erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Μακαρι να ήταν 4η ρε συΠοια Τότεναμ ρε Τζο ....αιώνια 4η της premier league....πιο μέτρια και από τον νες καφέ
Μακαρι να ήταν 4η ρε συΠοια Τότεναμ ρε Τζο ....αιώνια 4η της premier league....πιο μέτρια και από τον νες καφέ
Λατρεια με Χάρι Κέιν ρε συ ,παιχτουρα...Τοτεναμ δαγκωτό χρόνια είμαι!Ε όχι και Τοττεναμ ρε Τζο! Αλλά θα μου πεις Λονδρέζα είσαι. Μπροστά σε Τσελσι και Αρσεναλ 1000 φορές Τόττεναμ! Κερδίσατε κιόλας!!
GGMU ! GLAZERSOUT! SEXYJOANNA INΤώρα μου τα χαλάς.
Manchester united for ever!!!
...ντροπαλά στην αρχή , μόλις αρχίσω το κλαρίνο όμως.. ξεδιπλώνονται..
Οπότε αν το καλοκαίρι έρθει σε μας θα γίνεις United?Λατρεια με Χάρι Κέιν ρε συ ,παιχτουρα...Τοτεναμ δαγκωτό χρόνια είμαι!
Με κέφια μπήκε τ αγόρι μου..δεν κρυώνεις εσυ;;;GGMU ! GLAZERSOUT! SEXYJOANNA IN
Το κλαρίνο συγκεκριμένα χαχαχχα!Ανηκουν στα ωδικα πτηνα και τους αρεσει η μουσικη!
Έχω βάλει φουλ τη θέρμανση και απολαμβάνω τώρα. Σήμερα την έκανα κοπάνα. Αύριο όμως θα το δαγκώσω κανονικά από ότι φαίνεται!Με κέφια μπήκε τ αγόρι μου..δεν κρυώνεις εσυ;;;
Το κλαρίνο συγκεκριμένα χαχαχχα!
Οδοντιατρος ειναι . Κλεινει τρυπες , δεν τις θελει ανοικτες !!!...καλη η κολλητη?!?! Κωλαρακι δινει?
Αν δε φυγει για αλλου ομως δυσκολα θα σηκωσει κουπαΛατρεια με Χάρι Κέιν ρε συ ,παιχτουρα...Τοτεναμ δαγκωτό χρόνια είμαι!
Ελα ντε...χαχαχαχαχαχα!Οδοντιατρος ειναι . Κλεινει τρυπες , δεν τις θελει ανοικτες !!!
Τσλωνρι κουφαλεςΟδοντιατρος ειναι . Κλεινει τρυπες , δεν τις θελει ανοικτες !!!
Ταπωνει κουφαλεςΤσλωνρι κουφαλες
...σίγουρα πρέπει να την κάνει γι αλλου κάποια στιγμή ..Αν δε φυγει για αλλου ομως δυσκολα θα σηκωσει κουπα
Τραβηξε πολυ το ραντεβου με το γιατρο σου ?Ε τότε να βάλω κατι και να παω για ύπνο, ειμαι σερι αυπνη αγορακι!
Και στο οθωμανικο πρεπει να χεις μαστερΕγω θα πάρω πτυχίο στην πιπολογια/πουτσολογια...σίγουρα θ αριστευσω....!
....4 με 5 παρα εφυγε..Τραβηξε πολυ το ραντεβου με το γιατρο σου ?
Δεν εκανε τεστ παπ.εγχειρηση ανοιχτης καρδιας εκανε....4 με 5 παρα εφυγε..
Και στο οθωμανικο πρεπει να χεις μαστερ