Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Λοιπόν γδυθειτε και περάστε να σας τσεκάρω για τους ρόλους αγόρια μου!!
Λοιπόν γδυθειτε και περάστε να σας τσεκάρω για τους ρόλους αγόρια μου!!
ΑντιπροτεινωΗ καυτή ανάσα της Τζοαννας... ωραίος τίτλος για τσόντα!
Αντιπροτεινω
Δεκα λουτσοι στα διχτυα της τζοαννας
Τ άτακτα αγοράκια μου, πόσο σας χαίρομαι ...!!
Γι αυτό σας αγαπώ ολους και σύντομα θα δώσω δωράκια..Ατακτη εσυ, ατακτοι εμεις.
Το νημα της αταξιας!
Γι αυτό σας αγαπώ ολους και σύντομα θα δώσω δωράκια..
Γαλακτομπουρεκο????Ταξιδιαρης δλδ...αντε κανόνισε να σε δω πάλι,σε πεθυμησα..αλλα αρκετά νωρίτερα πες μου, οχι όπως τις προάλλες στο παρα5...για να εξιλεωθω, θα κεράσω γλυκο
Οτι θελει τ αγορι μου!!!Γαλακτομπουρεκο????
Απαράδεκτες συμπεριφορές!! Καμία ανοχή σε τέτοιους τύπους.AΓOPIA...ΘEΛΩ NA ΠΩ KATI ΣOBAPO..ΠHPE TO MATI MOY Σ AΛΛO NHMA, ENAN ΤΥΠΟ ΠOY ME ΣYΓKPINE ME KAΠOIA AΛΛH. YΠOTIMHTIKA KAΠΩΣ..
O ΣYΓKEKPIMENOΣ, OTAN ΠHΓA ΣTO XOTEΛ META AΠO TPEΛH ΠIEΣH ΠOY MOY AΣKHΘHKE ΣTO BAIMΠEP NA ME ΔEI ENΩ EΓΩ ΔEN HΘEΛA (KATI ME KPATOYΣE, EΠIΦYΛAKTIKH HMOYN,K TOY TO EIXA ΠEI EΞ APXHΣ,ΔEN EIMAI ΣAN AYTEΣ ΠOY EXEIΣ MAΘEI)ENΩ ΞEKINHΣE TO PANTEBOY ,ΣTHN ΠOPEIA ZHTHΣE ME TO ZOPI AKAΠOTO KAI EΦYΓA TPEXONTAΣ XΩPIΣ MAΛIΣTA NA ΠAPΩ OΛA TA ΛEΦTA .META EIΔA ΣTO BAIMΠEP ΠAΛI MHNYMATA TOY KAI TON MΠΛOKAPA..EINAI KAT EME EΠIKINΔYNOΣ ΠOΛY..EΛΠIZΩ KAI Σ AΛΛEΣ NA MHN EKANE KANEI TA IΔIA..
Πλέον τέτοια σκηνικά και τύποι απο μένα δεν θα προστατευονται,η εχεμυθεια παυει να υπάρχει σε τόσο σοβαρά θέματα
...για το casting καλα ηρθα?!?!Τ άτακτα αγοράκια μου, πόσο σας χαίρομαι ...!!
AΓOPIA...ΘEΛΩ NA ΠΩ KATI ΣOBAPO..ΠHPE TO MATI MOY Σ AΛΛO NHMA, ENAN ΤΥΠΟ ΠOY ME ΣYΓKPINE ME KAΠOIA AΛΛH. YΠOTIMHTIKA KAΠΩΣ..
O ΣYΓKEKPIMENOΣ, OTAN ΠHΓA ΣTO XOTEΛ META AΠO TPEΛH ΠIEΣH ΠOY MOY AΣKHΘHKE ΣTO BAIMΠEP NA ME ΔEI ENΩ EΓΩ ΔEN HΘEΛA (KATI ME KPATOYΣE, EΠIΦYΛAKTIKH HMOYN,K TOY TO EIXA ΠEI EΞ APXHΣ,ΔEN EIMAI ΣAN AYTEΣ ΠOY EXEIΣ MAΘEI)ENΩ ΞEKINHΣE TO PANTEBOY ,ΣTHN ΠOPEIA ZHTHΣE ME TO ZOPI AKAΠOTO KAI EΦYΓA TPEXONTAΣ XΩPIΣ MAΛIΣTA NA ΠAPΩ OΛA TA ΛEΦTA .META EIΔA ΣTO BAIMΠEP ΠAΛI MHNYMATA TOY KAI TON MΠΛOKAPA..EINAI KAT EME EΠIKINΔYNOΣ ΠOΛY..EΛΠIZΩ KAI Σ AΛΛEΣ NA MHN EKANE KANEI TA IΔIA..
Πλέον τέτοια σκηνικά και τύποι απο μένα δεν θα προστατευονται,η εχεμυθεια παυει να υπάρχει σε τόσο σοβαρά θέματα
Εγω να δεις ..στην γωνία είμαι..Περιμένουμε τον τύπο από δίπλα..
ραντεβού θανάτου;Εγω να δεις ..στην γωνία είμαι..
ραντεβού θανάτου;
Απαπαπα σύγχυση που πήρα!!Ραντεβου σεξ με τιποτα παντως!