kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Μια ολοκληρωμενη ταινια μεγαλου μηκους δεν εχει βαλει ομως.Τρεις ταινιες σεξ με ενα εισιτηριο το εχεις κανει!
Μια ολοκληρωμενη ταινια μεγαλου μηκους δεν εχει βαλει ομως.Τρεις ταινιες σεξ με ενα εισιτηριο το εχεις κανει!
Θα κόψω και εισιτήριο αν είναι, οχι στο τζάμπα μάθαμε. ...Μια ολοκληρωμενη ταινια μεγαλου μηκους δεν εχει βαλει ομως.
Μια ολοκληρωμενη ταινια μεγαλου μηκους δεν εχει βαλει ομως.
Δώσε γαμισια στο λαό!!!Εχω 300με 400 βιντεάκια σεξ...χαμουλης αν τα δώσουμε όλα!!
Από τις πιο όμορφες φωτο που έχεις ποσταρει , μωρό... πολύ καλλιτεχνική.. το ασπρόμαυρο σου πάει...One more...
Πελάτης μου την έβγαλε χθες, ναι ειναι φοβερή φωτο..Από τις πιο όμορφες φωτο που έχεις ποσταρει , μωρό... πολύ καλλιτεχνική.. το ασπρόμαυρο σου πάει...
Τι γίνεται σήμερα, κολλάει πολύ ...
Μας έχει σπάσει τα balls...Τι γίνεται σήμερα, κολλάει πολύ ...
Λογω δουλειάς δεν το παρακολουθώ συνέχεια, πριν λίγο πηγα να συνδεθώ και δεν γινόταν..τεσπαΜονο κολλαει;
Χαμος γινεται!
Λογω δουλειάς δεν το παρακολουθώ συνέχεια, πριν λίγο πηγα να συνδεθώ και δεν γινόταν..τεσπα
....πρεπει να βαλω επική παρτουζα μπας και ισιώσει το κατάστημα...Καυλωσε κι αυτο!
....πρεπει να βαλω επική παρτουζα μπας και ισιώσει το κατάστημα...
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν το είπα.......πρεπει να βαλω επική παρτουζα μπας και ισιώσει το κατάστημα...
Τι βλέπω καλέ, αντιγράφουν το στυλ μου..black & white φωτο..;
Καλο αυτο,σημαίνει οτι δειχνω τον σωστό δρόμο και γι άλλες χαχαχαχα!!!
Οποτε να υπολογίζω μετα τον 15 Αυγουστο συμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικων
Δεν έχω θέμα καλε είναι τιμητικο να σ αντιγράφουν στα όμορφα.. μου συμβαίνει γενικά να μ αντιγράφουν και εντός κι εκτός μπου ,εγω παλι δεν αντιγράφω κανέναν και τπτ ,εχω το δικό μου στυλ.. στον κόσμο μου δλδ χαχαχαχαχα!Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν το είπα...
Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία
Δεν έχω θέμα καλε είναι τιμητικο να σ αντιγράφουν στα όμορφα.. μου συμβαίνει γενικά και εκτός μπου,εγω παλι γενικά δεν αντιγράφω ,εχω το δικό μου στυλ.. στον κόσμο μου δλδ χαχαχαχαχα!
Τον ξενέρωσαμε τον άνθρωπο ,έτσι οπως πάει ο καιρός δεν θα με δει ποτέ. ..χαχαχαχα!!!Τοτε θα εχει καυσωνα. Χαχαχα!
Άχρηστες ρέγγες καλα τις λέω εγώ οτι πρεπει να γίνουν σαρδέλες χαχαχαχαχα!!!Αν παραπονιεσαι εσυ τι πρεπει να κανω εγω;
Κολυμπανε γυρω μου χιλιαδες μαλακισμενες ρεγγες και αντιγραφουν καθε μου κινηση.
Στριβω, στριβουν.
Παω ευθεια, πανε ευθεια.
Αι σιχτιρ πια. Χαχαχαχαχα!
Άχρηστες ρέγγες καλα τις λέω εγώ οτι πρεπει να γίνουν σαρδέλες χαχαχαχαχα!!!