Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.664
...κορμακι είναι μωρο,τώρα που κρυώσε ο καιρός ντυνομαι ζεστά χαχαχαχαχα!!Αμάν πάλι!!!!! Αυτά τα μαύρα βρακάκια σου!!!!!
...κορμακι είναι μωρο,τώρα που κρυώσε ο καιρός ντυνομαι ζεστά χαχαχαχαχα!!Αμάν πάλι!!!!! Αυτά τα μαύρα βρακάκια σου!!!!!
Στο μυαλο μου εισαι. Ετοιμαζομουνα να γραψω επι λεξη :...κορμακι είναι μωρο,τώρα που κρυώσε ο καιρός ντυνομαι ζεστά χαχαχαχαχα!!
Αγαπη, διχτυ φορω συνέχεια κι έχω ανεβάσει πολλές φωτο κι εδω και στο προφιλΣτο μυαλο μου εισαι. Ετοιμαζομουνα να γραψω επι λεξη :
" Ενταξει σου δινω ενα δικιο γιατι κανει κρυο. Διαφορετικα διχτυ και μονο διχτυ "
....τσαααααααΜες στην αταξία είστε οταν λείπω...
....τσααααααα
Μωράκι.......τσααααααα
Αχ ναι....!!!χαχαχαχα!Ξεχασες το που; Χαχαχα!
Αχ ναι....!!!χαχαχαχα!
Ένα τηλεφωνακι πρινΑγόρια μην μου ζητάτε ραντεβού με μηνύματα παρακαλώ..τακτικη μου ν ακούω τον άλλον, έτσι δουλεύω εγω,αρα να μου τηλεφωνείτε, περαν τούτου δεν μπορώ να βάλω άλλο ραντεβού σήμερα..φουλαρα απο το πρωι, μόνο όταν ξεκινήσω μεσημεράκι και μετα,ισως κάνω υπέρβαση ώρας..
Ευχαριστώ για την κατανόηση..
Το γραφω παντού, το αναφέρω συνέχεια...μάλλον έχουν μάθει με μηνύματα κάποιοι και νομιζουν οτι ολες έτσι λειτουργούμε, δυστυχώς εγώ αν δεν ακούσω φωνή δεν κλείνω..εχω προστατεύσει τον εαυτο μου απο περίεργα άτομα έτσι, γιατί πήρα κατόπιν την επιβεβαίωση ότι όντος κάποιοι τύποι ήταν...ισως κι επικίνδυνοι...η χροιά της φωνής φανερώνει πολλά ..Ένα τηλεφωνακι πριν
Το καλύτερο….
Το γραφω παντού, το αναφέρω συνέχεια...μάλλον έχουν μάθει με μηνύματα κάποιοι και νομιζουν οτι ολες έτσι λειτουργούμε, δυστυχώς εγώ αν δεν ακούσω φωνή δεν κλείνω..εχω προστατεύσει τον εαυτο μου απο περίεργα άτομα έτσι, γιατί πήρα κατόπιν την επιβεβαίωση ότι όντος κάποιοι τύποι ήταν...ισως κι επικίνδυνοι...η χροιά της φωνής φανερώνει πολλά ..
Οτι εικόνα και να δείχνω εδω,οσο καυλα και να βγάζω στα ραντεβού μου, που το γράφουν ολοι εξαλλου,δεν παυω να ειμαι μια ώριμη, σοβαρή και υπεύθυνη γυναίκα εκεί που πρέπει.
Μες στην αταξία είστε οταν λείπω...
Καλημέρα στην καυλιάρα μας!!Καλημέρα στ αγόρια μου !
Καλημέρα αγορακι μου!Καλημέρα στην καυλιάρα μας!!
Καύλα όπως πάνταOne more...
Ευχαριστώ πολύ!Καύλα όπως πάντα
Τα τηλεφωνα τα παρακολουθούνΈνα τηλεφωνακι πριν
Το καλύτερο….