Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
Ποιος ρε συ;; Τι λες βρε;;χαχαχαχα!Τα τηλεφωνα τα παρακολουθούν
Ποιος ρε συ;; Τι λες βρε;;χαχαχαχα!Τα τηλεφωνα τα παρακολουθούν
Ποιος ρε συ;; Τι λες βρε;;χαχαχαχα!
Ελα ντε...περίεργο ετσι;!Όλες ρε συ!Οι παλιες ταινιες εχουν απαντησεις σε ολα!
Ελα ντε...περίεργο ετσι;!Όλες ρε συ!
Να κάτσω να φάω και να σας δω λιγο γιατί 4 εχω συνέχεια παλι..Σεξ σεξ σεξ
Ρε γμτ στεναχωρηθηκα λιγο που δεν μπόρεσα 2 παιδιά που ήθελαν αμεσα να τα εξυπηρετησω, αλλα χρειάζομαι χρόνο για να είμαι έτοιμη ρε αγόρια μου...ωρα το λιγότερο...Τρεις ταινιες σεξ με ενα εισιτηριο το εχεις κανει!
Οτι πιο δυνατο εχω δει σε ηλικια ανω των 40 (κοντα στη δικη μου δλδ).Και μονο που ξερω οτι αυτο το κορμι αθλείται ….ειναι λογος να κανω εφορμησω εις τας πρωτεύουσας!Να δω μονο ποτε
...με το καλό να έρθεις ματια μου..η εργασία μου έχει να κάνει με προπόνησεις αρα συντηρώ το σώμα μου, λογικό...Οτι πιο δυνατο εχω δει σε ηλικια ανω των 40 (κοντα στη δικη μου δλδ).Και μονο που ξερω οτι αυτο το κορμι αθλείται ….ειναι λογος να κανω εφορμησω εις τας πρωτεύουσας!Να δω μονο ποτε
...δν τα εβαζες κ τα δυο μαζι, παρτουζιτσα. Τι λες, να τους πειραζε?!?!?Ρε γμτ στεναχωρηθηκα λιγο που δεν μπόρεσα 2 παιδιά που ήθελαν αμεσα να τα εξυπηρετησω, αλλα χρειάζομαι χρόνο για να είμαι έτοιμη ρε αγόρια μου...ωρα το λιγότερο...
Δεν το σκέφτηκα γμτ ,η παλιο ξανθιά χαχαχαχαχα!!!...δν τα εβαζες κ τα δυο μαζι, παρτουζιτσα. Τι λες, να τους πειραζε?!?!?
Ποτε θ αρχίσει ρε αγορι το χιόνι αλήθεια;χαμπάρι δεν παίρνω με τόσο τρέξιμο...Κατα προτιμηση μετα τον χιονια.
Αλλιως μακρια απο την Αττικη οδο!
Ποτε θ αρχίσει ρε αγορι το χιόνι αλήθεια;χαμπάρι δεν παίρνω με τόσο τρέξιμο...
Ισχύει κ αυτό χαχαΤα τηλεφωνα τα παρακολουθούν
Μου θυμίσες μια ατάκα μου, μακάρι ημέρα να είχε 48 ώρες αντί 24, τοτε ίσως και κάτι να βγειΡε γμτ στεναχωρηθηκα λιγο που δεν μπόρεσα 2 παιδιά που ήθελαν αμεσα να τα εξυπηρετησω, αλλα χρειάζομαι χρόνο για να είμαι έτοιμη ρε αγόρια μου...ωρα το λιγότερο...
Μου θυμίσες μια ατάκα μου, μακάρι ημέρα να είχε 48 ώρες αντί 24, τοτε ίσως και κάτι να βγει
Πόσες φορές το εχω ευχηθεί...λόγω υποχρεώσεων μου που πρέπει να καλύψω, και δεν φτάνει ο χρόνος!!Μου θυμίσες μια ατάκα μου, μακάρι ημέρα να είχε 48 ώρες αντί 24, τοτε ίσως και κάτι να βγει
Αναμένω..Αναθεμα κι αν ξερω.
Ολο παει και πιο πισω.
Μισο να παρω τηλεφωνο τον Χαρδαλια.
Ειναι σε αλλο υπουργειο αλλα του εχω εμπιστοσυνη!
Αναμένω..
Πες εχω μια ξανθιά που ρωτα,παίρνει κι ωραίες πίπες ..χαχαχαχαχαχα!!