστευσω....!
....χρόνια εμπειρίας αγόρι...Το έχεις πάρει ήδη εσύ το διδακτορικό!!
Να βαλεις χοντρό βρακύ σήμερις, κανει ψόφο....χρόνια εμπειρίας αγόρι...
(Στο σεξ,οχι στον αγοραίο ερωτα)
Καμιά σκελεα θα βαλω μην πουντιασω ξεβρακωτηΝα βαλεις χοντρό βρακύ σήμερις, κανει ψόφο
Καμιά σκελεα θα βαλω μην πουντιασω ξεβρακωτη
Θα τα ζεστάνω στο στοματάκι μου και θα μεγαλώσουν τα χρυσά μου...πλατάνια θα γίνουνΕσυ δεν εχεις προβλημα.
Τα αγορακια εχουν θεμα που απο το κρυο η τσουτσου τους γινεται μπονσαι!
Καλα ,εσυ τη μπάμια την κανεις αγγούρι. Κνωσού..Θα τα ζεστάνω στο στοματάκι μου και θα μεγαλώσουν τα χρυσά μου...
Θα τα ζεστάνω στο στοματάκι μου και θα μεγαλώσουν τα χρυσά μου...
Μ αυτούς τους συνειρμούς σου..Καλα ,εσυ τη μπάμια την κανεις αγγούρι. Κνωσού..
....εχω δει κι εχω δει πουλακια..σιγά μην ντρέπονται..Θα ντρεπονται να βγαλουν εξω το πουλακι.
Αν το δει κανενας ψαρας, θα το βαλει για δολωμα στο αγκιστρι!
....εχω δει κι εχω δει πουλακια..σιγά μην ντρέπονται..
Ε όχι και Τοττεναμ ρε Τζο! Αλλά θα μου πεις Λονδρέζα είσαι. Μπροστά σε Τσελσι και Αρσεναλ 1000 φορές Τόττεναμ! Κερδίσατε κιόλας!!Εχει πρωτάθλημα Αγγλίας ,παίζει η λατρεμένη Τοτεναμ..θα σας αφήσω σε λιγο
...ντροπαλά στην αρχή , μόλις αρχίσω το κλαρίνο όμως.. ξεδιπλώνονται..Τι θες να πεις;
Οτι τα πουλακια μας ειναι ξεδιαντροπα;